Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elállt a szavunk: Margot Robbie csodaszép babakék ruhája beragyogta a vörös szőnyeget

Margot Robbie

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Képtelenség azzal a ténnyel szembeszállni, hogy Margot Robbie napjaink egyik legszebb színésznője, hiszen megjelenése, arca és mosolya eddig minden filmjének sikert hozott.

A színésznő jelenleg legújabb filmje, a Babylon promózásával van elfoglalva, amelynek amerikai állomásai után most szülőhazájában, Ausztráliában lépett vörös szőnyegre. Margot Robbie Margot Robbie színésznő 62cikk 2galéria 6videó Még több róla nevét nemcsak a kasszasikerrel és a tökéletes külsővel kötik össze az emberek, hanem a hibátlan stílusérzékkel is.

A gyönyörű színésznő vörös szőnyeges szettjei minden alkalommal tökéletesek, ám a legutóbbi mindegyiket felülmúlta. Robbie imádja hazáját, így nem is volt kérdés, hogy filmjének népszerűsítése mellett az ottani közönséget is lenyűgözze, méghozzá a legszebb ruhával, amit szó szerint ráöntöttek.

Kép
forrás: Lisa Maree Williams/Getty Images
Kép
forrás: Lisa Maree Williams/gettyimages

A Sydney-ben megrendezésre került eseményen a 32 éves sztár egy földig érő babakék estélyiben lépett a rajongók és a fotósok hada elé. A különleges árnyalatú ruha nemcsak azért volt különleges, mert kiemelte Margot kék szemeit, hanem szatén anyaga és piros csipkés részlete miatt is, amely a színésznő formás comjait emelte ki. A sztár sosem volt híve az erős sminknek, így most is natúr, természetes színekkel tette üdébbé a tekintetét, míg haja finom hullámokban omlott a vállára.

Magot Robbie karrierje évről évre szebben és gyorsabban ível felfelé, ezért igyekszik csak olyan szerepekre igent mondani, amelyek valóban a minőséget tartják szem előtt. Ezt pedig megjelenése és ruhái is nagyban bizonyítják.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akiknek nagy problémát okozott a külseje egy szerep megszerzésénél

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.