Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A street style csoda, akitől mindenki tanulhat

A street style csoda, akitől mindenki tanulhat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha valaki minden szettjében képes megújulni és ennyire otthonosan mozogni az egyszerűtől a totál extravagáns szettekig, akkor az a hölgy megérdemli a figyelmet, igaz? ;)

Miroslava Duma (vagy Mira), a mai cikkem tárgya nagyon sikeres író és vállalkozó a divatiparban, anyuka, és még csak 30 éves. Ulyana Sergeenko, Elena Perminova és Vika Gazinskaya mellett ő a Russian Maffia negyedik tagja – ami csak vicc, Hölgyeim, nem kell megrémülni, mert nem sok közük van az igazi maffiához, de a divat terén bombasztikusak, az tuti.

Nézzük, mit tanulhatunk Mirától a divatról – mindenkinek hasznos szabályok következnek! ;) Mert a szabályok nagyon fontosak, kivéve, ha figyelmen kívül akarjuk hagyni őket...

Kép

Szóval: az 1. számú szabály!

Az arányok. Ha széles topot veszel fel, mutasd meg a lábaidat, ne rejtegesd sátorszerű nacikban. Ha hosszú vagy vastag kabátot kapsz magadra, hordd ruhaként – ne tetézd azzal, hogy látványosan aláöltözöl. Mintákat keversz? A szoknyádon mindig hosszában fussanak a csíkok! (Főleg, ha alacsonyabb vagy.) Tehát széles kabát –> szűk szoknya, értitek! ;)

Kép

A 2. számú, ami szintén nagyon fontos:

Ne hanyagold a nadrágkosztümöt, csak mert uncsinak tűnik. Egyáltalán nem az! Csak egy szép cipő, egy klassz táska, egy csinos ing és néhány kiegészítő kell hozzá (mondjuk az sem árt, ha épp normálisan áll a hajunk, ami még nekem se jön össze minden reggel), és máris nem lesz unalmas. Mondjuk, ahogy Miroslava csinálja, mindig fantasztikus. Szerintem.

Kép

Ami még fontos, hogy ha már nyújtjátok az alakot, akár maxi ruhával, akár hosszú kabáttal, akár egy ilyen kosztümmel, inkább kapjatok a kézbe egy clutch-ot, hogy ne vágjátok félbe a szettet. Ha alacsony vagy, nyugodtan használd Mira trükkjét: hosszabb nadrág, ami elfedi a tűsarkút és máris nyertél vagy tíz centit!!

A 3. szabály is könnyen megjegyezhető!

Alacsony vagy teltebb lányoknak szól főként, de persze másnak is, aki szereti az öveket: használjátok! Olivia Palermo is erre esküszik és nagyon jól teszi. Persze ne úgy, ahogy 2004-ben imádták az emberek, főként az intim terület vonalán, hanem deréknál, a legkarcsúbb részen: fantasztikusan nyújtja a lábat, csak nézzétek meg! Alakot ad, derekat csinál, mindenképp jó. Amire viszont oda kell figyelni: az öv vastagsága. Egy masszív kabáthoz, intenzív printekhez vékony öv, egy szimpla inghez vastagabb dukál.

Kép

A 4. szabály a merészség!

Hasznosíts újra régi kedvenceket. Ne dobj ki mindent és ne vegyél meg mindent újra: nézz körül a gardróbban időről időre, hátha találsz valami olyat, ami tökéletesen passzolna egy aktuális outfithez. Ezért is nem szabad mindent kidobni – gondold végig, el tudnád-e képzelni, hogy valami mással jól mutathat még egyszer.

Kép

Ne félj változtatni a stílusodon egyszer-egyszer! Ha mindenki úgy ismer, mint a lány, aki csak szoknyát hord és copfot, jelenj meg egy eseményen egy csinos nadrágban és vagány magassarkúban, egy új, minimál frizurával. A meglepetés ereje a legjobb, főleg, ha minden lány szoknyában van! ;)

Kép

5. szabály is lesz, de még milyen szuper!

Hordj néha fejfedőt – hogy ez sapka vagy kalap, esetleg kendő, mindegy – ami passzol az arcformádhoz! Egy dolog lebegjen a szemed előtt: a más nem mindig rossz. Ha mindenki ugyanabban a széles filckalapban grasszál az utcán, Te kapj fel egy katonai vagy lovaglós darabot, vagy akár egy különleges kötöttet a nagyi relikviái közül. Amíg jól áll, nincs semmi gond! ;)

Kép

És a ráadás, Édeseim: a párizsi sikk, mindig nyerő, ezt ne feledjétek!!! ;)

A kereséshez kezdj el gépelni!