Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Lelkifröccs

Kép

9 mondat, amivel kihúzhatod magad a kellemetlen szituációkból, ha már nem tudsz mit mondani

Te is sokszor kívántad már, hogy bárcsak megnyomhatnál egy szünet gombot, hogy leállítsd az időt, amíg kitalálsz egy frappáns mondatot, amivel kivághatod magad egy cikis helyzetből? Hogy többet ne járj írj, mentsd el a könyvjelzők közé ezt a cikket!

Kép

6 módszer, hogy élvezd a jelent akkor is, amikor a jövő miatt szorongsz

Sokszor kapod magad azon napközben, hogy nem haladsz, mert a múlton rágódsz vagy a jövőd miatt aggódsz? Akkor ez az írásunk neked szól!

Kép

A dementorok köztük élnek: az egészséged érdekében, szabadulj meg a toxikus emberektől

Az egészségeddel játszol, ha közel engeded magadhoz azokat a mérgező és negatív embereket, akik a poharat mindig félig üresnek látják. Segítünk, hogy időben felismerd és leépítsd őket.

Kép

A lányom azt mondta, hogy nem szeret engem

Az elvált Felícia olyan mondatokat hallott a lányától, amit egy anyának sem lenne szabad. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Hozz erőt, lendületet, energiát a Teliholddal!

Az új holdhónap energiáinak maximumát mindig teliholdkor éri el. A Nap és a Hold szembenállása felerősödött érzelmi állapotot hozhat. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Eljött az év legborúsabb időszaka: ezt teheted a mentális egészségedért

Bármennyire is szeretnénk, sajnos nem alhatunk téli álmot, ezért meg kell tanulnunk megőrizni a mentális egészségünket a legszürkébb, legenerváltabb hetekben is. Az alábbi tippjeink megóvhatnak a szezonális affektív zavartól.

Kép

Négy bizonyíték, hogy szociálisan intelligens vagy

Komoly erőfeszítéseket hozol azért, hogy megértsd önmagadat és más embereket? A jó hír az, hogy közben megtanulhatod, hogyan könnyíts mindennapos élethelyzeteken is. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Szélsőséges érzelmek viharában: mi az a borderline személyiségzavar, és mit érdemes tudni róla?

A népesség 2%-át érintheti, így fontos beszélni róla.

Kép

Mit tettem, amikor az üzletvezető nyilvánosan cseszte le az alkalmazottait?

A férjem és én Magyarország csodás kisvárosában töltöttünk néhány tavaszi napot. Olyan volt, mint egy derűs mesében, lágy napsütés, csobogó folyó, gyógyvíz, isteni kávék és borok, ínyenc kolbászok. Lustán ettük-ittuk-úsztuk végig a három napunkat, utolsó este pedig úgy döntöttünk, kitelepedünk egy búcsúlevesre a helyi kifőzde balzsamos teraszára. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Anne Frank egyike a náci uralom több millió áldozatának. 12 inspiráló idézet a naplójából

76 éve, a II. világháború vége előtt két hónappal halt meg Anne Frank. Naplója azóta legendává vált, sokszor kísérteties jóslatnak is beváló szemelvényeket találunk benne. Anne Frank történetéről korábbi lapszámunkban írunk részletesebben; ebben a cikkben pedig a legemlékezetesebb idézetek szerepelnek tőle.

Előző oldal
Következő oldal