Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Bemutatom a fekete harisnya ezer arcát!

Bemutatom a fekete harisnya ezer arcát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A fekete harisnya alapdarab – ez az a kincs, ami minden átalakító napon megtalálható a Lakatos Márk Szalonban. És hogy miért? Tudjátok a választ szerintem ti is! ;) Mert jól kombinálható, mert karcsúbbnak mutatja a lábat és persze, mert télen jól melegít, ha épp szoknyához van kedve az ember lányának!

Nézzük először a shortokat! Olyan enyhe telünk volt, hogy szerintem még ez is belefér, ha nem sétáltok sokat. Hordhatjátok egy kis fekete-fehér nacival, vagy épp miniruhával, ha van olyanotok – magas sarkú csizmácskával és harisnyával sikkes lesz. Kombináljátok az elegánsat és a vagányat! Motoros csizma szűken szabott zakóval, vagy magas sarkú bokacsizma punkos bőrdzsekivel – mindkettő szuper, főleg tavasszal! ;)

Kép

Ha szoknyát vennél, de azért fázós vagy, jöhet az idei tél egyik favoritja, a garbó. Ha vastag, kötött darabot választasz, a szoknyád lehet szűkebb, a csizmád csinosabb, de Olivia Palermo például az A-vonalút vállalta be és nagyon jól tette. Egész rövidke, és így hagyja érvényesülni a virgácsokat, a piros sarkak pedig külön kiemelik azt! Nézzétek meg, hogy van egyszerre két fókuszpontja a szettnek, mégsem nyomják el egymást. Esetleg van olyan, aki a maxira esküszik télen is? Ez a hölgy például igen, de a vastag harisnya és a csizma, a kesztyű és a kalap téliessé teszi a szettet, és valószínűleg nem dühöngtek mínuszok arra, amerre fotózták! ;)

Kép

A miniruha!!! Ugye Édeseim, van olyan, aki ilyenkor is szeret felkapni egy csinos ruhácskát? ;) Rengeteg féleképp variálhatjátok ezt is: slipon vagy futócipővel, motoros bakanccsal vagy épp csinos lakkcsizmával. Tetszik, hogy a középső képen egészen nyári hangulatú a ruha, de ugyanezt a hatást egy virágmintás darabbal is elérhetitek, ha a fehér sok lenne. Az utolsó szetten pedig kiemelném a szőrme kucsmácskát a hölgyön, ami szintén a trendek keveredését mutatja: a nyár a téllel, a high fashion a fast fashionnel, a bőr a szőrmével és a lakkal… Egyszóval a hangsúly a merészségen van! Szedjétek elő akár a nagyi darabjait is, és kísérletezzetek ki szuper új szetteket a melegedő időre! Csóóóóók, Drágáim!!!!!! ;)

Kép
A kereséshez kezdj el gépelni!