Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Trendi külseje miatt támadják az 58 éves modellt: büszke rengeteg tetoválására

Trendi külseje miatt támadják az 58 éves modellt: büszke rengeteg tetoválására

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Lonni Pike-ot nem érdeklik a gonoszkodó kommentek, büszke magára és jól érzi magát a bőrében.

Az 58 éves Lonni Pike az elmúlt években arra tette fel az életét, hogy bebizonyítsa, ötven felett sincs semminek vége, teljes, izgalmas, felszabadult életet lehet élni. Ezt a külsejével is folyamatosan bizonyítja, trendi a haja és a sminkje, fiatalosak, csinosak, merészek a ruhái, ráadásul a bőre tele van különlegesebbnél különlegesebb tetoválásokkal.

Az 58 éves Lonni Pike büszke külsejére

Lonni Pike saját maga menedzsere volt és mostanra nagyon befutott Instagramon és TikTok-on, előbbin 115 ezer követője van, utóbbin 1 millió. Az 58 éves modell semmit sem szégyell a testén, a haját sem festi, ősz tincseiből mindig divatos, csinos frizurát vágat.

Saját bevallása szerint korábban nem volt ennyire felszabadult, egészen másmilyen életet élt és sok viszontagságon ment keresztül. Az ötvenes éveit egyfajta újrakezdésként, második esélyként éli meg, úgy érzi, a napjai most tartalmasabbak és szebbek, mint valaha.

Lonni egyébként nem azért készíti a posztokat és TikTok-videókat, hogy bárkit meggyőzzön arról, ötven felett úgy kell kinézni vagy öltözni, ahogy ő, sokkal inkább azért, hogy másokat is arra biztasson, merjenek teljesen önmaguk lenni.

„Az én üzenetem az, hogy le kell állnunk azzal, hogy valaki másnak mutatjuk magunkat, csak legyünk az az ember ténylegesen, aki a tükörből tekint vissza ránk. Ha belegondolsz, miért akarnál úgy kinézni, mint mindenki más? Legyél ragyogó, vagány, legyél önmagad, mert belőled csak egy van!” – nyilatkozta a BrightSide magazinnak

A vagány nő hozzátette, ha valamit üzenhetne 20 éves önmagának, azzal vigasztalná, hogy az életben minden nehézség és lecke hozzá fog járulni hozz, hogy bölcsebbé váljon, a bölcsesség pedig magabiztossá és boldoggá teszi majd.

Bár a modell nagyon sokak számára példakép, a netes trollokat ő sem ússza meg, nagyon sokan szólnak be azért neki, mert azt gondolják, ciki, hogy úgy öltözik, akár egy fiatal lány. A tetkóira szintén érkeznek gonosz megjegyzések, ám ő ma már képes arra, hogy ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket kizárja.

Az ősz haj pedig igenis lehet fiatalos!

Galéria / 9 kép

Ahelyett, hogy elfednéd az ősz hajadat, inkább emeld ki

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.