Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Több kutyastrandot a Balatonra

Több kutyastrandot a Balatonra
Facebook
Twitter
Pinterest
Tavaly adtak át először a Balaton partján kutyabarát strandot azoknak a gazdiknak, akik együtt szeretnék tölteni szabadidejüket, nyaralásukat kutyájukkal.

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy együtt fürödjünk kutyánkkal a Balatonban, holott külföldi nyaralóhelyeken már nemcsak a szállások zöme kutyabarát, hanem a fürdőhelyek is. Nem mindegyik persze, de könnyen lehet kutyabarát fürdőhelyet találni például Horvátországban is.

Tavaly hirtelen változás történt, Balatonföldváron és Fonyódon is kutyabarát fürdőhelyet avattak a helyiek és a lelkes kutyabarátok. Aki járt ezeken a strandokon tudja, hogy minden probléma nélkül, biztonságosan és kényelmesen fürdőztek együtt gazdik és kutyák úgy, hogy a földvári strandon néha egy törülközöt sem lehetett letenni, annyian voltak. Ebből (is) látszik, hogy igenis van igény a kultúrált kutya-gazdi strandolásra.

Arról nem is beszélve, hogy a hozzánk látogató turisták nagyon nagy számban hozzák már magukkal a kis kedvencüket és kutyabarát szállást már szerencsére sokat találnak, de kutyabarát strandot nem. Ezt az igényt is felismerték azok a balatonparti városok, ahol ma már kutyastrand működik. Az a kettő.

Valahogy megtorpant a folyamat, valamiért nem győzte meg a többi város vezetését az, hogy igenis problémamentesen működhet egy kutyastrand, hogy igenis több turistát vonz a városba és igenis szükség van rá.

Ismét vége a nyárnak és talán most kell elkezdenünk dolgoznunk azon, hogy jövőre több lehetőségünk legyen strandolni a kutyánkkal. Mit tehetünk mi?

Például csatlakozunk petíciókhoz, saját magunk indítunk egyet, ha látunk ilyen mozgalmat erősítjük azt. Ez a petíció például azért kampányol, hogy Siófokon legyen végre kutyastrand. Kattints rá, és írd alá! Ez már egy jó kezdés!

LEGYEN KUTYASTRAND SIÓFOKON

Reméljük, jövőre már együtt csobbanunk Siófokon is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.