Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legjobb Valentin-napi ajándékok drága kutyusainknak. Mert megérdemlik.

A legjobb Valentin-napi ajándékok drága kutyusainknak. Mert megérdemlik.
Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a fontos kérdés már napok, talán hetek óta nem hagyja nyugodni a lelkes gazdikat. Mivel lepjem meg Valentin-napon a kutyámat? Először is fel a kezekkel, akit amúgy hidegen hagy a Valentin-nap, de a kis szőrőst azért meg kell lepni valamivel… Sokan vagyunk, ugye?

Nézzünk egy két szupercuki ajándékot, amivel Valentin-napon megajándékozhatod életed értelmét. Lesz olyan, aminek valószínűleg gazdi jobban örül majd, de sebaj. Boldog gazdi = boldog kutya. (Személyes kedvenc a cikk végén.)

1. Névre szóló kutyatakaró. Biztos raknak rá szívecskét is, ha szépen kéred. Ha ilyet szeretnél, gyorsan rendeld meg, mert ezek kézműves termékek, egyedi felirattal, 4-5 munkanap alatt készül el. Kosárba, kennelbe, autóba, nagyon sok helyen tudod használni. (Klikk a képre.)

2. Kutyabonbon. Ez a különleges bonbon céklás joghurtba van mártva, ettől ilyen szép piros. Tetejét fekete szezámmag díszíti. Minden bonbon egyesével, kézzel készül! Limitált darabszámban, összesen 50 db készül belőle. (Klikk a képre)

Kép
forrás: Flash Kutyapékség

3. Kapucnis pulcsi kutyának, gazdinak. A Sixfeet kapucnis kutyapulcsija magában is nagyon menő, de a gazdi változatával együtt mindent visz. Simán összeöltözhetsz a kutyáddal, ami sokkal menőbb, mint összeöltözni a pasiddal (pláne, ha most pont nincs :) Visszautalnék a bevezetőre: boldog gazdi = boldog kutya. A kutyahoodie-t 3 színben és 7 méretben rendelheted.

Kép
forrás: Sixfeet dog design

4. Interaktív játék. Biztosan ismeritek már a klasszikus KONG játékot, ez a Goodie Bone egy kicsit extrább változat. A csont két végét pakolhatod tele jutifalattal, onnan kell kivarázsolnia a kutyusnak. Közben rághatja kedvére, a kiváló kaucsuk gumi nem károsítja a fogát és extra strapabíró. Három méretben kapható. (Klikk a képre)

5. Kutya-Gazdi fotózás. Óriási különbség van profi és amatőr fotók között, ezt mindenki tudja. Egy profi kutyafotós olyan képeket készít rólad és kutyádról, ami örök emlék marad. Hidd el, ez tényleg egy életre szóló dolog. Megéri áldozni rá. Fontos, hogy gyakorlott és profi fotóst válassz, például Chikán Erika szuper kutya-gazdi fotókat készít. (Klikk a képre)

Kép
forrás: Chikán Erika Photography

... és a kedvenc:

6. Nyakörv és karkötő szett. A Bol-Dog kutyanyakörvnél már bármelyik nyakörvhöz kérhetsz barátság karkötőt magadnak, így is össze tudsz öltözni a kutyáddal:) A fotón természetesen egy Valentin napi szett, klikk rá további infoért.

+ 1 BONUSZ

7. Egy nap. Ne feledd, a legnagyobb ajándék, amit kutyádnak adhatsz, az a vele töltött időd és a törődésed. Ha teheted, tölts vele egy napot, menjetek kirándulni, játszatok sokat és egyetek hamburget, meg sütit (csak ne csokisat). Lehet pizza is.

Boldog Valentin-napot mindenkinek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.