A nap cikke

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

Neki köszönheti, hogy sikerült megmenteni az életét!

Még több olvasnivaló

Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

4 jel, hogy nem eszel megfelelően az edzések előtt

Te melyik romantikus vígjáték főszereplője lennél? Derítsd ki ebből a személyiségtesztből!

Kész vagyunk: Chris Hemsworth helyett majdnem ez a színész kapta Thor szerepét!

Imádod Jennifer Lawrence filmjeit? Akkor sajnos van egy nagyon rossz hírünk...

A modellkedés matematikája

Döbbenetes! Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át

Igaz történet: ilyen volt egy napig Kim Kardashianként élni

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeptemberben végre megvalósul, amire már régen vágytam: saját divatiskolát nyitok! Már annyi helyen, annyi módon adtam nektek stílustanácsokat a Shopping Királynőktől a Style Republic-on át egészen a blogomig, hogy úgy érzem, itt az ideje, hogy egy kicsit más formában is átadjam a tudásomat nektek!

Szeptember közepén kétféle 12 hetes képzést indítunk az új Style Institute by Lakatos Márk divatiskolámban, méghozzá Fashion Stylist és Fashion Blogger témában, hogy azok a tehetséges fiatalok, akik ezekben a szakmákban szeretnének tevékenykedni, a leghasznosabb tudást kapják. Persze nem csak tőlem tanulhattok, de ígérem, hogy a hazai divatszakma legjobb szakembereit kutattam fel nektek!! ;)

Sok-sok név biztos ismerős lesz nektek a mentorok közül: akik a blogomat olvassák, biztosan találkoztak már a JOY főszerkesztőjének, Balogh Edinának a nevével, akik egyébként aktív szerepet vállalnak az iskolában is. Mellette pedig olyan mentorok lesznek a segítségetekre, mint Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője, Anda Emília divattervező, Simonovics Ildikó divattörténész, vagy Tombor Saci make up artist. De velünk lesz még Éder Krisztián, aki friss, new yorki tapasztalataival felvértezve fog mesélni a divatfotózás rejtelmeiről, Kisprumik Ádám TV-s stylist, akinek rengeteg TV2-s produkcióban láthattátok a munkáit, vagy Parádi Gabriella és Csalár Bence, akik a divatbloggerség szépségeiről és nehézségeiről mesélnek majd.

A célom mindkét képzéssel az, hogy a Style Institute minél több gyakorlati képzést biztosítson a diákoknak, és a képzés során folyamatosan motiváljuk őket különleges programokkal, kreatív feladatokkal, exkluzív betekintésekkel a divatszakmába, mert ezek segítik majd az elhelyezkedést azoknak, akik tényleg ebben a szakmában szeretnének munkálkodni. A bloggerkedés pedig egy viszonylag új keletű dolog, ebben a képzésben egy kicsit más lesz a fókusz, de szeretnénk megmutatni, hogy lehet ezt profin csinálni és akár megélni belőle, ha van valakiben kitartás és tehetség. És itt jön a meglepetés: a képzések befejeztével szeretnénk a kiemelkedően teljesítő hallgatóknak állandó helyet is biztosítani a Lakatos Márk Groupon belül és szakmai partnereinknél, ami szerintem szuperjó motiváció lehet a tanfolyam elvégzésére.

Szeptember 14-én indul a fashion stylist, szeptember 16-án pedig a fashion blogger modul, hétköznapi képzésekkel, délután 17-20 óráig, 25-25 fős csoportokkal a belvárosi Andrássy úton.

Aki szeretne jelentkezni, augusztus 31-ig megteheti, az egyetlen feltétel az érettségi vizsga. Osszátok meg a hírt azokkal, akiknek érdekes lehet, további információért pedig kattintsatok a weboldalra, vagy érdeklődjetek a 06.70.628.0630-as telefonszámon! ;)

Most már hivatalos: ötféle Trónok harca spin-off készül a befejezés után

Hiába zárul le Daenerysék története, Westerostól nem kell búcsút venned!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet.

De rég volt! Így néznek ki ma a Lost – Eltűntek sorozat sztárjai

A 2000-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt!

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

A „Csináltasd meg a melled”-től a konkrét zaklatásig – 9 színésznő mesél arról, hogy mennyire durván szexista hely Hollywood még 2017-ben is

A nők emancipációja nem lefutott ügy, és ez sehol sem érhető tetten könnyebben, mint a filmipar fellegvárában.

Trendlesen: Mondj igent mindenre, ami ezüst színben pompázik

Hiába azonosítják a futurisztikus dolgokkal, az ezüst igenis nagyon divatos!

Visszatér Sabrina, a tiniboszorkány – jövőre érkezik a sorozat rebootja

Tinikorunk egyik kedvence egészen új formában mutatkozik meg a felújított változatban!

A kereséshez kezdj el gépelni!