Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

7 mozis stílustrükk, ami igazán létezhetne!

7 mozis stílustrükk, ami igazán létezhetne!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ismét rá kellett jönnöm, hogy ebben a nagy melegben még az apróbb tevékenységek is mennyi energiát igényelnek... Ilyenkor mindig elgondolkozik az ember, hogy mik azok a dolgok, amik megkönnyítenék az életét, és a tévét nézve rögtön kaptam is egy kis inspirációt! ;)

A hajszínváltoztató varázs a Bűvölet című filmből
Ugye mennyire fantasztikus lenne, ha egyetlen mozdulattal megváltoztathatnátok a hajatok színét? Akár naponta, akár feketéről platinaszőkére, és még egy granny vagy pasztellszínű hajjal sem lenne macera! De addig is, míg ez elérhető lesz, nézzétek meg az 1996-os filmet, mert csajos és izgalmas! ;)

Háziállat és hajstylist egyben
Soha többé elbénázott halszálkafonás vagy szétesett konty. Vegyél inkább mosómedvét! ;)

A Százfűlé-főzet a Harry Potterből
Csak néhány korty, és Ti is átélhetnétek, Édeseim, milyen érzés például Katalin hercegné bőrébe bújni – csak ha már angol felségterületen járunk – és végigsétálni a Buckingham-palotán, pihengetni az Anmer Hall-i birtokon, hallgatni a hercegi gyereksírást… vagy felpróbálni a teljes ruhatárát! Hazai tájakon maradva pedig annyival is megelégednénk néha, hogy hirtelen más alakot öltünk, ha felbukkan egy kínos ex, igaz? ;)

A szuper körömlakkváltó doboz az Ötödik elemből
Semmi csíkosodás. Semmi bosszankodás amiatt, hogy nem száradt meg időben. Semmi elkenődés. Semmi strapa. Akár munkába menet előtt a szettedhez igazíthatod a körmöd. Na, ugye milyen klassz lenne egy ilyen kis varázsdoboz, Csajok? ;)

Egy divatorientált tündéri keresztanya – varázserővel
Csak képzeljétek, hogy álltok a szekrényetek előtt és a szokásos „nincs egy normális cuccom se” dilemma közepette betoppan és a legdivatosabb ruhadarabokkal szerel fel titeket egy pillanat alatt. De legalább bulik, randik és más meghatározó események előtt. Ezt az üvegcipőt viszont, akármilyen jól is néz ki, remegő kezekkel merném csak ráadni bárkire!

Cher számítógépes gardróbja a Spinédzserekből
Oké, ha már az előző dolog valamiért nem kivitelezhető, ezzel is beérnétek, nem? ;) Nem kellene többet azon filóznotok, hogy passzol-e a szoknyátok az új blúzotokhoz, vagy melyik ruhátokhoz illik legjobban a kedvenc szandálotok. És az összes ruhadarabotokat egyszerre látnátok, nem kéne feltúrni érte a szekrényt! Ez a kis program – a ruhapörgetős szekrénykével – segítene minden trendkérdésben, mintha én ülnék ott veletek reggelente ruhaválasztáskor. Milyen egyszerű is lenne, igaz, Édeseim?

A Smaragdvárosi szépségszalon az Óz, a csodák csodájából
Egy hely, ahol a Te szépséged a legfontosabb és ezért mindent meg is tesznek, szinte varázsütésre. Te is kipróbálnád? Akkor van egy jó hírem! Talán nem Smaragdvárosban, de ilyen hely létezik is, itt Budapesten, nálunk, a Szalonban! ;) És ne feledkezzünk meg Dorothy cipellőjéről sem, ami megkímél bennünket a BKV-zástól és két koppintással otthon termünk…

Ha nem is varázslatok, de szuper trükkök azért léteznek már napjainkban is, amik megkönnyítik a szépülést! Ti milyen bűbájt és mágikus eszközt éreztek hiánypótlónak a mindennapi életben, Csajok? ;)

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!