Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Magic Mike visszatért egy utolsó, feminista táncra: Megnéztük a trilógia utolsó részét

Magic Mike, Magic Mike utolsó tánca, Channing Tatum, Salma Hayek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
A Magic Mike utolsó tánca február 9-től látható a mozikban az InterCom forgalmazásában.

Ma már elképzelni is nehéz, de az Oscar-jelölt Margot Robbie egykor szendvicseket készített a Subway gyorsétteremláncnál, Hugh Jackman testnevelő tanárként dolgozott egy középiskolában és bohócnak öltözve szórakoztatta a legkisebbeket gyermekzsúrokon, míg Megan Fox hetente egyszer banánjelmezt húzott magára, amivel egy floridai smoothie-üzletet reklámozott. Channing Tatum Channing Tatum színész, producer, modell 137cikk 15galéria 11videó Még több róla pedig sohasem tagadta, hogy tizennyolc évesen táncos volt egy sztriptízklubban, ahol „Chan Crawford” művésznéven éjszakánként 50 dollárt keresett.

SZTRIPTÍZKLUBBÓL sztriptízklubba

Így figyelt fel rá egy castingügynök, akinek hála szerepet kapott a Ricky Martin „She Bangs” című dalához forgatott videoklipben. A színész egyébként abszolút nem szégyelli, hogy vetkőzött és a lányának sem akar hazudni róla: amint Everly elég idős lesz ehhez a beszélgetéshez, mesélni fog neki arról, hogy mivel kereste a pénzét tiniként. És bár azt állítja, egyáltalán nem hiányoznak neki a sztripperként töltött esték, azért máig nem fordított teljesen hátat a korábbi foglalkozásának – hiszen immár három filmet is forgatott róla! (Igen, a Magic Mike-mozikat részben Channing Tatum Channing Tatum színész, producer, modell 137cikk 15galéria 11videó Még több róla múltbéli tapasztalatai alapján írták.)

Channing Tatum, Magic Mike XXL
forrás: RTL Sajtóklub
Channing Tatum a Magic Mike XXL című filmben

A szépség ára

Mivel az első Magic Mike óriási kasszasiker lett 2012-ben (világszerte 167 millió dollár bevételt hozott, holott kifejezetten alacsony, közel 7 millió dolláros budget-ből készült el), a folytatás azonnal borítékolható volt. Három évvel később, 2015-ben befutott a második rész, a Magic Mike XXL, február 9-án pedig megérkezett a trilógia harmadik fejezete is. A Magic Mike utolsó táncával kapcsolatban azonban sokáig még Channing is bizonytalan volt: nem tudta, eljátssza-e még egyszer Mike Lane-t, mivel megterhelőnek tartotta a szerepre való felkészülést. „Ez a forma akkor sem természetes, ha edz az ember. Nem is egészséges. Ehhez már éhezni kell” – jelentette ki a The Kelly Clarkson Show egyik adásában 2022 februárjában. Végül a rajongók legnagyobb örömére mégis belevágott a szigorú étrendbe és edzéstervbe, azaz a Magic Mike utolsó tánca című filmbe.

Valami régi, valami új

A régi bandája viszont már nem csatlakozott hozzá a ruhadobálásban: Joe Manganiello (Richie), Matt Bomer (Ken) Kevin Nash (Tarzan) és Adam Rodriguez (Tito) ugyan feltűnnek pár percre a vásznon, de csupán egy videóhívásnyi cameót kaptak. Ám ahelyett, hogy más (hasonlóan vonzó) férfiakkal pótolták volna a hiányukat, az alkotók úgy döntöttek, hogy végre egy nőnek is nagyobb szerepet adnak: ezt a kitüntetett feladatot pedig aligha bízhatták volna jobb emberre Salma Hayek Salma Hayek színésznő 60cikk 4galéria 0videó Még több róla nél. Az Oscar-díjas sztár alakítja a válófélben lévő Maxandra Mendozát, aki mondhatni árnyékként éli az életét és mindenért csak ideig-óráig képes lelkesedni. Egészen addig, amíg az egyik adománygyűjtő akcióján meg nem ismeri a pultosként dolgozó és adósságokban úszó Mike-ot. (A férfi bútorbiznisze a koronavírus miatt kirobbanó gazdasági válság áldozata lett.)

Salma Hayek, Magic Mike utolsó tánca
forrás: InterCom
Salma Hayek a Magic Mike utolsó tánca egyik jelenetében

Öltáncot mindenkinek?

Mivel Maxandra azt hallotta egy ismerősétől, hogy Mike a sztriptízműsorával képes elfeledtetni másokkal a gondjaikat, ezért az esemény végén 6000 dollárt ajánl neki egy privát öltáncért – sőt, a szoftpornó határait súroló jelenetük után ennek tízszeresét is hajlandó kifizetni, amennyiben a férfi vele tart Londonba. A történetet ezután a Micsoda nő! fordított változatának is nevezhetnénk (Channing is ezt teszi), ahol Vivian helyett Mike merülhet el a felső tízezer életében, továbbá a férfit is ellátnak egy vad iúj (és méregdrága) ruhatárral. Max azt mondja, Mike emlékeztette őt arra, ki is igazából. Elhatározza, hogy segít más nőknek is segít átélni ezt az AHA! pillanatot és rájöjjenek, „bármit megkaphatnak, amit csak akarnak, amikor csak akarják”.

Pénz vs. szerelem?

Kitalálja, hogy chippendale show-t csinál a hűtlen férjétől elperelt színház Isabel Ascendant címet viselő kosztümös előadásból, és a rendezői székbe természetesen Mike-ot ülteti. „Az emberek fásultak, zárkózottak, de mi felébresztjük őket” – fogadja meg a trófeafeleségből lett üzletasszony, majd azt is kifejti, mennyire zavarja a darab üzenete, miszerint egy nőnek mindig választania kell a pénz és a szerelem között. Ha a film nézése közben többször is az az érzésed támad, hogy talán nem is Mike a az igazi főszereplője, hanem Max, akkor nem tévedsz nagyot. Sőt, éppen Channing Tatum Channing Tatum színész, producer, modell 137cikk 15galéria 11videó Még több róla volt az, aki Salma Hayekre irányította a reflektorfényt, mert fontosnak tartotta, hogy ebben a részben a nők is hallathassák a hangjukat. Azt akarta, hogy ezúttal ne Mike tapasztalatai és élményei kerüljenek a középpontba, hanem egy nőé, illetve Maxé lett a pénz és a hatalom is a sztoriban. (Ráadásul az exével közös alkalmazottjuk is inkább neki akar dolgozni, mert őt tartja „tökösebbnek”.)

Magic Mike, Magic Mike utolsó tánca, Channing Tatum, Salma Hayek
forrás: InterCom
Salma Hayek és Channing Tatum

És boldogan táncoltak, míg meg nem haltak...

A táncosokat alakító férfiak (vélhetően a #Metoo mozgalomra reflektálva) a szerepük szerint mindig engedélyt kérnek a nőktől az érintésre, Salma Hayek Salma Hayek színésznő 60cikk 4galéria 0videó Még több róla pedig örömmel nyugtázhatta, hogy miután a karrierje során több filmben is sztriptíztáncosnőt kellett játszania, most vetkőzés helyett csak hátradőlt és élveznie övtáncot, életében először. „Úgy értem, ha el kell kezdened valahol, miért ne Channinggel tennéd?” – viccelődött az egyik interjújában. Csakhogy a női szexualitás tabusítása és a sztriptíztáncot övező tévhitek túlságosan összetett problémakörök ahhoz, hogy egy közel kétórás filmben átfogóan feldolgozhassák azokat, főleg, ha közben még olyan, hosszú perceken át tartó táncjeleneteket is be akarnak iktatni a forgatókönyvbe, ami a vágyaik megélésére (vagy felvállalására) biztatja a nőket. Ráadásul ironikus módon végül Maxnek is választania kell a szerelem és a pénz között, így a küldetése csak félig-meddig nevezhető sikeresnek. De sebaj, máris pár öltánccal közelebb vagyunk a női szexualitás szabad megéléséhez és két órára kikapcsolódhatunk a szürke hétköznapokból.

Bár Salma Hayeket egyáltalán nem zavarja az évek múlása és büszke az ősz hajszálaira is, valójában éveket letagadhatna a korából.

Galéria / 7 kép

Salma Hayek akkor & most

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.