Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kutyabarát esküvő az erdőben - nem álom, valóság!

Kutyabarát esküvő az erdőben - nem álom, valóság!
Facebook
Twitter
Pinterest
Új és nagyon izgalmas színfolt jelent meg az esküvői szolgáltatások piacán - kutyabarát esküvő a természetben! Nem álom, valóság. Az Esküvő az erdőben csapatával beszélgettünk.

Esküdj meg az erdőben, és ne felejtsd otthon a kedvencedet sem!

A mai rohanó világunkban egyre inkább szomjazzuk a különleges és meghitt pillanatokat, lehetőség szerint kicsit visszahúzódva a természet felé. Egyre népszerűbbek azok a programok, amik a közösen, értékesen eltöltött időt kínálják

Végre kezd ez igaz lenni az esküvői szolgáltatások piacára is. Az Esküvő az erdőben csapatával beszélgettünk róluk, az esküvőikről és persze a kutyás esküvőkről.

Kép
forrás: Esküvő az erdőben

Mit is csináltok Ti pontosan?

Álmokat váltunk valóra! :) A szó szoros értelmében… olyan erdei esküvőket szervezünk, tervezünk és dekorálunk, amiket a hozzánk forduló jegyespárok megálmodnak. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy rengeteg olyan jegyespár van, aki egy igazán kötetlen hangulatú, természetközeli eseményként képzeli el az esküvőjét. Mi azért vagyunk, hogy nekik segítsünk létrehozni a kliséktől és szokványos dolgoktól mentes szertartást és ebédet az erdő közepén vagy éppen egy hatalmas erdei fesztivált, amikbe becsempésszük mindazt, ami rájuk jellemző.

Profi csapattal dolgozunk, akik akár a legkülönlegesebb catering megoldásokat is felterítik egy hosszú asztalra az erdő közepén, a színházi díszlettervezőink pedig elképesztő kreatív dolgokat alkotnak, mikor az ERDŐ maga a színpad. De ugyanekkora lelkesedéssel vágunk bele, az icipici, kisebb költségvetésű esküvők szervezésébe is, hiszen a mi célunk az tényleg az volt, hogy sok-sok pár számára meg tudjuk mutatni: az esküvő lehet tényleg egy igazán különleges és emlékezetes ünnep a jegyespár számára is.

Kép
forrás: Esküvő az erdőben

És mi a helyzet a kutyákkal, mit jelent az, hogy kutyás esküvő?

A helyszínből adódóan az erdei esküvők mindig kutyabarát esküvők. Mi is imádjuk őket! Ha tehetnénk sosem mennénk sehova nélkülük, így egyértelmű volt, hogy az esküvők szervezésénél is kiemelt szerepet kapnak majd. Hogy a kutyabarát minősítést valódi tartalommal meg is töltsük szoros kapcsolatot ápolunk az Aktív kutyanapközi szakembereivel, akiknek vigyázó szemei gondoskodnak arról, hogy a kutyák is biztonságos módon szórakozhassanak az esküvőinken.

Nézd meg galériánkat a kutyabarát erdei esküvők hangulatáról.

Galéria / 12 kép

Esküvő az erdőben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Stílustippek, amiket az alacsony nők elleshetnek Florence Pugh-tól

Az Oscar-jelölt színésznő tisztában van az adottságaival, elfogadja a testét olyannak, amilyen, és PONTOSAN TUDJA, hogyan kell öltöznie az alakjához.

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!