A nap cikke

Ők az új álompár? Palvin Barbit a magyar sztársportolóval kapták lencsevégre!

Állítólag nagyon összemelegedett a két híresség.

Még több olvasnivaló

Visszatérne az exed? Ezekre emlékeztesd magad, mielőtt belemennél az újrakezdésbe

Képtelenség, de igaz: 3 gyerek után lett darázsdereka a modellnek! Akarod tudni, mit tett érte?

Gólyahír! Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham első gyermeke: ezt a fotót látnod kell!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

Kiderült: egy filléres, pofonegyszerű szépségtrükkre esküszik Katalin hercegné – ha ragyogó bőrre vágysz, csináld utána!

Igazi időutazás! Chad Michael Murray a Los Angeles-i tündérmesés jelmezében vitte bálba feleségét

Meglepő, de minden jó házasságban felbukkannak ezek a megoldhatatlan problémák

Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

Újraindul a Style Institute by Lakatos Márk!

Újraindul a Style Institute by Lakatos Márk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Drágáim, ma egy különleges bejegyzés következik, méghozzá egy szívemnek nagyon kedves témában. Ez a téma pedig nem is lehet más, mint a Style Institute! Nagyon örülök, hogy most,az első félév végén csupa-csupa szuper élményről tudok beszámolni. De még milyen szuperekről!!!

Először is – bár már tanítottam több helyen is, és rengeteg stílusterápia előadást tartottam – a tavalyi volt az első alkalom, hogy egy egész osztályt vittem és tanítottam. Rettentő izgalmas volt, de tényleg! Szinte fel se tudnám sorolni, mennyi közös programon (nevezhetjük gyakorlatnak is, de ez sokkal jobb volt annál!) voltam együtt ezzel a lelkes kis csapattal. De megpróbálom azért! ;) Forgattunk például együtt egy új TV sorozatot és StyleTube filmeket (itt van alább egy szuper példa, ha valaki a színtípusára kíváncsi!), rengeteget dolgoztunk a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on, hogy minden flottul menjen, ami azért nem semmi kihívás volt, fotóztunk a JOY magazinba és segítettek nekem rengeteg átalakító napon és divatbemutatón. Lányok, szerintem ezeknél nincs jobb alkalom a tanulásra, ha valaki igazán ezt szeretné csinálni!

Kép

Már az elején kiderült, hogy rengeteg különböző lány jelentkezett a tanfolyamra, amin meg is lepődtünk. Volt, aki vidékről járt fel, volt, aki más munka vagy egyetem mellett végezte a sulit, volt, aki csak szeretett volna belekóstolni egy új területbe, volt, aki a szépségipar területén dolgozik és érdekelte, hogyan tudna jobban foglalkozni a vásárlóival. És szerintem az a legjobb ebben a suliban, hogy mindennek megtanítjuk az alapjait a divattöritől a személyi stylingon át a divat stylingig. Sokan itt jöttek rá, mivel is szeretnének foglalkozni később, és többen már meg is találták, aminek rettentően örülök!!! Vannak olyanok, akik a suli révén jutottak szuper lehetőséghez: néhányan divattervezőkkel dolgoznak, divatmagazinhoz is kerültek be lányok, és persze vannak lányok, aki velünk sürögnek-forognak az átalakító napokon. A legnagyobb öröm számomra mégis az, hogy mennyire jól összekovácsolódott a csapat, szerintem ez egy ritka különleges dolog, és remélem, hogy minden tanfolyamunkon így lesz! ;)

Nem csak a gyakorlatokon dolgoztak teljes összhangban a lányok, de a sulin kívül is. Buliztak és szervezkedtek, tanultak, jegyzeteket írtak és készültek a vizsgára. Ha úgy érzed, hogy ezek a dolgok izgalmasan hangzanak, Édesem, és szeretnél szuper tanároktól tanulni egy szuper suliban, ne maradj le a március 7-én kezdődő tanfolyamunkról. Február 19-ig még jelentkezhetsz, de már csak pár szabad helyünk maradt!!! ;) Most pedig nézzétek meg a videót, amiben a suliról mesélnek a lányok:

Visszatérne az exed? Ezekre emlékeztesd magad, mielőtt belemennél az újrakezdésbe

Az újrakezdés mindig kényes téma, de mielőtt fejest ugranál a békülésbe, idézd fel magadban az alábbiakat.

Mit árul el egy férfi keze arról, hogyan bánik a nőkkel?

Gondoltad volna? Az, hogy egy férfi mennyire udvarias, az ujjaiból derül ki!

A kereséshez kezdj el gépelni!