Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Így készülődött Marilyn Monroe

Így készülődött Marilyn Monroe
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma is egy érdekes témával készültem, Édeseim! A legendás, nagybetűs Nőről és stílusikonról mutatok ma képeket, akit tudom, hogy ti is imádtok! A viharos szerelmi életéről is híres színésznőnek pont ugyanarra volt szüksége a tökéletes megjelenéshez, mint minden Nőnek! Azért ezt jó tudni, ugye? Meg is mutatom, hogy zajlott nála a készülődés és közben mesélek erről a viharos évéről!

Ezek az életképek 1955. március 24-én, New Yorkban készültek róla, az Ambassador Hotelben, miközben a Macska a forró bádogtetőn című dráma Broadway bemutatójára készülődött. Egyébként a művet dráma kategóriában Pulitzer-díjra jelölték, szintén ebben az évben, és én is imádom a Liz Taylorral készült filmet. Nézzétek meg, ha még nem láttátok!

Ebben a produkcióban egyébként Barbara Bel Geddes játszotta a főszerepet, méghozzá állítólag csodálatosan. De Ti emlékeztek rá, ki is volt ez a hölgy? Igen, Ellie a Dallas-ból!! Piros pont azoknak, akik emlékeznek rá. ;)

Kép

Két hónappal a bemutató és a képek készülte után kezdett el találkozgatni Marilyn Arthur Miller drámaíróval. Ekkor már 6 hónapja elvált második férjétől, Joe DiMaggiotól, a híres baseball játékostól – vele egyébként kevesebb, mint egy évig voltak házasok. Marilyn körül mindig pezsgés volt, az biztos!

Ez volt az az év, mikor Marilyn elkezdte úgy érezni, hogy fuldoklik Hollywoodban. „Nem csak a fenekemet rázom!” – mondta egyszer.

Kép

Pedig nem unatkozott a színésznő: 1955-ben mutatták be a Hétévi Vágyakozás című filmjét, amelynek premierje június 1-re esett. Ez egyben a legendás szépség 29. születésnapja is volt, és a férje, Joe DiMaggio egy hatalmas partit szervezett neki, de nagyon összevesztek és Marilyn végül egyedül távozott.

„Nem akartam feladni a karrierem, és Joe ezt szerette volna mindennél jobban” – mesélte a színésznő a válással kapcsolatban. Ti feladnátok a karriert, ha ezt kérné a párotok, Drágáim?

Kép

És hogy érezzétek, milyen hatással volt az emberekre Marilyn, a volt férje, Joe DiMaggio ezt nyilatkozta róla 1999-ben, 37 évvel a színésznő halála után: „Nem félek a haláltól. Legalább újra Marilynnel leszek.”

Kép

És még egy kép, amin Chanellel szerepel a gyönyörű színésznő, aztán készülődjetek és mozduljatok ki ti is! ;)

Kép
Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

A kereséshez kezdj el gépelni!