Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

8 dolog, amit biztos nem tudtál a reggeliről

8 dolog, amit biztos nem tudtál a reggeliről
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szívem szerint nem rangsorolnám az étkezéseket, mert mindegyiket ugyanannyira szeretem, de úgy érzem, hiába próbálják növelni a népszerűségét mindenféle trükkökkel, a reggeli rohanás, az állandó fáradtság miatt a reggeli egy kicsit mégis mostohagyerek. Na de most! Írtam róla egy csomó érdekességet, hogy kedvet csináljak hozzá minden napra!

Az derült ki ugyanis, hogy az emberek körülbelül 25%-a hanyagolja a reggelit több mint egyszer hetente, és nagyjából 13% sosem szán rá időt… :( Ejnye-bejnye, azt mondom! Ha valami egészségeset és finomat szeretnétek gyorsan: ZABKÁSA! Vagy bármi, ami könnyű, nem túl cukros és beindítja a testünket reggel! ;)A reggelit nélkülöző hölgyek 29%-a egyébként azért mond le állításuk szerint erről a fontos étkezésről és a finom falatokról, mert túl nagy a pörgés reggel. A kutatások szerint a nőknek fontosabb, hogy jó legyen a frizura, és hogy legyen idő a napi outfit kiválasztására, mint hogy egyenek. Na, hát én aztán nem vagyok ellenzője a reggeli szépítkezésnek, Lányok, de azért egy pár falatot – egy könnyű smoothie-t, egy kis gyümölcsöt – egyetek mindenképp! És ha kellene pár reggeli tipp, ami segít a gyorsabb készülődésben, itt már írtam erről! ;)

És meglepő vagy sem, de a hölgyek 14%-a azt mondta, azért nem eszik reggel, mert figyel a súlyára vagy éppen fogyni készül. Tudjátok, Édeseim, ha a tökéletes alak a cél, az egészséges, kiegyensúlyozott étrend és a rengeteg folyadék a legfontosabb, és nem az üres tányér visz a célba.Azok, akik mégis leülnek reggelizni – taps nekik!! ;) - átlagosan fél nyolckor teszik ezt hétköznapokon és fél kilenckor a hétvégéken. Ez nagyjából rám is igaz, Ti hogy vagytok ezzel, Lányok? Hétvégén inkább a fél 10 – 10 a tuti? ;)

A világ első gabonapelyhe, ami egyébként máig nagyon népszerű reggeli étel, 1863-ban készült és egy egész álló éjjelen át kellett áztatni, hogy egyáltalán el tudják rágni. Manapság meg örül az ember, ha beér vele a konyhából az étkezőasztalhoz, mielőtt szétázik, igaz? ;)És akkor jöjjön egy hatalmas szám: 27.584! Ennyien vettek részt a világ legnagyobb közös reggelizésén 2005 májusában, Németországban. Szerintem fantasztikus dolog minden ilyen program, legyen az főzés-grillezés-bográcsozás, amin sokan esznek-isznak együtt. Már most alig várom, hogy újra főzhessek!! ;)

A kukoricapelyhet – na ezt biztosan nem találnátok ki!! – 1906-ban fejlesztették ki a Kellogg fivérek a szanatóriumuk pácienseinek TERÁPIÁS célból. És hogy milyen célt szolgált? A szexuális étvágyat próbálták megzabolázni vele. Kíváncsi lennék, milyen sikerrel járt a kísérlet!És ha valaki épp az ellenkezőjét szeretné elérni, Édeseim ;) akkor javaslom Casanova módszerét, aki egy nagyon egyszerűen, de kicsit borsos áron összeállítható reggelit javasol: a huncut hangulatért mindössze 50 osztrigát kell elfogyasztani. Hát nem tudom, Lányok, én szeretem az osztrigát, de hogy meg tudnék-e enni belőle 50-et, abban nem vagyok biztos…

Márk napi tipp: Remélem, már most alig várjátok a következő reggelit, Édeseim!! ;) Adok is néhány tippet az új videómban, amivel fel tudjátok dobni majd:

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!