Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Legyünk naprakészek a sáldivatban!

Legyünk naprakészek a sáldivatban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Remélem, még épp az első megfázás előtt kap el benneteket a cikkem, ami az egyik legfontosabb téli kiegészítőről fog szólni: a sálakról! Szuper tippeket fogok adni, hogy csavarjátok magatok köré hogy mindig stílusosak legyetek!

Mikor ilyen cidri van, mint mostanában is, remélem, senki nem indul el otthonról egy puha, meleg sál nélkül – nem csak azért, mert szükséges, hanem mert nagyon csinos kiegészítő. Mivel ilyenkor nem látszanak az ékszerek, a kabátok is inkább szürkés, feketés színűek és a táskáknál is a sötétebb darabokra szavaztok, kell valami, ami emeli egy kicsit a szettet színben.

Ha nagyobb darabot vettetek magatoknak, ami már akkora, mint egy kisebb pokróc, körbe is tekerhetitek, tehetitek félvállra, vagy gombolyagba köthetitek a nyakatoknál, mint a képeken. Mindhárom csinos megoldás és szerintem, ha a vállra is jut egy kevés anyag, csak még jobban melegít. Teltebb hölgyeknek szerintem a félvállra dobott megoldás a tuti, de próbáljatok ki több megoldást a tükör előtt!

Kép

De persze nem készül minden kendő és sál ugyanabból az anyagból: ha a tiéd merevebb, nehezebben hajtogatható anyagú, hordd lazán előreengedve. De vigyázz, hiába a Lenny Kravitz-szerű, hanyagul sikkes összhatás, a hideget kevéssé enyhíti… Azt javaslom teltebb lányoknak, akik ezt a megoldást választják - ami egyébként egyáltalán nem rossz alaknyújtó trükk-, hogy egy garbót még vegyenek hozzá a hideg ellen! ;)

Kép

Ha te is fázós típus vagy, próbáld ki a másik népszerű és nagyon csinos trendet: köss magadra egy övet a sál fölött. Ezzel plusz két jó pontot kap a look! Először is, az öv újabb színfoltja lehet egy egyszerűbb színösszeállításnak – csak nézd meg az arany rátétet vagy a csauszínt –, másodszor kiemeli a derékvonalat, ami ebben a Michelin-baba időben nem hátrány szerintem!

Kép

Aki úgy érzi, kijár neki egy kis oroszosan sikkes hatás, azoknak a szőrmét ajánlom. Nem is kell, hogy igazi legyen, már olyan szép kis színes vagy nem színes kis műszőrme darabokat lehet kapni, amivel feldobhatjátok a szettet. Ezt még én is hordanám egy drámaibb napon, sötétzöldben vagy feketében! Ti hogy vagytok vele, Lányok? ;) Itt is lehet vállra vetni, elöl összekapcsolni, körbetekerni, lelógatva hagyni – ahogy éppen úrhölgyi kedvetek tartja

Kép

Akinek a szőrme sok, de azért valami nagyon elegánsra vágyik, hordjon selymet! Jó, tudom, nem annyira komfortosan meleg ilyenkor a mínuszokban, de mennyire nőies és csinos! Hordhatjátok úgy, mint Giovanna Battaglia divatszerkesztő és stylist, akinél stílusosabb példaképet nehéz választani, vagy úgy is, mint a fiatal Miroslava Duma, aki fejkendőt formált belőle. Ez is nagy trend, bizony ám, a szőrmepamacs meg csak hab a tortán. ;)

Kép

És hogy a cikk végére visszatérjünk a valóságba és a magyar télbe, jöjjön néhány óriás sál, amik aztán tényleg nem hagynak senkit dideregni. Teltebb lányoknak azt javaslom, lábtájékon is legyen egy fókuszpont, ami ellensúlyozza a hatalmas anyaghalmot, amit a nyakatok köré terítetek. Egyébiránt persze mindenki kísérletezzen nyugodtan, de minél lazábban tekeritek fel, annál coolabb az összhatás, és ne féljetek más mintájú anyagokat együtt használni.

Kép

Ezt a képet pedig búcsúzóul küldöm, hogy lássátok, télen is lehet színeket hordani – imádom a hatalmas sárga és a kék szőrmesálat is!! Csók, Drágáim!!!!

Kép
Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

A kereséshez kezdj el gépelni!