Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Virágba borult fák - méghozzá fenyőfák!

Virágba borult fák - méghozzá fenyőfák!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden karácsonykor sikerül az embernek érdekes újításokba futnia, és nekem meg is van az idei adag, úgy tűnik. Nem tudom, mit szóltok ehhez, Drágáim, de mutatom az új trendet, ami garantálom, hogy színt visz a mai napba!

Van, aki a színes gömbökre, van, aki a szalagokra, van, aki naturális fa díszekre esküszik és van, aki nem elégszik meg a hagyományos dolgokkal. A napokban botlottam ezekbe a gondosan és nagyon egyedin feldíszített karácsonyfákba, amiktől még a szavam is elállt, komolyan mondom. Mit szóltok ehhez, Lányok?

Kép
Kép

Az biztos, hogy így télen egy vagyont lehetne költeni, hogy virágokkal díszítsünk fel egy fát, még egy kisebbet is. De itt nem igazi virágokat használnak, nem ám, nem is lehetne kibírni az illatárt. Viszont nem tudom, hova tegyem ezt a dolgot, olyan vegyesek az érzéseim: egyrészt színpompásak, másrészt a fenyő és a virág elég szokatlan párosítás. De ez például egész visszafogott, nem?

Kép

Szóval ha valakinek tetszik, emellett pedig van egy kis kézügyessége és jó adag türelme, hát megpróbálkozhat egy ilyen csodát feltornyozni a nappaliban – itt például találtok hozzá egy kis segítséget. Nektek hogy tetszik, Drágáim? Elég képeket nézegetni, jó lenne otthonra is, vagy ez már aztán tényleg túlzás? ;)

Kép

Annyit kérek csak, hogy aki esetleg megcsinálja, feltétlenül küldjön nekem képet róla!!! ;)

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme, a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

A kereséshez kezdj el gépelni!