Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Csodálatos dolgot jelezhet előre, ha kutyával álmodsz: útmutató az álomképek értelmezéséhez

Csodálatos dolgot jelezhet előre, ha kutyával álmodsz: útmutató az álomképek értelmezéséhez
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Amint elaludtál, máris kutyusok jelennek meg a lelki szemeid előtt? Érdemes odafigyelned rájuk, mert a négylábúak számtalan dolgot üzenhetnek neked.

Tudtad, hogy életünk során átlagosan 26 évet töltünk alvással? Ez a döbbenetes adat pedig egyúttal arra is rávilágít, bőven akad időnk az álmodozásra, hiszen a létünk gyakorlatilag egyharmadát erre fordítjuk. Bár a kutatók évezredek óta tanulmányozzák mindazt, ami elalvás után jelenik meg a lelki szemeink előtt, máig nem született megállapodás a kérdésben. Sigmund Freud például azt állította, hogy az álmaink azokat a rejtett vágyainkat mutatják meg, amelyeket nem merünk nyíltan kifejezni, de a nézeteit máig sokan vitatják.

Abban azonban talán mindannyian egyetértünk, hogy az álmaink valamilyen jelentést hordoznak magukban – amit nem árt egy kicsit kielemezni, akár önreflexió, akár szórakozás céljából. A gyakori álomképek közé tartozik többek között a fogaink elvesztése, a menekülés, a zuhanás és a kutyusok felbukkanása is. Kíváncsi vagy, mikre utalhat, ha egy négylábú meglátogat éjszakánként? Eláruljuk neked, mert könnyen lehet, hogy olyasvalamit takar, amivel ébren is szembe kell majd nézned.

Félsz a kutyáktól?

Ha például Cynofóbiával élsz, azaz rettegsz a kutyáktól és álmodban sem vagy ezzel másképpen, az azt szimbolizálhatja, hogy a való életben akad egy olyan helyzet vagy személy, akitől kifejezetten tartasz – sőt, akár félsz is. Amennyiben viszont imádod a blökiket, barátként tekintesz rájuk, biztonságérzetet, örömöt, szeretetet és hűséget kapsz tőlük, akkor jó eséllyel az éjszakai „mozidban” is így érzel irántuk. Ebben az esetben természetesen egészen más üzenetet kapsz tőlük: arra célozgatnak neked, hogy van egy olyan képességed vagy tehetséged, amit az utóbbi időben nagyon elhanyagoltál, szóval ideje lenne emlékeztetni magadat az értékeidre és visszatérni a már megkezdett utadra.

Feltűnik egy eb álmaidban?

Álmaidban éppen sétálgatsz valahol, mire odaszalad hozzád egy kutyus és barátságosan üdvözöl? Akkor számíthatsz arra, hogy váratlanul örömteli hírrel lepnek majd meg téged a való világban. De ha ez a négylábú rád ugat, esetleg morogni kezd, akkor vigyáznod kell, mert valamifelé árulásnak eshetsz áldozatául. Az is megeshet, hogy a saját kedvenceddel futsz össze álmodban, ám ő megharap téged: hidd el, nem bántani akar téged az életben, csak jelezni akarja, hogy elvesztetted az egyensúlyodat, törekedned kellene arra, helyreállítsd azt. Ha nem kap oda neked, hanem boldogan játszik veled, az azt szimbolizálja, hogy elégedett vagy a szociális életeddel és úgy érzed a hozzád közel állók elfogadnak és szeretnek.

Régi kiskedvenccel álmodsz?

Olyan is előfordulhat, hogy egy eb a múltadból tér vissza az álmaidban, aki megtestesíti azt, amit borzasztóan hiányolsz a napjaidból: méghozzá azokat a perceket, amikor védve, biztonságban érezted magad és feltétel nélküli szeretetben volt részed. (Pontosan úgy, ahogyan az egykori kutyád mellett.)

Hibát követsz el?

Ha pedig elrontasz valamit a négylábúddal kapcsolatban az álmodban, az tulajdonképpen arra a félelmedre világít rá, hogy nem akarsz elveszíteni valakit a jelenedben. Sőt, egyesek szerint ez az álomkép azt is kifejezheti, hogy bűntudatod van valami miatt, aggódsz, nehogy cserbenhagyj egy bizonyos személyt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

A top 10 legnépszerűbb kutyafajta 2022-ben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.