Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

A hotel, ami modern múzeummá vált a hétvégére

A hotel, ami modern múzeummá vált a hétvégére
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb kiállításának megnyitóján jártam csütörtök este, egy éppen hotellé alakuló épületben. A szervezők itt gyűjtötték össze 79 művész munkáit, amit vasárnap estig Ti is ingyenesen megnézhettek, ha érdekel benneteket a kortárs művészet.

Márpedig remélem, hogy érdekel benneteket, mert tényleg fantasztikus kincsekre lehet bukkanni – kis szobák és zegzugos folyosók adnak otthont ideiglenesen a fiatal formatervezők, divattervezők, fotográfusok és képzőművészek munkáinak. 5 emeleten kalandozhattok, és állíthatom, igazi kihívás lesz felérni a csigalépcső tetejére, szóval még egy kis sportolást is beiktatunk a nézelődésbe… :)
Az egyik szobában nem kevesebb, mint 66 kép kapott helyet, amelyek – talán nem is gondolnátok – csaták helyszíneit mutatják be egy fiatal művész, Oláh Orsolya szemével, napjainkban. Kíváncsi vagyok, kitaláljátok-e melyik lehet Kenyérmező vagy Isaszeg! ;)

De találtok divatfotósokat is, például a szupertehetséges Viszlay Márkot, akivel nemrég én is együtt dolgoztam:


Sőt, ígértem, hogy lesz divat is, én pedig tartom magam az ígéreteimhez, úgyhogy gyorsan meg is mutatom, milyen különleges darabokba botlik az, aki végigjárja a hotel mind a 40 szobáját – Vattay Flóra táskái nagyon fognak nektek tetszeni szerintem! ;)

Az alkotások megvásárolhatóak, és biztos vagyok benne, hogy több olyat is fogtok találni, amit el tudnátok képzelni az otthonotokban! Tulajdonképpen ez volt a kiállítás lényege, hogy közelebb hozzák a fiatal, kortárs művészek munkáit az emberekhez és szerintem nagyon jó módját választották ennek egy monokróm, indusztriális, mégis hangulatos térben. Írjátok be hétvégére a programot, Lányok!!!

A cím pedig, ami nagyon fontos: Budapest, V. ker., Kecskeméti u. 3. És így lesz a nyitva tartás a hétvégén, ha kedvet csináltam hozzá: pénteken és szombaton reggel 10-től este 10-ig, vasárnap pedig 10-től este 6 óráig várnak benneteket. Művészetre fel, Édeseim!! ;)

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

A kereséshez kezdj el gépelni!