Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeptemberben végre megvalósul, amire már régen vágytam: saját divatiskolát nyitok! Már annyi helyen, annyi módon adtam nektek stílustanácsokat a Shopping Királynőktől a Style Republic-on át egészen a blogomig, hogy úgy érzem, itt az ideje, hogy egy kicsit más formában is átadjam a tudásomat nektek!

Szeptember közepén kétféle 12 hetes képzést indítunk az új Style Institute by Lakatos MárkLakatos MárkStylist, Műsorvezető336cikk3galéria1videóMég több róla divatiskolámban, méghozzá Fashion Stylist és Fashion Blogger témában, hogy azok a tehetséges fiatalok, akik ezekben a szakmákban szeretnének tevékenykedni, a leghasznosabb tudást kapják. Persze nem csak tőlem tanulhattok, de ígérem, hogy a hazai divatszakma legjobb szakembereit kutattam fel nektek!! ;)

Sok-sok név biztos ismerős lesz nektek a mentorok közül: akik a blogomat olvassák, biztosan találkoztak már a JOY főszerkesztőjének, Balogh Edinának a nevével, akik egyébként aktív szerepet vállalnak az iskolában is. Mellette pedig olyan mentorok lesznek a segítségetekre, mint Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője, Anda Emília divattervező, Simonovics Ildikó divattörténész, vagy Tombor Saci make up artist. De velünk lesz még Éder Krisztián, aki friss, new yorki tapasztalataival felvértezve fog mesélni a divatfotózás rejtelmeiről, Kisprumik Ádám TV-s stylist, akinek rengeteg TV2-s produkcióban láthattátok a munkáit, vagy Parádi Gabriella és Csalár Bence, akik a divatbloggerség szépségeiről és nehézségeiről mesélnek majd.

A célom mindkét képzéssel az, hogy a Style Institute minél több gyakorlati képzést biztosítson a diákoknak, és a képzés során folyamatosan motiváljuk őket különleges programokkal, kreatív feladatokkal, exkluzív betekintésekkel a divatszakmába, mert ezek segítik majd az elhelyezkedést azoknak, akik tényleg ebben a szakmában szeretnének munkálkodni. A bloggerkedés pedig egy viszonylag új keletű dolog, ebben a képzésben egy kicsit más lesz a fókusz, de szeretnénk megmutatni, hogy lehet ezt profin csinálni és akár megélni belőle, ha van valakiben kitartás és tehetség. És itt jön a meglepetés: a képzések befejeztével szeretnénk a kiemelkedően teljesítő hallgatóknak állandó helyet is biztosítani a Lakatos MárkLakatos MárkStylist, Műsorvezető336cikk3galéria1videóMég több róla Groupon belül és szakmai partnereinknél, ami szerintem szuperjó motiváció lehet a tanfolyam elvégzésére.

Szeptember 14-én indul a fashion stylist, szeptember 16-án pedig a fashion blogger modul, hétköznapi képzésekkel, délután 17-20 óráig, 25-25 fős csoportokkal a belvárosi Andrássy úton.

Aki szeretne jelentkezni, augusztus 31-ig megteheti, az egyetlen feltétel az érettségi vizsga. Osszátok meg a hírt azokkal, akiknek érdekes lehet, további információért pedig kattintsatok a weboldalra, vagy érdeklődjetek a 06.70.628.0630-as telefonszámon! ;)

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

A kereséshez kezdj el gépelni!