Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

10 tipp a tökéletesen rendezett gardróbhoz

10 tipp a tökéletesen rendezett gardróbhoz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Itt az új év, az új kezdet, mi lehetne jobb, mint egy felfrissült gardróbbal indítani? Jó, tudom, van még néhány dolog, ami jó lenne az újévre, de kezdjük azzal, amit magunktól is gyorsan meg tudunk valósítani. Ha nektek is tele van a hócipőtök azzal, hogy a gardróbotok olyan, mint Narnia – csak belenéztek és elvesztek benne –, akkor jön Márk, a Gardróbangyal, és minden a helyére kerül – figyeljétek a tippjeimet! ;)

1. Kezdjük a legelején a dolgokat, Drágáim, mert csak ott érdemes. Általában a ruhák mennyiségével van a probléma, igaz? Leltározzatok és szortírozzatok! Igen, lehet, hogy egy kicsit fájdalmas lesz, de búcsút kell intenetek néhány ruhadarabnak. Főleg azoknak, amiket már jó ideje nem hordtatok, de mindig találtatok valami kifogást, hogy miért ne szabaduljatok meg tőlük. Még jó lehet ide-oda, amoda vagy maaajd, ha feldobnám valamivel, vagy itt oldalt bevetetnék belőle, satöbbi, satöbbi... Ismerős? ;) Nem, meg van az oka annak, hogy már csak porfogóként funkcionál: ki vele!

Kép

2. Így sincs még elég hely? Csináljatok újakat! Például úgy, hogy felraktok egy extra rudat, amire a vállfákat akaszthatjátok. Ezeket nagyon egyszerű felszerelni, főleg, ha van egy ügyes kéz a háznál. Kevés a helyigényük és az áruk se túl borsos. Tehettek rá kabátokat, ingeket, kardigánokat, de akár kiegészítőket is! De figyeljetek, hogy legyen elérhető magasságban, vagy rögtön szerezzetek be hozzá egy lépcsős sámlit az IKEA-ból! ;)

Kép

3. Tanuljátok, meg hogyan kell a legpraktikusabban összehajtogatni a pólókat. A jó technikának köszönhetően nem csak plusz helyet szabadíthattok fel, de sokkal könnyebben átláthatjátok a választékot. Ráadásul ez a trükk pulcsik esetében is kiválóan alkalmazható. Először rettenetes lesz rászokni, nem is ígérek mást, csak veért, verítéket és könnyeket, de a látványért megéri! ;)

Kép

4. Hasznosítsátok újra a cipős dobozokat, amik tökéletesen megfelelnek pótfiókoknak. Tárolhattok benne zoknikat, alsóneműket vagy melltartókat, de akár az íróasztalon is beválnak! Jajj, de csajosak, igaz? ;)

Kép

5. Duplázzátok meg a vállfátok kapacitását! Nem kell hozzá más, mint egy dobozos cola nyitófülecskéje. Ezen a videón megnézhetitek, hogyan csináljátok: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YDOxYV0JIMs
Arra azért figyeljetek Kedveseim, hogy a vállfa elég strapabíró legyen! Ötletes, nem? J

Kép

6. Nagyon sok sálatok és kendőtök van, de megfelelő helyük még nincs? Használjatok a zuhanyzó függönyének karikáit: egy vállfára rögzítve praktikus és stílusos sáltartót készíthettek belőlük. Csak a súlypontozásra kell odafigyelni! Ha ennél valami egyedibbre vágytok, beszerezhettek egy erre a célra készült rendszerezőt is!

Kép

7. Tegyétek el azokat a cipőket, amiket nem viseltek a mindennapokban. A legjobb megoldás, ha egy cipőtálcára vagy egy lapos ládába pakoljátok őket és betoljátok az ágy vagy egy másik bútor alá. Így biztos nem lesznek útban. Ha porosodhatnak, érdemes előtte zacskóba is beletenni. Balerinacipőknek pedig még kisebb hely is elég:

Kép

8. Találjátok meg a módját annak, hogy minden teret kihasználjatok. Ha például hatalmas fülbevaló kollekciótok van és össze-vissza hevernek a polcokon itt egy megoldás: szinte bármilyen lyukacsos, viszonylag erősen szövött anyag tökéletesen beválik képkeretbe feszítve! ;)

Kép

9. Erősítsetek tároló kosarakat, akasztókat az ajtó belső felére egy kicsi extra férőhelyért. Ez a felület úgyis teljesen kihasználatlan és ezzel a praktikával egy helyre tudjátok rakni a kisebb táskákat, sapkákat, harisnyákat vagy kesztyűket, vagy akár ékszereket is:

Kép

10. És végül, ha szeretitek látni, mit vesztek fel másnap, tegyetek fel egy ilyen dekoratív ágat, akár stílusosan fehérre festve, és készítsétek rá a másnapi szettet! ;)

Kép
Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

A kereséshez kezdj el gépelni!