A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

10 felejthetetlen cicavonal

10 felejthetetlen cicavonal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha Kleopátra ezt tudta volna…. Igaz, édeseim?! Viszonylag sokat köszönhet neki a sminkszakma, hiszen a mai napig elképesztő népszerűséggel bír a „cicára húzott” szem. Persze ezen belül is változnak a trendek, de az alapkoncepció mindig marad, úgyhogy most meg is mutatom Nektek a legemlékezetesebbeket!

1: Brigitte Bardot Brigitte Bardot Színésznő, éneksnő, állatjogi aktivista 2cikk 0galéria 0videó Még több róla , a szexszimbólum (később állatvédő ;)

Ebből a példából is látszik, hogy a cicavonalhoz nem kell semmi más a tuson kívül – nem kell alá még egy erős szemfestés, így is gyönyörűen kiemeli a szemet! ;) Ha viszont van kéznél egy jó kis primer, vagy világos, gyöngyházfényű szemhéjpúder, abból baj nem lehet!

Kép

2: Kate Moss Kate Moss topmodell 33cikk 10galéria 1videó Még több róla , a szupermodell

Az ő sminkjében azt szeretem igazán, hogy hozza a párizsi sikket: semmi sallang, semmi macera, csak nőiesség. Az arcpír egészen halovány, helyette egy csinos rúzzsal egészíti ki a szélesre húzott vonalat: felül vadmacska, alul kiscica. Tökéletes!

Kép

3: Audrey Hepburn, a bájos stílusikon

Miss Audrey többféle cicavonalat is használt karrierje során, nyilván attól függően, hogy milyen karaktert alakított, vagy hogy mennyire szerette volna természetesnek láttatni a vonalat. Az biztos, hogy ha cicaszemről van szó, ő az egyik első, aki eszünkbe jut! Legtöbbször határozott, nem túl hosszú, inkább felfelé ívelő, telített színű vonalakat pingáltak neki, amihez szerintem tökéletes a Karaja Topliner szemhéjtusa, amit mi is használunk a Szalonban. Hiába, egy jó tus aranyat ér, Édeseim!!! ;)

Kép

4: Priscilla Presley

A tökéletes hatvanas évek, Drágáim!! Nem bízott semmit a véletlenre, de Ti azért ne utánozzátok egy az egyben, hacsak nem farsangra készültök… A dús pillák jöhetnek, és főként a felső vonalon dolgozzatok: ne feledjétek, a szempillák nem annyira a hosszúságtól, mint a dússáguktól szépek, ezért az építést, a festést kezdjétek egészen a tövektől. Ha érettebb a bőrötök, az alsó vonalat hagyjátok ki, mert csak megkeményedik tőle a pillantásotok!

Kép

5: Sophia Loren, az olasz gyönyörűség

Az ünnepelt díva dús szemöldökéhez, karakteres szájához nagyon jól illett egy finoman nőies cicavonal – talán nem véletlen, hogy Sophia Vergarának is ugyanilyen jól áll ez a smink, ha már druszák Ms. Lorennel.

Kép

6: Amy Winehouse

A csodás Amy a túlzások mestere volt, ahogy a képen is látszik – minél nagyobb, minél szélesebb, minél magasabb. Ez már nem is tusvonal szinte, hanem játékos ecsetvonás, de hozzá tökéletesen illett, és ez a lényeg. Biztos vagyok benne, hogy sok lánynak sikerült ez már véletlenül, amikor próbálta egyensúlyba hozni a két oldalt festésnél!, de tudjátok, fő a türelem és a sok gyakorlás! ;)

Kép

7: Elizabeth Taylor, a szépség maga

Azt ugye tudjuk Ms.Taylorról, hogy egy genetikai rendellenesség folytán két sor szempillája volt, ami ugye nagyban megkönnyítette a dolgát szemfestésnél. De ez még nem jelenti azt, hogy egy jó kis macskás szemnek ne örült volna néhanap, ha már a kor trendei is ezt diktálták. Vegyetek példát róla, a végét fülpiszkálóval nagyon finoman satírozzátok el, amivel lágyabb hatást érhettek el. A fülpiszkáló egyébként veszélyes a szemen – ha túl sokat dörzsölöd, kipirosodik a finom bőr és nem lesz olyan tökéletes az összhatás! ;)

Kép

8: Alexa Chung, a divatmúzsa

A divatélet egyik legfrissebb és legkedveltebb szereplője szintén imádja a tusvonalat, van, hogy mást nem is nagyon venni észre az arcán, annyira szereti a természetes hatást. Követendő példa, Lányok! ;) Ilyenkor tavasszal a lágy fürtök, tincsek, egy kis natúr hatású rúzs vagy ajakír, nem túl tolakodó tusvonal, és már készen is vagytok!

Kép

9: Jean Shrimpton, a legszexibb nőideál

Még egy tökéletes cicaszem, ez is egy erősebb vonal – ha neked is hasonló vonalú szemed van és tetszik ez a stílus, próbáld ki ezt a tutorialt! ;)

Kép

10: Marilyn Monroe,… akire nehéz jelzőket találni

Hát ebben a sminkben aztán semmi ártatlanság nincs, de Marilynnek nem is volt rá szüksége! ;) A fontos az, hogy a belső vonaltól induljatok mindig, itt legyen egészen vékony a vonal – ha apró szemeitek vannak, a középső részen emelkedjen a vonal, majd a vége felé közelítsen a szem sarkához, a pillák tövéhez ismét. Ha pedig inkább ovális, vagy mandula alakú szemetek van, és érvényesülnek a hosszan kihúzott vonalak, mint Marilynnek, akkor csak bátran, egészen a szemöldök végének irányába! ;)

Kép

Márk napi tipp: Drágáim, mit szóltok? Ugye, hogy egy szépen meghúzott tusvonal időtlen tud lenni? Próbálgassátok és gyakoroljátok, ha még nem megy! Ha kezetekben van a mozdulat, minden nap ilyen szexi és csábító tekintetet tudtok varázsolni magatoknak is! Csóóóók Drágáim!!! ;)

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

A kereséshez kezdj el gépelni!