Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Mutatom a legtrendibb sapkás szetteket!

Mutatom a legtrendibb sapkás szetteket!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Drágáim, ti is hallottátok, hogy állítólag tavaszi idő vár ránk februárban?? Én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom, és addig is éljenek a trendi sapeszok! Mutatom, hogyan legyetek csinosak fejfedőben is! ;)

A kötött sapka alapdarab minden ruhatárban. Ráadásul az utóbbi szezonokban sikerült annyira csodás street style szetteket összehozni, hogy szerintem mindenki találhat belőlük inspirációt a stílusa felfrissítéséhez. Ki merem jelenteni, hogy a rettentő elegáns outfitektől az egészen lazákig bárhol megállja a helyét egy jó kis beanie, úgyhogy nyissunk ezzel a darabbal! ;)

Kép

Rögtön három különböző stílussal indítunk, amik mind az egyszerű kötött sapkát használják: a sportosan laza, a hófehér vagány és az extravagáns. Szerintem mindhárom szett szuperül komponált: az elsőben a teljesen véletlenszerűen összeállított darabok harmóniája fogott meg (és a menő síszemüveg!!), a másodikon a tél fehérségét idéző egyszínű szett egy kis metál csillogással, a harmadikon pedig a cseppet sem gyászos fátyollal felturbózott beanie a piros különböző árnyalatait vegyítő szetthez.

Kép

Ez az alábbi trend szerintem irtó mókás, szóval csak nagyon vagány lányoknak ajánlom, akik úgy tudják viselni a bohókás darabokat, hogy közben sikkesek maradnak. Ez is egy tudomány, Édeseim! Ha felvetted, nagyjából úgy fogsz kinézni, mint egy manó - de egy nagyon divatos manó. Oversize kabáttal, rétegesen felépített minimál darabokkal, de akár igazán nőies ruhával/szoknyával is párosíthatod. Sőt, akár meg is dizájnolhatod, mint a középső képen! ;)

Kép

Ha nagggyon fázós a fületek, arra is van megoldás – bújjatok egy ilyen csinos kis kucsmába! Akár színesbe is, mert szuperül feldobja a kicsit unalmas téli szetteket. Mire kell odafigyelni? Ne halmozzátok a jót, ha felül szőrme van, máshol ne legyen – se csizmaszegélyen, se kabáton. Esetleg egy táskáról lelógó szőrpamacs kulcstartót el tudok képzelni, de hát az annyira cuki, hogy egyébként is ajánlom! ;) És nem ajánlom a nagyon pufi kabátokat sem hozzá, hacsak nem akartok szőrös lufiként mászkálni az utcán. Ehhez csinos szövetkabát dukál! ;)

Kép

Igen, meg is mutatom, mennyire cukik a bojtok, ha valaki még nem érezné, az alábbi képeken. Még ha egy szőrmekucsma sok is, így szerintem mindenkinek belefér. Vagány, sikkes, mi kell több?! Egy csinos kabát, igaz? ;) És a középső képen érdemes megnézni a hajat, szerintem szuperül mutat, akár a síelésen is. Imádom!

Kép

Márk napi tipp: Ha elkezd melegedni az idő, akkor sem kell eldobni a sapikat! Manapság az időjárás is szeszélyes, és úgy tűnik, a divatban is mellékes szerepet játszik, hogy az eső esik vagy a nap süt. Szóval hacsak nincs rekkenő hőség, hordjátok a sapkát akár bőrdzsekihez is, napszemcsivel, ha úgy esik jól! ;)

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

A kereséshez kezdj el gépelni!