Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

6 bombasztikus tipp nadrágkosztüm viseléséhez

6 bombasztikus tipp nadrágkosztüm viseléséhez
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem szabad legyinteni, Édeseim, hogy ez a trend a 80-as éveké: most jön csak vissza igazán! Adok is néhány tippet, amivel remélem, kedvet csinálok hozzá, hogy legalább egy darabot beszerezzetek – már ha van hova hordani. Ha nem passzol az életstílusotokhoz, akkor csak gyönyörködjetek a színkavalkádban! ;)

Amiért elővettem a témát, az az, hogy mostanában egyre több szuper celeb és street style fotót látni nadrágkosztümös szettekről, brilliánsan variálva. És tudom, mennyire nehéz néha irodába változatosan, csinosan (vagányan?) öltözködni. Ez pedig egy annyira bombabiztos „must have”darab a nők ruhatárában, mint a férfiaknál a nyakkendő - csakhogy nem mindegy mivel, és legfőképp, hogyan hordjuk. Vagyis hordjátok! ;) Most elmondom nektek, mire figyeljetek, ha vonzóak, elegánsak és divatosak szeretnétek lenni!

Kép

1: Válassz modern fazont!

Ez az első számú szabály, ha a nadrágkosztüm modernizálásáról beszélünk! A 80-as évek nagy divatja volt a bővebb fazon és a nagy válltömés. Ez mostanában nagyon bevállalós street style ikonoknak jön be, ti maradjatok a csinosabb szűk, de mindenképp alkathoz igazította daraboknál. A feketével, a tweeddel nem lőhetsz mellé – legyen valami különleges a szabásában, az anyagában, de érződjön rajta az, hogy akár jövőre vagy két év múlva is fel tudod venni (feltéve, ha nem változik az alakod).

Kép

2: Ragyogj!

Legyetek bátrak és dobjátok fel a mindennapokat egy kis tündökléssel! Ha irodai megjelenésről beszélünk, a flitterek és a csillogás lehet, hogy nem elfogadott, de egy szép bross, egy különleges rátét a galléron még beleférhet. Ha pedig merészebbek vagytok és fel akarjátok hívni magatokra a figyelmet mondjuk egy esti rendezvényen, nyugodtan viseljetek tetőtől talpig flitteres nadrágkosztümöt – ezt azonban csak karcsú hölgyeknek ajánlom, mert tudjátok, a fényes anyagok teltebbnek mutatnak.

Kép

3: Ne csak feketét!

Édeseim, tudom, hogy imádjátok a feketét, de higgyétek el, egy jól eltalált szín, ami igazán jól áll, nem vetekedhet semmivel! Válasszatok fiatalos, vidám színeket, úgyis jön a jó idő! Ha pedig mégis inkább a visszafogott árnyalatok mellet teszitek le a voksotokat, javaslom a tengerészkéket, a grafit szürkét, a csokoládébarnát vagy akár a padlizsánlilát!

Kép

4: Játék az anyagokkal

Keresd a különleges mintájú, anyagú szöveteket! A különböző textilek megfelelő párosításával is szuperül fel lehet dobni a különböző darabokat! El sem tudjátok képzelni micsoda gyönyörű szettek születnek így. Ha ügyesek vagytok, egy egyszerű zakó-nadrág párosításból egészen fényűző kombinációt lehet kihozni! Hogy csak a felsőrészt említsem, csodásan tud mutatni egy finomszövésű gyapjú blézer egy selyem vagy szatén blúzzal. De ha teljesen egyszínű kosztümöt választotok, akkor is lehet játszani: színes ingek, cuki kistáskák, vagány napszemüvegek – a lehetőségek korlátlanok! ;)

Kép

5: Gombtalanul

Lépj ki a gombos nadrágkosztümök világából és lépj be egy olyan dimenzióba, ahol a zakónak annyira tökéletes szabása van, hogy vétek lenne rá bármi gombfélét varrni, vagy épp annyira laza, hogy nyitva hagyva a legsikkesebb. A nyitott, hosszabb fazonú blézer nagyon jól mutat egy lenge szabású, könnyű anyagú nadrággal is – a legtöbb hölgynek ez jobban beválik, mint széles szárú nadrággal párosítva. De a lényeg: éljen a nyitottság! ;)

Kép

6: A magassarkú (néha) kötelező!

Lehet a kosztüm pasis vonalú, laza vagy épp nőies vonalú, testhez álló, a magas sarkú cipő mindenképp szuper választás. Nem ajánlom persze minden napra, legyen a virgácsaitoknak is kimenő néha ;), de ha kedvetek van az irodában egy fontos találkozón villantani, kapjátok elő a szekrényből, mert magabiztosságot ad! És persze az sem utolsó szempont, hogy sokkal hosszabbnak is tűnik tőle a lábatok! ;)

Kép

Édeseim, ha kedvet kaptatok egy kis kísérletezéshez, ne fogjátok vissza magatokat! Biztos vagyok benne, hogy csodás új szetteket tudtok varázsolni a régi darabok merész alakításával, vagy épp új darabok beszerzésével. hajrá!!! ;) Csók Drágáim!

A kereséshez kezdj el gépelni!