Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Kitaláljátok, mi ez a hatalmas üvegcipellő?

Kitaláljátok, mi ez a hatalmas üvegcipellő?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A tajvaniak aztán tudják, mivel vegyék le a lábukról a nőket, Édeseim. Egy olyan csodás helyet mutatok ma nektek, ahova biztosan Ti is szívesen ellátogatnátok! ;)

Már rájöttetek, mi lehet ez a csillogó, óriási üvegcipő? Hát nem más, mint egy templom - igen, jól olvastátok - amely, mint az a formájából is kikövetkeztethető, elsősorban hölgyeknek készült, akik nem csak imádkozni járhatnak ide februártól. Ez a szent hely ugyanis számos más dologgal is várja majd az idelátogatókat.

Annak ellenére, hogy az épület kísértetiesen hasonlít Hamupipőke topánjára, az ötletet egy esküvői szertartás adta a tervezőknek. E hagyomány szerint a menyasszonynak kerámia csempéket kell széttaposnia, mielőtt belép vőlegénye családjának házába. Ilyen és ehhez hasonló szertartásokat egyébként több vallás kultúrájában is felfedezhetünk, de reméljük, azért ezt a helyet senki nem akarja majd ripityára törni. ;)

Kép

Alig két hónap alatt építették meg ezt a minden felekezettől független, 16,5 méter magas és nagyon komplex építményt, amely nem csupán a kinézetével hódít, de nem ám. Az ötletgazdák arra is figyeltek, hogy a felszereltsége és az atmoszférája maximális kényelmet és meghittséget nyújtson a szerelmespároknak. Mert hát a miliő, az ugye mindennél fontosabb, ha az ember romantikázni akar.

Csupa-csupa olyan dolog található benne, amivel egy nő szívét rabul lehet ejteni, például isteni sütik és torták, kényelmes, kétszemélyes, összebújós fotelek, gyönyörű virágok és különleges növények. Mi kell még más, Drágáim?! Hát nem tudom, de állítólag vagy százféle attrakció várja majd a hölgyeket.

Szerintem ez a nem mindennapi esküvői helyszín biztosan meghozza a környékbeli párok házasodási kedvét. Ti mit szóltok hozzá? Lélekben már ott vagytok az álom pasival, vagy ez nektek túl extrém és maradtok inkább a klasszikus eleganciánál? ;)

Kép

Márk napi tipp: Ha arra gondoltatok, most jött meg a kedvetek ahhoz, hogy üvegcipőben esküdjetek, el kell, hogy szomorítsalak benneteket: nemrég tudományosan is bebizonyították, hogy fizikailag képtelenség üvegcipőben táncolni vagy bármi más értelmes dolgot csinálni. Az a szerencse, hogy még rengeteg szép cipő van így is a világon! ;)

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme, a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Itt él Hajdú Péter! Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

A kereséshez kezdj el gépelni!