Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A randipartnerem lemondta a találkozót, amikor megtudta, hogy beadattam a COVID elleni oltást

A randipartnerem lemondta a találkozót, amikor megtudta, hogy beadattam a COVID elleni oltást

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Liza három oltás után ment volna randizni egy sráccal, aki még az első találkozó után lemondta az egészet. A vakcina miatt!

A koronavírus megjelenése alapjaiban írta át az életünket, és ezzel együtt különösképp a randizási szokásainkat. Aki egyedülállóként került bele a COVID-os időszakba, azon kaphatta magát, hogy az ismerkedés még nehezebb lett, minden kizárólag az online világra szűkült, és a legtöbben szó szerint videós randikat szerveztek maguknak, hogy legalább valamiféle személyes varázsa legyen az ismerkedésnek. Persze van, akinek ez működött, és olyan is akadt, aki inkább rögtön összebútorozott átmenetileg új partnerével. Hogy ez mennyire lett sikeres, valljuk be, elég változó...

Az viszont biztos, hogy még mai napig érezhetjük a COVID okozta változások hatásait. Ezzel kapcsolatban mesélt nekünk Liza, aki a húszas évei végén jár, és fél évvel ezelőtt meglepő szituációban találta magát, miután ismerkedni kezdett egy jóképű sráccal a Tinderen.

"Először is tudni kell, hogy én még nyár elején adattam be magamnak az első két Pfizert, majd ősszel a harmadikat is. Figyeltem a maszkviselésre mindvégig, még most is fel szoktam venni, ha buszra szállok és tömeg van, hiszen nem kockáztatnám meg, hogy miattam legyenek betegek a szüleim. Nem is gondoltam volna, hogy ez majd 'hátrány' lesz, amikor beszélgetni kezdtem egy pasival a Tinderen, akit nevezzünk most Olivérnek.

Olivérrel ugyanis eleinte jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy van is egy-két közös ismerősünk még az egyetemről, hiszen mindketten ugyanoda jártunk. Bár már az elején is volt egy olyan érzésem, hogy ő nem keres komolyat, ráadásul sok dologban eltér a véleményünk, ilyenkor az ember még maga sem tudja, mit akar. Akkor pedig miért is beszélnék rögtön közös jövőről? Előre megsúgom, még az első randiig se jutottunk el.

Mivel ősszel a COVID eléggé bedurvult, és nagyon sokan lettek betegek a környezetemben is, úgy döntöttem, csak akkor találkozom személyesen valakivel, ha tényleg szimpatikus. Szóval Olivérrel beszélgettünk, sokat, telefonon és írásban egyaránt. Már ekkor feltűnt egy-egy megjegyzéséből, hogy ő nem hisz a maszkviselésben, sem a távolságtartásban, ugyanúgy eljár szórakozóhelyekre és szerinte ő már rég átesett a koronavíruson, és meg se érezte, de próbáltam elvonatkoztatni ezektől. Mindenkinek lehet saját véleménye, nem igaz?"

Azonban előbb-utóbb, ahogy az ma már elkerülhetetlen, szóba került Lizáéknál is az oltás kérdése az első randi előtt egy nappal.

"Megkérdeztem Olivért, hogy egyébként ő be van-e oltva, amire egy csomó nevetős smiley-t írt, majd közölte, hogy szó sem lehet róla, ő nem hisz a vakcinákban. Amikor mondtam neki, hogy én már mindhárom oltásomon túl vagyok, meglepve tapasztaltam, hogy vissza sem írt. Ezen a ponton lehet, hogy annyiban hagytam volna a dolgot, de mivel leegyeztettük, hogy másnap már randizunk, így este írtam neki megint, hogy megkérdezzem, minden oké-e, és áll még a találkozó? Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy annyit fog válaszolni, hogy

bocs, de nem bízok az oltásban, és ha csókolózunk vagy szexelünk, testnedveket cserélünk. Én pedig nem akarok semmit az oltásból.

Liza végül úgy döntött, törli az ismerősei közül Olivért, és nem pazarolja rá az idejét.

"Az egy dolog, hogy nem akarja beoltatni magát, az ismerősi körömben is van ilyen személy, és ezt tökéletesen félre tudtuk tenni, ugyanúgy beszélgetünk, jóban vagyunk. Az már egy más kérdés, ha valaki nem tudja elfogadni azt, hogy én beoltattam magam, vagy emiatt hozzám sem akar érni. Úgy vettem észre, a világ most két részre szakadt a témában, és bár jelenleg kevésbé téma a koronavírus, ősszel, amikor ismét felerősödik, ez újra ellentéteket fog szülni."

Nem kizárt, hogy most már nem csak a "merre laksz?" és a "mivel foglalkozol" lesz alapkérdés egy ismerkedés kezdetén, hanem az is, hogy egyáltalán be van-e oltva a másik, és ha igen, mivel.

Te tapasztaltál már hasonlót, mint Liza?

Igen, nagy ellentéteket tud szülni már az elején, ha a COVID-ról másképp vélekedik két ember.
Nem, szerencsére még nem tapasztaltam semmi hasonlót egy randin.

Ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 dolog, amit a COVID megváltoztatott az életünkben: már senki sem csinálja őket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.