Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

10 frissítő érdekesség a kánikulára

10 frissítő érdekesség a kánikulára
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Leültem a gép elé és kis gondolkodás után arra jutottam, hogy ma semmi megerőltetésnek nem szabad kitennem az agysejtjeimet, annyira meleg van. Egy két jó falat elfogyasztására biztos lesz energiám, de bonyolult dolgokra képtelen vagyok, és gondolom, nektek is jól jön a kikapcsolódás két vízi csúszdázás között! ;)

1.Drágám, ha valaha érezted úgy, hogy elindulsz otthonról egy gyors tükrös csekkolás után, amikor is megállapítod, hogy istenien nézel ki, aztán a barátnőd készít veled egy selfie-t a kávé és süti mellett és hirtelen úgy érzed, jesszusom, még sose néztem ki ilyen rémesen, mi történt az elmúlt fél órában az arcommal, akkor van egy meglepő hírem: a tükör és a kamera képe sose lesz egyforma. Az pedig, hogy a tükörben levő képedet jobban szereted, annak az eredménye, hogy sokkal többször látod, és hozzászoktál. Ahogy mondjuk a hangod is, amit beszéd közben hallasz, természetesebbnek tűnik, mint egy hangfelvételen. De semmi pánik, Lányok, így is- úgy is tökéletesek vagytok! ;)


2.A dán Susanna Hesselberg úgy érezte, az édesapja halála olyan volt neki, mintha egy egész könyvtár égett volna le – ezt a címet is választotta az emlékére készült alkotásnak, amely egy földbe ásott mélyedésben könyveket rejt, a könyveknek pedig csak a lapjait látni, a címüket homály fedi…


3.A Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legtömörebb kifejezése a tűzföldi Mamihlapinatapai, amit mindjárt meg is próbálok körülírni… Tulajdonképpen azt a pillanatot jelenti ez a hatalmas szűkszavúságra utaló szó, amikor két ember egymás szemébe néz, csak egymásra figyel és várja, hogy a másik kezdeményezzen, mondjon vagy tegyen valamit, de ő maga nem lép semmit. Biztos nektek is volt már részetek ilyen tartalmas csendben, igaz? Na, de a nyár a pezsgés, a kalandok ideje, ha úgy érzitek, valakivel ilyen pillantásokat váltotok, ne felejtsétek el legalább a neveteket elárulni! ;)


4.Éreztétek már, hogy képtelenek vagytok dönteni bizonyos helyzetekben? Például álltatok a próbafülkében és sorra vettétek az okokat, hogy miért kéne (mert tetszik a színe, mert dögösen nézek ki benne, mert olyan jó az anyaga) és miért nem kéne (mert csak három hét múlva kapok fizut, mert a pasim kikészül, ha megint hazaviszek egy új ruhát, mert már van tíz ugyanilyen darabom) megvenni egy ruhát. És tíz perccel később még mindig csak nézitek magatokat a tükörben? Na, ez az, Édeseim, amit a szaknyelv úgy hív, analízis-paralízis. Ilyenkor túlelemezzük a dolgokat, pro és kontra érvek vívnak csatát a fejünkben, és sokszor előfordul, hogy végül rossz döntést hozunk. Fókuszáljatok az első megérzésre, az sose csal! ;)


5. Azok a cuki kis felhőcskék, a kumuluszok, vagy más néven gomolyfelhők, amiket unalmas nyári délutánjainkon állatkákhoz hasonlítunk, átlagosan annyit nyomnak, mint 100 elefánt. Száz!! Pedig ott fent az égen milyen habkönnyűnek tűnnek!


6.Dél-Afrika rinocérosz állománya olyan gyors ütemben csökken, hogy a meglevő állatok szarvát piros festékkel festik le, és méreggel fecskendezik be, hogy így próbálják elvenni a vadorzók kedvét a leölésüktől, ugyanis bizonyos kultúrákban előszeretettel készítenek belőle potencianövelőt. Jó lenne, ha a Viagra is elég lenne a pasiknak, igaz?

7.A spanyol mellett nagy szerelmem a francia nyelv is, és az egyik kedvenc szavam a flâneur. Ez tulajdonképpen egyfajta céltalan csatangolást jelent, amikor nem csinálunk semmit, csak kószálunk a városban, kíváncsian, semmitől nem sürgetve. Ez nem csak egy kifejezést, de egy életmódot is kifejezett a 19. század végén, persze Párizsban, és talán innen eredeztethető a mai hipszter kultúra. Hiába, nincs új a nap alatt, Lányok! ;)

8.És ha már hipszterség: hallottátok, hogy hódít a színes haj a pasiknál is?? Nem tudom, hogy én valaha kipróbálnám-e a Merman trendet (magyarítva hablegény?), de tetszik, hogy ilyen szivárványos!!


9.Tudtátok, hogy egy csomó európai országban, köztük Angliában, Finnországban, Németországban, de már Ázsiában és az Egyesült Államokban is vannak időseknek készült játszóterek? Imádom az ilyen kezdeményezéseket!!10.És végül egy kis tűzvédelem, ha már tűzgyújtási tilalom van: tudom, hogy már mindenki megtanulta az áltiban, hogy égő olajra nem öntünk vizet, de ha valaha mégis eszetekbe jutna, ezért ne tegyétek:


Márk napi tipp: Mindenkinek sok kitartást kívánok a forró nyári napokra és szuper programokat a hőségben is!!! ;)

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!