Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

10 dolog, amire otthonodnak NINCS szüksége!

Domino.com
10 dolog, amire otthonodnak NINCS szüksége!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokan azt hiszik, hogy fontosak, de ezekre a dolgoknak otthonodnak valójában tényleg nincs szüksége.

1. A szükségesnél (jóval) több ülőhely. Ketten laktok a lakásban, de akár 15 ember is le tudna ülni, annyi ülőalkalmatosság van? Őszintén, hányszor jártak már egyszerre ennyien nálatok?

2. Óriási növények tömkelege. Egy szép, nagy, tágas családi házba néhány nagy növény még oké. De egy 40 négyzetméteres lakásba még egy is túl sok helyet tud elfoglalni. Ráadásul optikailag még inkább kicsinyíti a helye

3. Kispárna halom. 2-3 kispárna a nappaliban, illetve a hálóban oké. De annyi felesleges, hogy leülni se legyen hely tőlük!

Mit csinálj otthon a gyerekkel? 40 ötlet tévénézés helyett!

4. Rétegezett szőnyegek. Bár most nagyon trendi a szőnyegek rétegezése, valójában azt leszámítva, hogy jól néz(het) ki, teljesen felesleges.

5. Média állvány. A mai világban, amikor a vékony plazma tévék a falra szerelhetőek, amikor adathordozókról nézhetünk filmeket, hallgathatunk zenéket, akkor felesleges a média állvány. Csak a helyet foglalja.

9 MOSÁSSAL KAPCSOLATOS DOLOG, AMIT SOHA TÖBBÉ NE CSINÁLJ!

6. Könyvtámaszok. Ha eldőlnének a könyveid, inkább tedd fektetve őket a polcra. Még jobban is mutatnak úgy!

7. Fotófal. Egy-két kép vagy fotó a falon még rendben van, de egy egész falat felesleges képekkel, festményekkel és idézetekkel kidekorálni. Ne feledd: a kevesebb több!

Ezt látnod kell!
Így lett a megfelezett 55 nm-es lakásból két picike álomgarzon!

8. Puff(ok). Hosszútávon kényelmetlen ülni rajta, ezért valószínűleg nem is fogja senki majd használni, és csak útban lesz. Búcsúzz el inkább tőle.

9. Pad vagy szék az ágy végében. Valószínűleg soha nem lesz időd, sem okod ráülni, maximum egy újabb bútordarab lesz, ahova a pasid ledobálhatja a ruháit. Ezért meg felesleges, hogy a helyet foglalja.

10. Előszoba bútor. Egy tükör oké, néhány fogas a kabátoknak oké, sőt még egy cipőállvány is oké. De egy nagy előszoba bútor, paddal, mindennel - értelmetlen. Kis lakásba pláne!

EBBEN A GYÖNYÖRŰ LAKÁSBAN ÉL CARAMEL ÉS BÁJOS CSALÁDJA!

A kereséshez kezdj el gépelni!