Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Óra, ékszer, kiegészítő? – Minden mennyiségben!

Óra, ékszer, kiegészítő? – Minden mennyiségben!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ki ne szeretne karácsonyra, szülinapra, vagy egyszerűen „csak úgy” kapni egy csinos kis karkötőt, vagy fülbevalót, esetleg egy elegáns órát, ami minden szettet feldob? ;) Mutatok most nektek néhány friss kedvencet, amivel meglephetitek a pasitokat, vagy barátnőtöket, anyukákat, szüleiteket vagy bárkit, akinek csinos ajándékot adnátok!

ÓRA! Ti szerettek órát viselni kedveseim? Én megmondom őszintén, hogy ritkán hordok, de stílustanácsadáskor azért szoktam javasolni a hölgyeknek, hogy legyen egy alapdarabjuk, ami öltöztet, és amit szívesen visel az ember. Felejtsük is el most a valódi funkcióját és nézzük azt, mennyire vagányul, vagy éppen elegánsan tud mutatni női (vagy akár férfi) kézen! ;)

Mindig keressétek azt a finom részletet rajta, amitől különleges lesz és az ajándékozott (vagy ti magatok ;) minél több szettel tudja párosítani. Azért szeretem a rose gold darabokat, mert minden színtípusnak jól állnak: egyszerre van hideg és meleg ragyogásuk - inspirációként küldök néhány új darabot a Tchibo ünnepi kollekciójából, amit akár párosban is vehettek – egy magatoknak, egy a szívetek választottjának! ;)

Na de mi a helyzet a nyakláncokkal, gyűrűkkel, fülbevalókkal? Imádjuk őket, nem igaz? Én mondjuk inkább rajtatok, de nincs olyan szett, amihez ne tanácsolnék egy-két mutatós darabot. Lehet az egy látványos, színekben pompázó statement darab (a téli szetteket szuperül feldobja), egy visszafogott gyöngyös (mindig sikkes, garbóval is!!), egy klasszikus, szépen kidolgozott arany (ez tényleg minden nőnek kell), vagy épp mindegyik, mert egy igazi ékszermániásnak sosem elég! Jól mutatnak majd egy ilyen csinos gardróbszobában, igaz? Mert álmodozni ingyenes! ;)

Vagy akár szentelhettek csak egy nagyobb fiókot nekik:

És aki helyhiánnyal küzd, egy szekrényke tetején is kialakíthat egy ékszerszigetet, amiből indulás előtt felkapkodhatja a kedvenceit – ha folyton rohanásban vagy, akkor is ez a tuti tipp! ;)

Akárhova is helyezitek a kis kedvenceket, már most kezdjetek el gondolkodni, milyen új darabokat szeretnétek karácsonyra, mert nem éri meg lemaradni a legjobbakról. Célszerű jól észrevehető helyen hagyni a karácsonyi kívánságlistát, vagy elsuttogni a párotok fülébe félálomban, hogy biztos legyen a siker. Hoztam nektek pár szuper ötletet, amiből szemezgethettek, ezúttal a Tchibo vadonatúj kollekciójából, csak katt ide, Édeseim, hogy gyorsan beszerezzétek! ;)

Márk napi tipp: Mit gondoltok, Édeseim, mikor sok a sok? Van ilyen, ha ékszerekről van szó? ;)

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

A kereséshez kezdj el gépelni!