A nap cikke

És IGEN! Joe Jonas eljegyezte Sophie Turnert - mutatjuk a gyűrűt!

Gyűrű került a Trónok harca színésznőjének ujjára!

Még több olvasnivaló

És IGEN! Joe Jonas eljegyezte Sophie Turnert - mutatjuk a gyűrűt!

Válaszolj ezekre a kérdésekre, és eláruljuk, melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz

A te életedben is van egy csillagjegy, amit folyton bevonzol? Ez az oka!

Végre gratulálhatunk? Állítólag egybekelt Alicia Vikander és Michael Fassbender

5 hiba, amit holtbiztos, hogy te is elkövetsz kézmosáskor!

Rajtuk tényleg nem fog az idő? 13 év után újra együtt a Született feleségek sztárjai

5 szín szőke lányoknak, amivel nem lehet mellélőni!

Ámulunk! Jennifer Lawrence menyasszonyi ruhában lépett a vörös szőnyegre

Itt a nagy 2016-os horoszkóp, lányok!

Europress
Itt a nagy 2016-os horoszkóp, lányok!
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Igen, Drágáim, idén is elővarázsoltam a csillagjós énemet, hogy megjósoljam, kinek mit tartogat a 2016-os esztendő. Olvasgassátok, és közben ne feledjétek, a sorsotok csak a Ti kezetekben van! ;)

Kos

2016 egy varázslatos és erőteljes év lesz az életekben, kedves Kos Lányok! Bár a tavasz próbára teszi a türelmeteket, de érdemes lesz kitartani, mert a lejtő után csakis emelkedő jöhet. ;) Figyeljetek a fizikai korlátaitokra és ne vállaljátok túl magatokat, hiába mondják, hogy teher alatt nő a pálma. Itt lesz az alkalom arra, hogy végre kiteljesítsétek magatokat a munkában: a kollégáitok szomjazzák az egyedi ötleteiteket, és rendkívüli elhivatottságotokkal feljebb léphettek a céges ranglétrán is. Ez eddig nem rossz, igaz? ;) Akkor jöjjenek a szívügyek! Ha már van párotok, a 2016-os év édes lesz és egyszerű, de emellett az izgalmak se maradnak majd el. Minden múltbeli nézeteltérés elfelejthető, ha emlékeztetitek magatokat, miért is vagytok együtt. A január és március közötti időszak lesz a legszenvedélyesebb köztetek, úgyhogy nektek biztosan jól indul az év! És ha esetleg még szinglik vagytok, akkor is rátok mosolyog majd a szerencse, csak ne kapkodjátok el a dolgokat. Legyetek kicsit válogatósak, és szemezgessetek a kínálatból, főleg májusban és júniusban. Ha túl sokszor mondtok igent, az később gondokat okozhat, mert lehet, hogy lemaradtok arról, akire érdemes lett volna várni. Augusztus lehet a tuti szerencse hónapotok, járjatok nyitott szemmel és szívvel!

gif

Bika

A 2016-os év a nagy és fontos változások éve lesz az életetekben – amúgy is van egy ilyen érzésem 2016-ról, hogy sok mindenkinek sorsdöntő lesz. Szóval legyetek rugalmasok, de határozottak és persze szeressétek magatokat (ezt mindenkinek üzenem ;). Márciusban és áprilisban akár új emberek is léphetnek az életetekbe, az pedig mindig új izgalmakat rejt. Ügyeljetek rá, hogy a tényleg fontos dolgokra koncentráljatok a munkában és a magánéletben is, és figyeljetek az egészségetekre. Karrier terén ez a stabilitás éve lesz, de ez nem azt jelenti, hogy unatkozni fogtok: hozzátok ki magatokból a legtöbbet és ragyogjatok, mint egy újévi csillagszóró! A párok életében sok újdonság és izgalom érkezik majd, de ne gondoljatok semmilyen drasztikus változásra. Lehet szó egy hatalmas közös utazásról, vagy sok rövid, de élmény dús kirándulásról is, minden opció szuper! A szinglik életében akár a nagy Ő is eljöhet 2016-ban, de azt is elárulták a csillagok, hogy nem a megszokott helyeken fogtok rábukkanni. Úgyhogy idén nyissatok új dolgokra és próbáljatok kicsit szélesíteni a világotokon. Látogassatok el új helyekre vagy próbáljatok ki új dolgokat, főleg februárban és márciusban! ;)

Ikrek

2016-ban minden téren szárnyalni fogtok, Iker Lányok! Bár ez némi erőfeszítésbe fog kerülni, de érdemes lesz kitartani. Készen álltok rá? Hát nanáááá, hogy igen! Fordítsátok azokra a dolgokra a legtöbb időt, amit a legjobban szerettek, és ne siessétek el a döntéshozatalokat, csak szép nyugiban mindent. A magánéletetekkel elégedettek lesztek és szeptemberre megoldódik minden családi gond is, de remélem, utóbbiból nem is lesz sok. A szerelmi életetek nagyon hevesnek ígérkezik - az unalom messze el fog kerülni titeket, nem kell aggódni! Csak az a lényeg, hogy figyeljetek egymásra és éreztessétek, hogy fontos a párotok, persze nem csak Valentin-nap idején. Éljenek az apró kényeztetések! ;) A szingli ikrek se búslakodjanak: talán nem idén utazzátok körbe a világot, de az is biztos, hogy a kanapét sem fogjátok díszíteni. Csupa pezsgés lesz az élet a barátokkal, és a március hoz majd némi romantikát is, hogy megfűszerezze a tavaszt. Augusztusban pedig felbukkanhat az, aki már szinte túl jó, hogy igaz legyen. A szemek legyenek nyitva! A randizás csak november és december környékén lehet nehézkes, kivéve, ha addigra már találtatok valakit magatoknak. ;)

Kép

Rák

A Rák jegyűek imádni fogják a jövő évet, de fontos, hogy meggyőződjetek arról, hogy csak olyan emberek mozognak a köreitekben, akik tényleg megérdemlik. A családban és a barátok közt se lesz sok stressz vagy nézeteltérés, ha megválogatjátok, kivel töltitek az időtöket. Sok meglepetés és lehetőség dobja fel az évet, több tapasztalattal lesztek gazdagabbak, mint eddig bármelyik évben – ez azért jól hangzik, igaz? ;) A tavasz pedig kifejezetten eseménydús lesz! A szerelmi életetek toppon lesz, a párjaitok kezüket-lábukat törik, hogy boldoggá tegyenek. Mindkettőtök hoz néhány áldozatot a másikért, mind anyagilag, mind érzelmileg, de nem baj, ettől csak erősebb lesz a kötelék és amúgy is hihetetlenül szenvedélyes időszak következik a kapcsolatotokban. A most még pár nélküli rákoknak sem kell izgulniuk: 2016-ban a figyelem középpontjában lesztek. Engedni kell, hogy az udvarlók kihozzák magukból a legtöbbet és lenyűgözzenek. Tenyéren hordozás ér!! Tavasszal és télen pedig különösen sok randitok lehet, úgyhogy már most érdemes programokon gondolkodni. És még egy jó hír a végére, munkafronton: kellő kitartással és ügyes taktikával fizetésemelést is kaphattok végre!

Oroszlán

2016 a változások éve lesz számotokra kedves oroszlánok, persze csakis a jó irányban! Mutassátok meg a világnak a valódi éneteket. Dolgozzatok keményen, persze csak olyasmin, amit valóban szerettek és meglátjátok, meghozza a gyümölcsét. A társasági életetek minden eddiginél jobban felpezsdül, szóval minden rendben lesz itt. Tavasszal azért érdemes lesz kicsit lassítanotok és más dolgokra is fókuszálni, mint például a tanulás. Ha nem jártok suliba, keressetek valami olyat, amivel fejleszthetitek magatokat! Figyeljetek az egészségetekre, ami persze általános, de most egy kicsit jobban, legyetek aktívak és akkor nem lesz semmi gond. Kedvező anyagi és munka lehetőségek is érkeznek szépen, ha eléggé kitartóak vagytok és keményen dolgoztok, mert tudjátok: good things come to those who work for it. ;) A szerelmi életetek felváltva lesz békés és pörgős: a párotokkal mindent megtesztek egymásért, de fontos, hogy megértőek legyetek bizonyos esetekben, az ugye sosem árt. A szingli oroszlánok lehengerlően fognak hatni a körülüttök lévőkre: készüljetek fel, sok hódolótok lesz jövőre, sőt, az év második felében akár egy igazi nagy szerelemre is bukkanhattok. ROAR!! ;)

Kép

Szűz

A szüzeknek az újévre új ötleteket, bőséget és csupa izgalmat ígérnek a csillagok. Előrelépés következhet be végre a karrieretekben és a magánéletetek is csudajó irányt vesz. Tavasszal valósággá válhat az egyik régi romantikus fantáziátok, készüljetek fel! ;) Szeptemberben pedig a munka területén kecsegtetnek új lehetőségek, hogy érdemes legyen várni az őszt. A párkapcsolatban a szilárdság lesz jellemző - együtt bármilyen problémára megoldást találhattok. Rengeteg gyöngédséget fogtok kapni, csak néha csúszik be egy-két bonyodalom, és azt is gyorsan orvosoljátok. A tavasz lesz a legeseménydúsabb, de semmiképp se stresszeljétek túl, akkor se ha a melóban vagy a szerelem tengerén kicsit összecsapnak a hullámok. A szingli Szüzeknek a március hoz egy kis romantikát, és ha addigra még nem kerültök hangulatba, akkor sem kell aggódni: ez a nyár a szenvedélyről fog szólni. ;)

Mérleg

2016 a szerencse éve lesz a mérlegeknek, ráadásul több dologban is! A családotoknak és a barátaitoknak is nagy igénye lesz a társaságotokra, és ez egy nagy elégedettséggel és boldogsággal fog eltölteni titeket. Mindig jó, ha érzi az ember, hogy szükség van rá! Áprilisban és májusban néhány ember meglepetést okozhat nektek: új barátságokat köthettek, és a már meglévőkkel új, magasabb emocionális szintre léphettek. Ez aztán jó hír, igaz? ;) A pénzügyi döntéseket viszont fontoljátok meg alaposan, különösen szeptember környékén. A párkapcsolatban változások következhetnek be, legyetek alkalmazkodóak, ha a másik épp feszült időszakát éli, és támogassátok egymást, az sosem árt! A március stresszes lehet, figyeljetek egymás egészségére – jön a tavasz, lehet majd sportolni! - és koncentráljatok azokra a dolgokra, amik boldoggá tesznek. A szingli Mérleg lányokkal váratlan dolgok történhetnek jövőre: ismerkedjetek nyugodtan és próbáljatok ki új dolgokat, meglátjátok, jól fog elsülni. Márciusig kicsi lapos lehet az év, de utána minden felpörög! ;)

gif

Skorpió

Drága tüzes Skorpió hölgyek! A 2016-os év nálatok szóljon arról, hogy végre leromboljátok azokat a korlátokat, amik eddig visszatartottak. Voltak ilyenek egyáltalán? Ha igen, most minden adott lesz hozzá, hogy eltüntessétek őket! Ésszerűséggel és a puszta akaraterőtökkel minden vágyatokat megvalósíthatjátok. Legyetek türelmesebbek és kicsit elnézőbbek másokkal, és így a problémák is megritkulnak – tudjátok, egy mosollyal rengeteg mindent el lehet érni. ;) Tavasszal lesztek igazán tettre készek, használjatok ki ezt az időszakot! A párkapcsolatban és anyagi téren is fontos dolgok történhetnek, legyetek készen a változásra. Ha kapcsolatban vagytok, ügyeljetek arra, hogy ne legyetek túlzottan önfejűek, főleg az év első két hónapjában, hallgassátok meg a másik felet is. Minden félreértés elkerülhető kellő odafigyeléssel. A szingli Skorpiók nem biztosak abban, hogy mit akarnak 2016-tól, de nem kell aggódni, még az év elején rá fogtok jönni. Igazán sok lehetőség adódik a tartós párkapcsolatra - különösen az év közepén - a döntés pedig csak a ti kezetekben lesz.

Nyilas

2016 tökéletes év a nyilasoknak arra, hogy művelődjenek, fejlesszétek képességeiteket és azokat a dolgokat, amikben tehetségesek vagytok, mert meghozza gyümölcsét. Lehet, hogy nem fog minden simán menni, de éljetek az adódó lehetőségekkel. A munkahelyeteken legyetek figyelmesebbek és újabb sikereket érhettek el. A szociális életetek is jobb lesz, sokan keresik majd a társaságotokat. A párkapcsolatban élők úgy érezhetik, párjuk jobban vonzódik hozzájuk, mint valaha, még akkor is, ha eddig ez nem volt már annyira jellemző. Legyetek büszkék magatokra és partneretekre is. A nyár szuper kalandokat tartogat számotokra, próbáljatok meg valahova elutazni majd kettesben! A szingli nyilasok sokat randizhatnak, ha élnek a lehetőségekkel, de az igazi szerelemre inkább az év második felében van nagyobb esély, de azért tartsátok nyitva szemetek! A társaság lelkei vagytok, és sok embert nyűgöztök le kisugárzásotokkal, nyugodtan válogathattok!

Kép

Bak

A 2016-os év rengeteg kihívást tartogat számotokra, amik nagyon jó irányba sodorhatják az életeteket. Lehet, hogy egy kis erőfeszítésbe fog kerülni, de mindig meg tudjátok oldani a problémákat. Egy biztos, hogy nem fogtok unatkozni! Elégedettek lesztek magatokkal mind anyagiakban, mind karrier téren. Pihenjetek sokat és figyeljetek magatokra. Rengeteg ember szeret titeket, ezt ne felejtsétek, úgyhogy legyen mindig kellő önbizalmatok! A szerelmi életetek is intenzív lesz, ezért a párkapcsolatban figyeljetek a megfelelő kommunikációra, hogy a szikrák inkább pozitívan pattogjanak. Sok időt tölthettek otthon kedvesetekkel jövőre, használjátok ki, csináljatok sok közös programot! A szingli Bakoknak sem kell elkeseredniük, mert a szokottnál több lehetőség ígérkezik romantikus kapcsolatokra, még akkor is, ha esetleg nem keresitek azt. Novemberben végre a mindent elsöprő szerelem is rátok találhat, persze csak ha addig még nem történt meg. ;)

Vízöntő

A Vízöntőknek 2016 a fellendülés éve lesz. Lehet, hogy picit keményebben kell majd dolgoznotok, de a jutalom nem fog elmaradni. Változatos lesz a társasági és a szerelmi életetek is, folyamatosan pörögtök, és ez boldoggá és elégedetté tesz benneteket. 2016 olyan lesz, mintha csak rólatok szólna, legalábbis számotokra! A párkapcsolatban élőknek izgalmas lesz a 2016-os év, még akkor is, ha már úgy érzed kicsit ellaposodott a dolog. Több szenvedély és játékosság, ez kell csak nektek és ebből ki is jut bőven. Használjátok ki és ne engedjetek a stressznek! A szingli Vízöntők romantikus élete is igen aktív lesz, ha akarják, ha nem. Legyetek nyitottak és egy olyan személy is beléphet az életetekbe, aki teljesen elcsavarja a fejeteket. Márciusban különösen sok izgalmat ígérnek a csillagok!

gif

Halak

A 2016-os év erőteljes lesz számotokra. A dolgok általában jól fognak elsülni, aminek nagyon fogtok örülni. A baráti körötök növekedni fog és a szerelmi életetek sem lesz állóvíz, az tuti - azt már most látom, hogy nem fogjátok, magányosnak érezni magatokat 2016-ban. Anyagi téren megerősödtök végre és új munka lehetőségek is adódhatnak, csak legyetek elég bátrak. Figyeljetek a megérzéseitekre és ösztöneitekre a szokásosánál is jobban, mielőtt bármibe belementek és akkor nem lesz gond. Áprilisban és májusban az egészségetek legyen fókuszban és pihenjetek sokat. Nem kell az ágyat nyomni, a tartalmas pihenés is szuper, a szabadban! A párban élő Halaknak változásokat és új lehetőségeket hozhat a jövő év, ami egy harmonikusabb, mélyebb és boldogabb kapcsolatot eredményezhet, ha összhangban tudtok fejlődni. Ki kell mondanotok, hogy mit szeretnétek, és miben akartok változtatni. A szingli Halak 2016-ban reflektorfénybe kerülnek – hiába, ez az év a szerelemé, úgy tűnik. Nagyon sok alkalmatok lesz a randizásra, ha nyitottak vagytok, de ne menjetek bele az első adandó lehetőségbe, kicsit válogassatok, ha már lehetőség van rá. Ragaszkodjatok az elképzelésitekhez és ne érjétek be kevesebbel! ;)

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?

Miért fontos fiatalon elkezdeni a modellkedést?

A magasság mellett az életkor a legfontosabb adat egy jelentkezőnél.

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Diszkrét, ám mégis rendkívül szexi tetkók romantikusoknak

Romantikusan erotikusak, finoman bújnak meg a bőrön és simulnak bele a női vonalakba.

Paul Wesley újra szingli, szakított az ismert párjával

A Vámpírnaplók sztárpárja külön utakon folytatja.

Készen állsz egy életre szóló sarkköri kalandra?

2017. november 16-án megnyílik a jelentkezés az egyik legextrémebb, bárki számára megpályázható kutyaszános sarkvidéki túrára. A jövő áprilisban esedékes 300 kilométeres Fjällräven Polar túra 20 résztvevője közül ketten biztosan Közép és Kelet-Európából érkeznek majd, így magyarok idén is jó eséllyel pályázhatnak. A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, a túra során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is az út szervezője, a Fjällräven gondoskodik.

Vért izzadt, de elérte a célját Zimány Linda: 12 kilót fogyott, és alaposan kigyúrta magát! Interjú a modellel az első sikeres fitneszversenyéről

Kemény hetek állnak Zimány Linda mögött! A csinos modell életében először indult fitneszversenyen, és rögtön a második helyen végzett – ám a versenyt kőkemény hetek előzték meg. Vajon mit evett Linda először a siker után? És tervez-e a jövőben hasonló megmérettetéseket? Erről faggattuk a csinos modellt.

Csúnya baleset érte Ed Sheerant, az Instán mutatta meg a sérülését

Nem sokon múlt, hogy komolyabb baja is essen az úton!

6 meglepő tény az októberben született emberekről – Ugye, milyen mázlisták?

Nem véletlen, hogy sok októberben született személyből lesz később vezető!

5 mód, hogy újra fellobbantsd a szerelem lángjait

Minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor kissé alábbhagy a kezdeti szenvedély és kissé talán el is laposodik a dolog. Ezzel nincs is semmi probléma.

Tükör- és ablaktörlő kendő házilag

Szereted, ha a tükrökön az aznapi összeállításod és nem a porszemek tükröződnek? Mutatunk egy házi megoldást ablak- és tükörtisztító kendő készítésére, amit nagyon hasznosnak fogsz találni!

Álomszép nő lett a Négyen egy gatyában legfiatalabb sztárja

A film tragikus sorsú kislánya bizony felnőtt!

A kereséshez kezdj el gépelni!