Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mi a legnagyobb erősséged a csillagjegyed szerint? Eláruljuk!

Mi a legnagyobb erősséged a csillagjegyed szerint? Eláruljuk!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ahhoz, hogy sikereket érj el, fontos, hogy tudd, miben vagy a legjobb!

Mindegyik csillagjegy különböző személyiségjegyekkel, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. Ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat, nem árt tudni, miből építkezhetünk.

Nézzük, mi az egyes csillagjegyek legnagyobb erőssége!

Oroszlán

A vad Oroszlán az állatöv legkarizmatikusabb jegye. A merész, magával ragadó és magabiztos Oroszlán szeret a figyelem középpontjában lenni, és olyan jól bánik a szavakkal, hogy sokakat azonnal lenyűgöz. Energikus, szenvedélyes, nem is csoda, hogy vonzza az embereket és varázsának köszönhetően mindenki a közelében akar lenni.

Kos

Az elszánt Kos a legbátrabb csillagjegy. A Kos természetéből adódóan mindig úgy érzi, hogy cselekednie kell. Hajlandó kockázatot vállalni, akkor is, ha önmagáról van szó, akkor is, ha másokról. Ambiciózus, fontos számára függetlensége, de mindig megvédi azokat, akiket szeret.

Mérleg

A kifinomult Mérleg a legbájosabb jegy az állatövben. Hihetetlenül közösségcentrikus, azt is mondhatnánk, hogy azért él, hogy mások kedvében járjon. Természetéből adódóan nagyon jó vezető, aki bármilyen projektet képes sikerre vinni annak köszönhetően, hogy kollégákból közösséget épít.

Nyilas

A kalandvágyó Nyilas az állatöv legoptimistább tagja. Az embereket nem véletlenül vonzza a Nyilas harsány, szenvedélyes személyisége. Nyitott és lelkes, elfogadja a változást, és szereti az új kihívásokat. Ők azok, akik mindig félig telinek látják azt a bizonyos poharat.

Ikrek

Az érzékeny Ikrek a legjobb kommunikációs képességekkel megáldott csillagjegy. A mély és felszínes beszélgetések sem fognak ki rajta, bárhol, bárkivel képes kellemesen elcseverészni. Nagyon gyorsan alkalmazkodik, intelligens, vicces, érzékeny és kíváncsi személyiség.

Bak

A szorgalmas Bakok az állatöv legkeményebben dolgozó jegyei. Őket teljes mértékben a haszon hajtja. Következetesen tűznek ki célokat maguk elé, és a legtöbb esetben el is érik azokat. A Bakok gyakorlatiasak, ambiciózusak és szabálykövetők. Annak ellenére, hogy a pénzszerzés és karrierépítés hajtja őket leginkább, hűséges és családközpontú emberek.

Bika

A Bika a legélelmesebb csillagjegy, főleg akkor, ha pénzről van szó. Imádja a luxust és a drága dolgokat, így mindent meg is tesz azért, hogy olyan sikeres legyen, hogy könnyen megkapja azokat. Nem csak ahhoz ért, hogyan kell elkölteni a pénzt, hanem ahhoz is, hogyan kell megszerezni!

Skorpió

A Skorpió intenzív személyiség, de mégis ő a leghűségesebb csillagjegy. Bár eltarthat egy ideig, amíg a Skorpió megbízik valakiben, de ha egyszer a köreibe fogad, az egy életre szóló kapcsolatot jelent számára. A szívét-lelkét kiteszi, ha barátságról vagy szerelemről van szó. Őszinte, bátor és szenvedélyes.

Szűz

Az Szűz a legönzetlenebb csillagjegy. Akár azt is mondhatnánk, hogy azért élnek, hogy másokat szolgáljanak, hiszen nagyon erős bennük a kötelességtudat. A szorgalmas Szüzek örömüket lelik abban, hogy képességeiket jó célra használják, és segítenek másokon. Problémád adódott? Kérj segítséget egy Szűztől – remekül megfejti a rejtélyeket, és szeret tanácsokat adni.

Vízöntő

A Vízöntő a leginkább humanitárius alkat a csillagjegyek közül. Elhatározzák, hogy jobb hellyé teszik a világot, és személyiségjegyeiknek köszönhetően jó eséllyel így is tesznek. Progresszív, intelligens, találékony és nagyszerű problémamegoldó képességgel rendelkezik.

Halak

A bölcs Halak a legempatikusabb csillagjegy. A Halakat gyakran az állatöv gyógyítójának nevezik, jó okkal. Mindig készen áll, hogy segítsen másokon, empatikus és gondoskodó. Ők azok a barátok, akik azonnal megjelennek, ha baj van, és tesznek valamit, hogy jobban érezd magad.

Rák

Az érzékeny Rák a legintuitívabb az összes jegy közül. A Ráknak nagyon erős intuíciója és jó ítélőképessége van. Szinte olvassa az emberek gondolatait, ezáltal könnyen előre megjósolja, mi fog történni egy adott szituációban. Nagyon könnyen át tudják érezni mások örömét, bánatát, ennek köszönhetően pedig segíteni is tudnak. Nem felszínesek, tényleg törődnek másokkal.

Galéria / 12 kép

Így hat a novemberi telihold az egyes csillagjegyekre

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.