Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Ettől fog szuperül indulni MINDEN reggeled!

Ettől fog szuperül indulni MINDEN reggeled!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Remélem, Ti is kiélveztétek a hosszú hétvége minden apró percét, Édeseim!! Én igazi gasztrotúrára vállalkoztam: többször jártam a hétvégi Gourmet Fesztiválon, Csopakra is lenéztem, és mindkét helyen istenieket ettem! ;)

Nem is múlt el nyomok nélkül a három nap, a rengeteg pihenés után döcögősen indult a kedd reggel… Úgyhogy arra gondoltam, megosztok veletek pár tippet, amitől talán könnyebben indulnak majd a szorgos-dolgos hétköznapok! ;)

Nem tudom, Ti melyik csoportba soroljátok magatokat hatékonyság szempontjából, de én reggel vagyok igazán aktív, ezért általában viszonylag korán kelek és már munkához is látok. Vannak olyanok, akik azt állítják, hogy még reggeli előtt a legaktívabbak, vannak, akik 11 tételes listát tudnak le minden délelőtt, és olyanok is akadnak, akik ügyes ütemezéssel a munkájuk 90%-át elvégzik még ebéd előtt (állítólag). Hát, én azért nem vagyok ennyire pörgős, ezért olyanokat nem is ígérek nektek, hogy ezekre Ti is rögtön képesek lesztek a tanácsaimmal, de azért adok pár nagyon jó tippet! ;)
A legtöbb ezek közül egy kicsike időt vesz csak el a lefekvés előtti időszakból. Nem tudom, Ti mivel töltitek, én például elolvasok néhány cikket a telefonomon, amit még nap közben kinéztem magamnak, csak túl hosszú volt és nem volt időm/türelmem hozzá. Vagy felkapok egy könyvet az éjjeli szekrényemről, ami azért sokkal kellemesebb a szememnek pihenés előtt. Na de a lényeg azelőtt jön, mielőtt beugranátok a dunyhák közé, Lányok!

Először is gyorsan csekkoljátok a másnapi időjárást – csak én vagyok így vele, hogy mostanában nem lehet számítani az előrejelzésekre?! – akár több forrásból is, és készítsétek ki a másnapi szettet. Ha ez csak fejben van meg, már az is nagy segítség, de jó azért, ha ellenőrzöd, tényleg minden darabja tiszta-e! ;)

Azután – ezt egy menő életmód tanácsadótól hallottam – határozzatok meg három dolgot, amit mindenképp el kell / el szeretnétek intézni másnap. Lehet az a fürdő kitakarítása, egy nagyobb elemzés elkészítése a munkahelyen, vagy épp egy uncsi bankos ügyintézés, amit nem halogathattok. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben nem csak három, hanem huszonhárom dolgot is fel tudnánk sorolni, amit végre ki kéne pipálni, de haladjunk csak apró, de biztos lépésekkel, Drágáim!

Nektek is az ágyban támadnak a fantasztikusnál fantasztikusabb ötleteitek? Rendezgessétek össze a kesze-kusza kis gondolatokat egy csinos naplóba. Nem is gondolnátok, mennyire jót tesz, hogy levonjátok a nap tanulságait és leírjátok a fontos dolgokat, amik veletek történtek – nem is beszélve arról, hogy így nem vesznek el a jövőbeli tervek! ;)

Szintén szuper ötlet, hogy előkapjátok a másnapi szetthez illő táskát is és átnézitek, mi az, amire mindenképp szükségetek lesz – a kedvenc notesz, a banki kivonatok, a pendrive, amire a fantasztikus kis prezidet tetted, a gyógyszered, ha kell, a szőlőzsírod, a fülhallgató, a napszemcsi vagy a mini esernyő, és még ezernyi apróság, ami nélkül nem lesz tökéletes a nap. Ugye Ti is jártatok már úgy, hogy valami fontos dolog ÉPP A MÁSIK táskában volt? Na, ilyen nem lesz többet sose. Vagy legalábbis ritkábban… ;)

Végül pedig, de nem utolsó sorban, fontos, hogy egy kis időt szakítsatok magatokra. Lehet ez egy forró fürdő vagy zuhany, egy kis olvasás, egy kis csöndes ülés – meditálás, egy kis lazító torna vagy olvasás, körömfestés, telefon egy távol élő baráttal vagy rokonnal, vagy bármi, ami ellazít! Azt tudtátok, mennyire népszerű lett az utóbbi időben a színezés a felnőttek körében?! Szerintem szuper kis foglalatosság, olcsó (a rajzok akár a netről is kinyomtathatóak), kikapcsolja az agyat, és ha kész vagytok, egy vadiúj képpel díszíthetitek a falat! ;)

Márk napi tipp: Végezetül pedig, de nem utolsó sorban, ha már kipattantatok az ágyból, irány a konyha és egy pohár víz – én citrommal iszom reggelente, nem túl hidegen, nehogy megrémisszem a nemrég ébredt gyomromat. És utána jöhet is egy egészséges, tápláló reggeli!! ;)

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Balesetet szenvedett a magyar énekesnő - mentőt kellett hívni hozzá!

A népszerű énekesnő a közösségi oldalán mesélt a történtekről.

A kereséshez kezdj el gépelni!