Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Azonnal dobj el mindent: egy világhírű zenész látogat Magyarországra

Azonnal dobj el mindent: egy világhírű zenész látogat Magyarországra
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A zenész-színész 2023. június 26-án bepótolja az elmaradt magyarországi koncertjét, úgyhogy elmeséljük neked, milyen utat kellett bejárnia ahhoz Richard Colson Bakernek, hogy a világ egyik legsikeresebb előadója lehessen.

Kevés olyan meghatározó alakja van ma a zeneiparnak, mint Machine Gun Kelly, holott az útja a csúcsra aligha volt kikövezve. Richard Colson Baker Houstonban született misszionárius szülők gyermekeként (élt Egyiptomban, Németországban és az Egyesült Államok számos városában, beleértve Chicagót és Clevelandet is), ám alig múlt kilenc, amikor az édesanyja elhagyta őket egy másik férfi miatt, egyedülálló édesapja pedig mentális problémákkal küzdött.

„Annyira gyűlöltem és kikértem magamnak ezt a helyzetet”

– árulta el utólag a jelenleg 32 éves sztár, akinek művésznevét egy amerikai gengszter, George Kelly Barnes beceneve inspirálta. Mivel MGK apja depresszióban szenvedett, nem tudott munkát vállalni, így a zenész gyerekkorának nagy részét szegénységben töltötte: előfordult, hogy mindössze két ruhája volt és néha ágy helyett egy széken aludt, ráadásul bullying áldozata lett az anyagi körülményei, illetve a testalkata miatt.

A kilakoltatástól a lemezszerződésig

„Magas voltam, ezért kitűntem a tömegből és akkoriban nem igazán tudtam, hogyan vágjak vissza”

– mesélte. (Fun fact: MGK magassága 192 centiméter.)

„Aztán belefáradtam a verésbe, ezért inkább a szavak segítségével szálltam szembe másokkal.”

Az első tetoválását 14 évesen szerezte és ezzel a szenvedélyével máig nem hagyott fel – az évek során még a jobb mellbimbóját is feketére varratta. A középiskola befejezése után az édesapja kirúgta őt otthonról és a zeneírás közben burritókat készített a megélhetéséért, de még így is a kilakoltatás szélén állt – mire végre felfedezték őt egy rapcsatában és lemezszerződést kötött P. Diddy (*Jennifer Lopez exe*) kiadójával, a Bad Boy Recordsszal.

„Az első lemezemet a menedzserem anyukájának alagsorában vettem fel”

– ismerte el Machine Gun Kelly, akinek debütáló stúdióalbuma, a Lace Up 2012 októberében jelent meg. Akkor valószínűleg még álmodni sem mert arról, hogy most, egy évtizeddel később közel 10 millió követővel és Grammy-díj jelöléssel büszkélkedhet majd. (És 27 Club Coffee néven még egy kávézót is nyitott a szülővárosában, Clevelandben, mert ő maga is koffeinfüggő.)

Családi akták

Sőt, a fanoknak hála újra felvette a kapcsolatot édesanyjával, akit név nélkül ugyan, de már be is mutatott az Instagramján.

„Vad történet, de ennyi év után éppen a rajongók a felelősek azért, hogy újra beszélünk”

– tweetelte 2021 nyarán.

Az apjával való viszonya is hosszú éveken át feszült volt, ám 2019-ben már arról beszélt a közösségi oldalán, hogy összeomlott, amikor meglátta őt.

„Évekkel ezelőtt el kellett volna mondanom neki, hogy szeretem. Összetöri a szívemet, hogy mennyi időt elpazaroltunk”

– vallotta be. Az édesapja elvesztését 2020 júliusában jelentette be és kiemelte, hogy „még soha nem érzett ilyen mély fájdalmat”, nem sokkal később véget is akart vetni az életének. Amikor megérkezett az apja lakására, hogy elrendezze a hagyatékát, az egyik szomszéd olyasvalamiket vágott a fejéhez, amit nem akart hallani, mert nem tudott megbirkózni az érzéseivel.

„Képtelen voltam elhagyni a szobámat és nagyon, nagyon, nagyon sötét gondolataim támadtak. Megan éppen Bulgáriában forgatott egy filmet, rajtam pedig eluralkodott a paranoia. Azt hittem, valaki meg akar ölni.”

Ekkor felhívta barátnőjét (ma már menyasszonyát) és veszekedni kezdett vele, amiért nincs mellette. A szájába vette a fegyverét, amivel aludt, de a lövedék beszorult.

„Megan elhallgatott”

– idézte fel a telefonbeszélgetést MGK, akit párja rádöbbentett arra, hogy segítségre, terápiára van szüksége.

Túlvilági szerelem

A sztár azt mondja, Megan olyan számára, mint a napfény.

„A szenvedély, ami közöttünk van, nem evilági”

– áradozott róla.

„Valójában egy lélek két fele vagyunk, azt hiszem. És ezt szinte azonnal elmondtam neki, mert egyből éreztem”

– nyilatkozta róla a színésznő, akivel a Hajsza egy gyilkos után (Midnight In The Switchgrass) bűnügyi thriller forgatásán ismerkedett meg 2020 elején. (Igen, MGK 2014 óta Hollywoodban is egyre tör előre és már dokufilm is készült az életéről Machine Gun Kelly rózsaszín élete címmel.) A zenész-színész a saját bevallása szerint kizárólag Megan miatt mondott igent a Hajsza egy gyilkos után forgatókönyvére és a lakókocsija előtt ácsorgott, hátha időt tölthetne vele.

„Az ösztöneim sosem csalnak és ezért hálás vagyok. Valamiért tudtam, hogy meg fog hívni ebédelni.”

Ezen a bizonyos találkozón MGK kifejtette Megannak, hogy elveszve érzi magát.

„Azt felelte, keressünk meg engem. Kicsinált engem. Ő volt Cupido.”

A páros egyébként 2022 januárjában osztotta meg a nyilvánossággal, hogy eljegyezték egymást és azóta állandó szereplői a magazinok címlapjának – hála az extravagáns stílusuknak.

Apja lánya

És bár a románcukat a kamerák kereszttüzében élik, a gyermekeik privát szféráját félve őrzik a média érdeklődésétől. Megannak három fia (Journey, Noah és Bodhi) született Brian Austin Greentől, Machine Gun Kelly pedig 18 évesen lett édesapa: lánya, Casie édesanyjával, Emma Cannonnal azóta is jó viszonyt ápol. Casie gyakran elkíséri őt a koncertjeire és a díjátadókra és fantasztikus a kapcsolatuk – MGK bízik abba, hogy lánya örökre olyan életigenlő marad, mint most, amikor szinte szökellve jár izgalmában.

„Imádkozom minden létező Istenhez, hogy ő csak örökre megtartsa ezt a szokását, és ebbe senki nem avatkozik bele.”

A sztárt egyszer felhívták amiatt Casie iskolájából, hogy a lánya vitába keveredett egy fiúval, mert a srác MGK-t kritizálta.

„Azt mondtam Casie-nek, hogy soha többet ne csináljon ilyet, de azért nagyon szeretem”

– árulta el a büszke apuka.

Mi pedig Casie-hez hasonlóan éppen ugrálunk örömünkben, ugyanis két év várakozás után Machine Gun Kelly végre bepótolja a budapesti koncertjét, amit a koronavírus-járvány miatt korábban le kellett mondania – és így már a legfriss nagylemeze, a Mainstream Sellout számait is bemutathatja nekünk élőben. MGK 2023. június 26-án lép a Budapest Park színpadjára (A Facebook-eseményre ITT tudsz becsekkolni és a jegyértékesítés december 14-én kezdődik a LiveNation oldalán.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Ezt eszi Megan Fox egy nap

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.