Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Stílusosan a felhevült betonon is!

Stílusosan a felhevült betonon is!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudom, hogy a nyárról mindenkinek a nyaralás és a városból kiszabadulás jut elsőre eszébe, de azért remélem, hogy mostanra lett annyira izgis városi program, hogy az aszfaltdzsungelben töltött időt is szuperül és stílusosan ki tudjuk élvezni, legyen szó hétvégéről vagy hétköznap estékről. Adok hozzá rögtön néhány tippet is!

Amire MINDENKÉPP szükségetek van idén nyáron, Édeseim, az egy rugdalózós-overallos-playsuitos darab – ki minek hívja, ugye. De a lényeg, hogy irtó kényelmes! És nem csak strandon, meg a Balaton-parti sétányon lehet hordani, hanem a városban is, simán. Magas sarkúval, Birkenstock papuccsal, slipon cipővel, saruval, amivel csak jól esik. Nézzétek csak, milyen csini – igen, még plus size lányoknak is! ;)

Egy tuti szoknyára is mindenkinek szüksége van szerintem!! És nagyon örülök, hogy újra ennyiféle hosszban és mintában és fazonban hódítanak! A maxi verziók szépen nyújtják az alakot, de szerintem fontos kiemelni ilyenkor is a derekat, a minivel viszont lehet mutogatni a szépséges virgácsokat, és organikus mintákkal, fodrokkal, magas sarkúval párosítva nagyon nőies. Ha a kettő közötti hossz a kedvencetek, alacsonyabb lányoknak a térd fölé érő hosszt javaslom, vagy ha egy kicsit magasít a cipőd, akkor a lábszárközépig érő is belefér.

Akik szeretik a lazább vonalat képviselni, azoknak jöhetnek a csinos sortok és nem csak farmerből, hanem gyönyörű anyagokból is, vagy épp neon színben, rojtokkal, átlapolós megoldásokkal, masnival – idén tele voltak velük a boltok, és most még a leárazásokon is találtok jó párat. Nézzétek meg, ezek is milyen jól passzíthatók az összes cipőféléhez – kísérletezzetek!! ;)

Márk napi tipp: Hiszem, hogy rengeteg fantasztikus lehetőséget rejt a város, és nincs annál jobb, mint ha ezeket ki tudjuk használni, Édeseim! Éppen ezért indítok egy új nyereményjátékot jövő héten a Facebook oldalamon, a Smart ForFour színes kis járgányaival, amihez hatalmas szükségem lesz rátok és a stílusérzéketekre – még egy videót is készítettem, nézzétek meg! ;)

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!