Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

3 dolog, amit muszáj beszerezned a vízpartra

3 dolog, amit muszáj beszerezned a vízpartra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem tudom, Lányok, hogy Ti mennyire igyekeztek stílusosan felkészülni a vízközeli élményekre, de én szeretek néhány friss kedvencet magammal vinni mindig. Most nektek néztem pár olyan dolgot, amit még szuperebb lesz a nyaralás! ;)

Egy menő kimonó
Na, ez például egy olyan cucc, amit még én is bevállalok, Csajok! Persze pasis verzióban, de értitek a lényeget. Mert ugye nem csak a Coachella sztárjainak juthat ebből a csemegéből! Ha rám hallgattok, valamilyen finom, pamutos, gyűrődést jól tűrő anyagból választjátok, hogy bírja a strapát. Szeretem a japán és kínai mintákat idéző darabokat, de csinoskák a virág és állatmintásak is, ha valakinek egy kis romantikára vágyik a lelke, és a rojtok, hát azok kötelezőek, ha egy kis játékosságra vágytok! ;) És nézzétek, milyen jól mutat kalappal, ami következő alapdarabunk!

Egy csinos fejfedő
Mikor tüzesen süt le a nyári nap sugára, az ég tetejéről a strandoló lányra... Akkor semmi nem védi jobban a szép arcotokat, mint egy helyre kis kalap! Én személy szerint inkább a szalmakalapra esküszöm, ha vízpartra indulok, de mindenkinek mások az igényei. Annyi szent, hogy a filckalap itt nem nyerő! ;) De minden más fazon és forma jöhet, széles, lebegő karimások, amik úgy árnyékolnak, mint egy napernyő, vagány cowboy-os stílusúak, vagy épp kisebb, egyenes peremű, sikkes csónakázó kalapkák – csak a képzelet és a kínálat szab határt!

A kalapról eszembe is jutott egy történet… :) Nagyon vicces, de épp tavaly történt meg velem, hogy kipróbáltam a banánlovaglást, amihez elfelejtettem levenni a kalapom - és innen talán nem is kell tovább mesélnem a történetet… :))) Akárhol is van most, remélem, jól érzi magát! Annyit még hozzáteszek, hogy rögtön utánakaptam, amitől persze majdnem lebucskáztam a banánról (elcsúsztam a banánhéjon), és nem sokon múlt, hogy egyben maradtam. Azt hiszem, pont ennél a kalandnál fogadtam meg, hogy mindig fogok külön sportbiztosítást kötni, mert sose tudni, milyen őrültségre vesznek rá, ami kibillent a komfortzónámból. ;))) Nektek is javaslom, én itt kötöttem, és tényleg pikk-pakk megvoltam szerencsére – azt hiszem, idén is muszáj lesz, mert a barátaim valami hydrospeedet emlegettek a nyaralással kapcsolatban. (Jól írtam?? Létezik egyáltalán ilyen, Lányok, vagy csak engem rémisztgetnek???) De az is lehet, hogy inkább a delfinekkel való wakeboardozást választom, ez nyugisabbnak tűnik…

Metálos tetoválások
Na, hát nekem például ez valószínűleg nem lesz díszítőelemem fürdőzéskor, de rajtatok biztos nagyon jól állna, Édeseim!! ;) Egy kis csillogás sosem árthat, és mennyire szuperül feldob egy egyszerű pasztellszínű vagy fehér színű ruhát, de akár a feketével is nagyon jól összepasszol, ha egy dögös ruhában vágnátok neki az éjszakának! Mázli, hogy most már itthon is lehet kapni, viszonylag olcsón és pont kitart egy jó kis nyaralás erejéig. Ti hova tennétek fel a tetkót?? ;)

Márk napi tipp: Ahányszor csak elutazom otthonról, folyamatosan stresszelek, hogy nem hagytam-e bekapcsolva valamit. Rémes érzés, biztos Ti is tudjátok! Erre a tesómtól kapott szuper trükköt szoktam bevetni: mindent lefotózok, ami csak veszélyt jelenthet, az ablakoktól a tűzhelyig, így amikor bevillan valami rémkép, mondjuk a túlfolyt fürdőkádról, csak megnézem a képet a telefonomon megnyugtatásként. A sportbiztosítás és még ez is - duplán be vagyok biztosítva minden üdülgetés alatt! :)))

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

A kereséshez kezdj el gépelni!