Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Liv Tyler 11 évesen tudta meg, ki az igazi édesapja: egy másik férfi nevelte őt addig

Liv Tyler 11 évesen tudta meg, ki az igazi édesapja: egy másik férfi nevelte őt addig

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Még a színésznő születésekor megegyezett édesanyja és nevelőapja, hogy nem árulják el neki az igazságot. De Liv maga jött rá!

Ma már mindenki tudja, hogy Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla milyen híres felmenőkkel büszkélkedhet: a színésznő Bebe Buell énekesnő és modell, valamint Steven Tyler, az Aerosmith énekesének lányaként látta meg a napvilágot. Vagyis biológiailag, mert valójában a színésznő több, mint 10 évig élt abban a tudatban, hogy egy teljesen másik férfi az édesapja!

De ne ugorjunk ennyire előre az időben. Bebe Buell és Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla még 1976-ban találkoztak egymással, majd ezt a találkozást egy rövid, ám szenvedélyes kapcsolat követte. A pár viszonylag gyorsan szakított is, ám nem sokkal később megszületett a modell első gyermeke: Liv. Időközben új szerelemre talált az Utopia énekesének személyében, így bár Todd Rundgren sejtette, hogy van némi esély arra, hogy a baba nem az övé, úgy döntött, mégis aláírja a születési anyakönyvi kivonatot.

Todd Rundgren, Bebe Buell és Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla , a baba születése utána

Bebével megegyeztek, hogy mindentől függetlenül a férfi saját gyermekeként fog tekinteni Livre, vezetéknevét is nekiadta, és úgy döntöttek, nem avatják be őt később az igazságba. Erről az tehetett, hogy Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla akkoriban komoly drogfüggőséggel küzdött a hírek szerint, és a modell biztos volt abban, hogy egy gyermek felnevelésére nem lenne alkalmas. Toddal úgy egyeztek meg, hogy Liv 18 éves kora után mondják el neki, hogy valójában a férfi csak a nevelőapja, de még így is azt tervezték, hogy erre a beszélgetésre akkor kerül sor, ha muszáj.

Nem semmi, igaz? Ám az igazság mégis utat tört magának. Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla 8-9 éves volt, amikor először találkozott személyesen Steven Tylerrel, miután a férfi részt vett Todd Rundgren bandájának koncertjén. Rögtön nagyon barátságos volt a kislánnyal, üdítőt vett neki és hosszasan beszélgettek. Livnek ez olyannyira nagy élmény volt, hogy rajongani kezdett a zenészért, és azonnal bevásárolt különböző Steven Tyler poszterekből a szobája falára.

Biztos kémiai dolog volt - DNS és gének. Azonnal éreztem egyfajta erős kötődést, amikor találkoztam vele kisgyerekként, és először nem értettem az okát, de aztán elég gyorsan rájöttem.

Liv és Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla

11 évesen ugyanis odament édesanyjához, és azt mondta neki, "azt hiszem, Steven Tyler Steven Tyler énekes-dalszerző, zenész 5cikk 0galéria 0videó Még több róla az édesapám." Erre pedig annak kapcsán ébredt rá, hogy a zenész egyik koncertjén ott volt másik lánya, Mia is, aki egy évvel Liv után született. A hasonlóság pedig a két gyermek között annyira erős volt, hogy nem lehetett szó nélkül hagyni.

Láttam őt állni az egyik koncerten a színpad szélén, és szó szerint úgy éreztem, hogy az ikertesómat nézem.

Régi fotó Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla ről (bal oldalon) és Mia Tylerről (jobb oldalon)

Ezt követően már nem akarták titokban tartani Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla előtt a dolgot, és beismerték neki, hogy Todd valójában csak nevelőapja. Steven Tyler konkrét reakcióját nem tudni, de az biztos, hogy azonnal gyermekeként tekintett Livre, mert rögtön apa-lánya kapcsolat alakult ki közöttük. Sőt, olyan szoros volt a viszonyuk, hogy Liv fiatalon megváltoztatta vezetéknevét Rundgrenről Tylerre. Még csak középiskolás volt, amikor szerepelt Alicia Silverstone mellett az Aerosmith klipjében, a férfi pedig sokat segített abban, hogy Liv karrierje beindulhasson.

Bár Bebe Buell és Todd Rundgren szakítottak, a férfi továbbra is jelen maradt Liv életében, és saját lányaként tekintett rá. És hogy mit gondol a színésznő arról, hogy több, mint 10 évig hazudtak neki? Egyáltalán nem haragszik, sőt, szerinte szerencsés volt, hogy ilyen kedves, eklektikus és sokszínű szülői példát állítottak elé.

Hálás vagyok Toddnak azért, hogy úgy döntött, apafigura lesz az életemben. Nagy dolog egy férfitől, hogy azt mondja, 'tudom, ez a gyermek talán nem az enyém, de mégis az apukája akarok lenni.' [...] Noha ő és anyukám nem voltak már együtt, mégis nagyon megbízható, szerető személy maradt az életemben.

Liv és nevelőapja, Todd

Liv pedig hozzátette, hogy eléggé összetett történet ez az egész, és egyáltalán nem haragszik anyukájára sem. "Az édesanyám nagyon fiatal volt, amikor megszülettem, és volt némi zavar abban, honnan jöttem, de mindig nagyon szerettek és gondoskodtak rólam a családban, és ez szerintem csodálatos dolog."

Liv és anyukája, Bebe

Steven Tyler mai napig aktív résztvevője Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla életének, és a színésznő három gyermekével is szoros a kapcsolata. Bár nem tipikus nagypapa, szeret az unokáival lenni, sőt, 2015-ben, amikor 6 héttel korábban érkezett meg a kis Sailor, ő is ott volt a szülőszobában. Liv férje ugyanis épp egy repülőgépen ült, így a színésznő féltestvére, Mia fogta kezét, majd Steven vágta el a köldökzsinórt. Édesanyja, Bebe pedig mai napig jó kapcsolatot ápol lánya mindkét apjával.

Liv, Mia és Steven a kis Sailor születésekor

Bár Liv Tyler Liv Tyler színésznő 17cikk 0galéria 0videó Még több róla és szülei kapcsolata pozitív, ez sajnos nem mondható el mindenkiről Hollywoodban!

Galéria / 6 kép

6 híres ember, akiknek megvan a véleménye saját szüleiről

Megnézem a galériát

Forrás: Biography.com

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.