Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Liv Tyler 11 évesen tudta meg, ki az igazi édesapja: egy másik férfi nevelte őt addig

Liv Tyler 11 évesen tudta meg, ki az igazi édesapja: egy másik férfi nevelte őt addig
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
Még a színésznő születésekor megegyezett édesanyja és nevelőapja, hogy nem árulják el neki az igazságot. De Liv maga jött rá!

Ma már mindenki tudja, hogy Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla milyen híres felmenőkkel büszkélkedhet: a színésznő Bebe Buell énekesnő és modell, valamint Steven Tyler, az Aerosmith énekesének lányaként látta meg a napvilágot. Vagyis biológiailag, mert valójában a színésznő több, mint 10 évig élt abban a tudatban, hogy egy teljesen másik férfi az édesapja!

De ne ugorjunk ennyire előre az időben. Bebe Buell és Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla még 1976-ban találkoztak egymással, majd ezt a találkozást egy rövid, ám szenvedélyes kapcsolat követte. A pár viszonylag gyorsan szakított is, ám nem sokkal később megszületett a modell első gyermeke: Liv. Időközben új szerelemre talált az Utopia énekesének személyében, így bár Todd Rundgren sejtette, hogy van némi esély arra, hogy a baba nem az övé, úgy döntött, mégis aláírja a születési anyakönyvi kivonatot.

Todd Rundgren, Bebe Buell és Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla , a baba születése utána

Bebével megegyeztek, hogy mindentől függetlenül a férfi saját gyermekeként fog tekinteni Livre, vezetéknevét is nekiadta, és úgy döntöttek, nem avatják be őt később az igazságba. Erről az tehetett, hogy Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla akkoriban komoly drogfüggőséggel küzdött a hírek szerint, és a modell biztos volt abban, hogy egy gyermek felnevelésére nem lenne alkalmas. Toddal úgy egyeztek meg, hogy Liv 18 éves kora után mondják el neki, hogy valójában a férfi csak a nevelőapja, de még így is azt tervezték, hogy erre a beszélgetésre akkor kerül sor, ha muszáj.

Nem semmi, igaz? Ám az igazság mégis utat tört magának. Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla 8-9 éves volt, amikor először találkozott személyesen Steven Tylerrel, miután a férfi részt vett Todd Rundgren bandájának koncertjén. Rögtön nagyon barátságos volt a kislánnyal, üdítőt vett neki és hosszasan beszélgettek. Livnek ez olyannyira nagy élmény volt, hogy rajongani kezdett a zenészért, és azonnal bevásárolt különböző Steven Tyler poszterekből a szobája falára.

Biztos kémiai dolog volt - DNS és gének. Azonnal éreztem egyfajta erős kötődést, amikor találkoztam vele kisgyerekként, és először nem értettem az okát, de aztán elég gyorsan rájöttem.

Liv és Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla

11 évesen ugyanis odament édesanyjához, és azt mondta neki, "azt hiszem, Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla az édesapám." Erre pedig annak kapcsán ébredt rá, hogy a zenész egyik koncertjén ott volt másik lánya, Mia is, aki egy évvel Liv után született. A hasonlóság pedig a két gyermek között annyira erős volt, hogy nem lehetett szó nélkül hagyni.

Láttam őt állni az egyik koncerten a színpad szélén, és szó szerint úgy éreztem, hogy az ikertesómat nézem.

Régi fotó Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla ről (bal oldalon) és Mia Tylerről (jobb oldalon)

Ezt követően már nem akarták titokban tartani Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla előtt a dolgot, és beismerték neki, hogy Todd valójában csak nevelőapja. Steven Tyler konkrét reakcióját nem tudni, de az biztos, hogy azonnal gyermekeként tekintett Livre, mert rögtön apa-lánya kapcsolat alakult ki közöttük. Sőt, olyan szoros volt a viszonyuk, hogy Liv fiatalon megváltoztatta vezetéknevét Rundgrenről Tylerre. Még csak középiskolás volt, amikor szerepelt Alicia Silverstone mellett az Aerosmith klipjében, a férfi pedig sokat segített abban, hogy Liv karrierje beindulhasson.

Bár Bebe Buell és Todd Rundgren szakítottak, a férfi továbbra is jelen maradt Liv életében, és saját lányaként tekintett rá. És hogy mit gondol a színésznő arról, hogy több, mint 10 évig hazudtak neki? Egyáltalán nem haragszik, sőt, szerinte szerencsés volt, hogy ilyen kedves, eklektikus és sokszínű szülői példát állítottak elé.

Hálás vagyok Toddnak azért, hogy úgy döntött, apafigura lesz az életemben. Nagy dolog egy férfitől, hogy azt mondja, 'tudom, ez a gyermek talán nem az enyém, de mégis az apukája akarok lenni.' [...] Noha ő és anyukám nem voltak már együtt, mégis nagyon megbízható, szerető személy maradt az életemben.

Liv és nevelőapja, Todd

Liv pedig hozzátette, hogy eléggé összetett történet ez az egész, és egyáltalán nem haragszik anyukájára sem. "Az édesanyám nagyon fiatal volt, amikor megszülettem, és volt némi zavar abban, honnan jöttem, de mindig nagyon szerettek és gondoskodtak rólam a családban, és ez szerintem csodálatos dolog."

Liv és anyukája, Bebe

Steven Tyler mai napig aktív résztvevője Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla életének, és a színésznő három gyermekével is szoros a kapcsolata. Bár nem tipikus nagypapa, szeret az unokáival lenni, sőt, 2015-ben, amikor 6 héttel korábban érkezett meg a kis Sailor, ő is ott volt a szülőszobában. Liv férje ugyanis épp egy repülőgépen ült, így a színésznő féltestvére, Mia fogta kezét, majd Steven vágta el a köldökzsinórt. Édesanyja, Bebe pedig mai napig jó kapcsolatot ápol lánya mindkét apjával.

Liv, Mia és Steven a kis Sailor születésekor

Bár Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla és szülei kapcsolata pozitív, ez sajnos nem mondható el mindenkiről Hollywoodban!

Galéria / 6 kép

6 híres ember, akiknek megvan a véleménye saját szüleiről

Megnézem a galériát

Forrás: Biography.com

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!