Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Különleges szépségek, akiket meg kell ismernetek!

Különleges szépségek, akiket meg kell ismernetek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Édeseim, itt az ideje, hogy egy kis szót ejtsünk azokról a csodálatos modellekről, akik nem csak gyönyörűek, de olyan hatalmas ambíció és elszántság van bennük, ami példaértékű lehet bárki számára! Ezek a lányok újradefiniálják a szépség fogalmát és megmutatják, hogy ha igazán vágysz valamire, jöhet bármilyen akadály, nincs lehetetlen.

Winnie Harlow - hivatalos nevén Chantelle Brown-Young, ami szerintem szintén gyönyörű - mindig is modell szeretett volna lenni és minden adottsága meg is volt hozzá, mégsem érezte magát elég jónak. Elég sokan vannak így ezzel, de neki különleges oka volt rá: egy Vitiligo nevű gyógyíthatatlan betegség, aminek következtében fehér, pigmenthiányos foltok jelennek meg a bőrön. Gyerekkorától fogva csúfolták zebrának vagy tehénnek, mutogattak rá és kiközösítették az iskolában. Szegény kislány fejében már az öngyilkosság gondolata is megfordult, amikor úgy döntött, hogy ebből elég, többé nem hajlandó mások bántó szavainak árnyékában élni, hiszen ő igen is gyönyörű! Addig-addig mondogatta ezt magának, hogy a végén szerencsére már tényleg el is hitte és innentől kezdve senki nem állhatott az útjába. Újonnan jött, hatalmas önbizalma Tyra Banks-nek is szemet szúrt az instagramon, aki rögtön meghívta az Amerika következő top modellje versenybe, ahol 6. helyezést ért el. (!!!) Ezután őt kérte fel a Desigual – imádom ezt a márkát! - és a Diesel is a kampányaihoz, részt vett az Ashish 2015 tavasz/nyári divatbemutatóján és dolgozott már a Showstudionak, az I-D-nek és a Dazed and Confused-nak is. Bárhova megy, azt hirdeti, és ezt el ne felejtsétek: a különlegesség gyönyörű!!

Viktoria Modesta esete is nagyszerű példa arra, hogy semmi sem állhat egy eltökélt lány útjába!! A Lettországban született hölgynek egy orvosi műhiba következtében nagyon súlyos sérüléseket szenvedett a bal lába. Kénytelen volt egész gyerekkorát hosszú és fájdalmas kórházi túrákkal tölteni, de esze ágában sem volt elmerülni az önsajnálatban! Inkább az álmai megvalósítására koncentrált és már 13 évesen modellkedni kezdett, amikor a család Londonba költözött. Soha nem érezte kevesebbnek magát, sőt fogyatékossága még inspirálta is abban, hogy megváltoztassa azt az ódivatú képet, miszerint csak teljesen egészséges, tökéletesnek látszó lányoknak van helye a popkultúrában. 2007-ben önként vállalkozott arra, hogy térd alatt amputálják a lábát, azóta műlábbal dolgozik. Számos magazin címlapján szerepelt, divatbemutatókon vett részt, idén pedig az IMG Models is leszerződtette. Már ezek is szuper dolgok, de eközben még az énekesi karrierje is elkezdett beindulni, úgyhogy az Egyesült Királyságban már most az angol Lady Gaga-ként emlegetik. Igazi szuperhős, ugye, Lányok? ;)

Ki mondta azt, hogy csak a nádszálvékony lánykák lehetnek modellek?! Denise Bidot szépsége tengernyi „manöken alkatú” lányt utasított maga mögé, amikor lehetőséget kapott, hogy a 2014-es NYFW kifutóján sétáljon végig. Azóta olyan divatóriások kampányaiban szerepelt, mint a Target, a Forever 21 vagy a Nordstrom. Denise szerint a dolog nyitja, hogy kényelmesen érezd magad a bőrödben és ezt pozitív testképet igyekszik minél szélesebb kőrben elterjeszteni a Curves kampány keretében. Hajrá, Denise!!! ;)

Kedvencem még a mindössze 18 éves, ausztrál Madeline Stuart, akit Ti is imádtatok a Facebook oldalamon. ;) Ő akkor vívta ki magának a nép csodálatát, amikor úgy döntött, Down szindrómája ellenére, sikeres modell lesz és ezért minden tőle telhetőt meg is tett. Célja érdekében 20 kilótól szabadult meg másfél év alatt, és lelkesedése azóta is töretlen. Hetente ötször jár el úszni, krikettezik, pom-pom lány lett és csatlakozott egy hip-hop tánccsoporthoz is, amivel júliusban már fellépése lesz Los Angelesben. Maddy azt szeretné elérni, hogy másképp gondolkodjanak az emberek, ne diszkriminálják a hozzá hasonlókat és lássák, hogy ők is képesek elérni azt, amit mások, csak egy kicsit lassabban. Anyukájával és legfőbb támogatójával most ügynököt keresnek, hogy beindíthassák modell karrierjét. Én nagyon szurkolok nekik! <3

Jillian Mercado az utolsó kiválasztottam mára, de higgyétek el, jó sokáig sorolhatnám még a hasonlóan inspiráló hölgyeket. Jillian 12 éves korában izomsorvadás miatt kényszerült kerekesszékbe, mára azonban sikeres bloggerré, népszerű fotómodellé és persze remek példaképpé avanzsált. Családja mindig is lelkesen támogatta a divatorientált lányt, így járhatott a Fashion Institute of Technology-ra, ami után gyakornokként dolgozhatott az Allure és a Veranda magazinoknál, és Patrick McMullan kreatív asszisztenseként is kipróbálhatta magát. Azóta láthattuk őt például a Nordstrom nyári és a Diesel 2014-es tavaszi anyagaiban, szerkesztő igazgatója a WeTheUrban-nak, és szenvedélyesen írja a Manufactured1987.com-on elérhető saját divatblogját. Irigylésre méltó karrier lenne ez bármelyik divatimádónak, nem igaz? ;)

Márk napi tipp: Remélem, ezek a példák erőt adnak nektek is, Lányok, és látjátok, hogy sosem szabad feladni az álmokat!! ;)

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!