Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vége! Madonna 4 év után szakított 36 évvel fiatalabb szerelmével

Madonna

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A pop királynője és 36 évvel fiatalabb szerelme szakítottak, az énekesnő pedig egy sokat mondó poszttal tette ezt nyilvánvalóvá.

2015-ben ismerkedett meg Madonna Madonna énekesnő, színésznő 135cikk 12galéria 5videó Még több róla és most 28 éves exe a Rebel Heart turnén, de a kapcsolatuk csak 2018-ban vált hivatalossá. Ahlamalik Williams a 63 éves sztár háttértáncosa volt a koncerteken, kapcsolatuk négy évig tartott.

A Madonnához közeli források szerint a nagy korkülönbség volt az egyik oka a megromló kapcsolatnak, és a nehézségek a pandémia okozta lezárások alatt erősödtek fel, mivel együtt is éltek a popsztár otthonában. Állítólag korábban is voltak hullámvölgyek a viszonyukban, nem először állt szakításra a dolog. A Like a Vigin sztárja a következőket írta Instagram oldalán:

A Karma azt mondja: ha valaki az életedben nem megfelelő számodra... Isten folyamatosan arra fogja használni őt, hogy bántson téged, egészen addig, míg elég erős nem leszel ahhoz, hogy elengedd.

Madonna Madonna énekesnő, színésznő 135cikk 12galéria 5videó Még több róla életét sok bírálat éri, a rossz nyelvek szerint képtelen elfogadni az öregedést, ezért is végeztet annyi szépészeti beavatkozást, és ezért vannak egyre fiatalabb és fiatalabb szeretői. Ennek ellenére környezete mindig elfogadta döntéseit, még Ahlamalik apja is pozitívan nyilatkozott korábban a fia és a díva kapcsolatáról.

A szakítás óta az énekesnőt többször látták családjával és barátaival az újságírók, szervezi az életét, dolgozik életrajzi könyvén és új zenéin is, egyáltalán nincs magába roskadva.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Sztárpárok, akik között nagy a korkülönbség

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!