Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Így lesznek MINDIG tökéletesek a körmeitek!

Így lesznek MINDIG tökéletesek a körmeitek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Felcsigáztalak benneteket, igaz?? Tudom ám, mekkora stresszt okoz az ember lányának, ha a hosszú munkanap után este még nekiáll körmöt pingálni és másnap ebédnél azt veszi észre, hogy „hohó, a felét már el is hagytam valahol…”

És azt is tudom, milyen nehéz nem foglalkozni ezzel. Folyton ott van szem előtt. Sokszor úgy érzitek, mindenki ezt veszi észre rajtatok először, ráadásul nagyon nehéz takargatni… De többet nem lesznek ilyen gondok, Lányok! Jönnek a kötelező körömfestő alapismeretek a nyárra, tőlem és a Szalonunk szuper mester manikűrösétől!! ;)


1.lépés – Találd meg az ideális helyszínt az alkotáshoz!
Hogy ez a fürdőszoba, a nappali padlója vagy a konyhapult, az csak a te döntéseden múlik. Persze nem árt, ha a helyiség jól szellőztethető! ;) Ezután készíts be minden túléléshez szükséges folyadékot és élelmiszert a közvetlen közeledbe. A szívószálak és pálcikák a legjobb barátaid most – csak semmi matatás a nasis zacskóban! ;)

2.lépés – Választd ki a színeket!
Ez a legizgisebb rész, nem is ecsetelem nagyon, mert ilyenkor a legjobb a megérzésekre hallgatni. Rózsaszínes-nude lakk – állásinterjúkra, szép piros – ha fontos tárgyalásra vagy előadásra készülsz önbizalmat ad, korall lakk – nyaralás vagy buli előtt. Ezekkel a színekkel mindig be leszel biztosítva, legyen otthon tartalék a kedvenc árnyalataidból! ;)

3.lépés – Zsírtalaníts!
Nem ám csak úgy ímmel-ámmal, hanem lelkiismeretesen! Van, aki körömlakklemosóra, van, aki egy kis ecetre esküszik (vattával áttörölve a körmöket), olyan is akad, aki egy alapos kézmosásban hisz, a lényeg, hogy a procedúra előtt alaposan felkészítsd a körmöket egy hosszú távú festésre. Mert ha nem, akkor tudjátok, mi jön: a lepattogzás réme!!

4.lépés - Alapozz!
Minden tökéletes munka alapja a megfelelő előkészület. Mindig ellenőrizd, tökéletesek-e a körömágyak – ha nem, áztasd meleg vízbe a körmeidet és finoman told fel a bőrt egy megfelelő eszközzel –, és ne felejtsd el a végeket sem elegyengetni egy reszelővel. Ha még munkálkodtál rajtuk, ismételd meg a zsírtalanítást és tisztítást a biztonság kedvéért. És végre előkerülnek a lakkok: sötét színek előtt mindenképp kezdj egy átlátszó – akár körömerősítő – réteggel, de szerintem bármikor felteheted.

5.lépés – Pingálj!
Annyit elárulok, a kapkodás az ellenséged, csak szépen, nyugiban haladj mindig. A legtöbben itt rontják el a dolgot! Miután megszáradt az alapréteg – ha volt – jöhet a szín és a trükk: mindig vékony réteget kenj fel a lakkokból. Ne aggódj, ha az első csíkosra sikerül vagy nem tökéletes – ha belenyúltál, a start mezőre kell állnod és egyszer kimaradsz a dobásból, de amúgy nem kell izgulni, a következő réteg(ek) elrejtik a bajt. Minden réteg között várj legalább 2-3 percet, hogy az oldószerek elpárologjanak. Ha ügyesen figyeled a körmöd, látni is lehet, ahogy szépen kifényesedik a lakk. Ilyenkor van kész. Ha valamelyik kézzel nehezebben megy, ne aggódj, csak kicsit koncentrálj, és hidd el, menni fog – gyakorlat teszi a mestert! ;)

Jöhet még egy réteg, amivel tökéletesíted a színt, és a végén zárd le egy fedőlakkal. (Ha nagyon profi hatást szeretnél, tegyél fel egy gél fedőlakkot, amit le tudsz szedni a körömlakklemosóddal is!) Rövid körmöknél kicsit nehézkesebb, de figyelj rá, hogy az ecsetet végighúzd a körmön, még a végén is – mintha lekerekítenéd – mert ezzel is akadályozod a lepattogást. Ha úgy érzed, se időd, se energiád nincs a folyamatra, de gyönyörűséges körmöket szeretnél, nézz be , és megcsináljuk hipp-hopp – néha még én is beülök, mert hát ki mondta, hogy egy pasinak nem fontos az ápolt kéz!! ;)

Márk napi tipp: Lemaradt a legfontosabb dolog!! A körömrágás tilos, Édeseim! Az idegeskedést vezessétek le inkább egy kis bulizással! ;)

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

A kereséshez kezdj el gépelni!