Egy oktató videó, amivel megmentheted kutyád életét

Egy oktató videó, amivel megmentheted kutyád életét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden gazdi rémálma, hogy kutyáját hirtelen baleset vagy olyan trauma éri, amikor azonnal cselekedni kell, mert a helyzet olyan súlyos, hogy minden perc számít.

Bármennyire is rettegünk egy ilyen vészhelyzettől, muszáj rá felkészülni. Sajnos bármikor, bárkivel történhet baleset, hiába figyelünk és vigyázunk rájuk. Egy kutyának, aki nem lélegzik és nem ver a szíve, egyetlen esélye van a túlélésre, ha újraélesztést hajtasz végre rajta. Nincs idő orvoshoz menni, vagy megvárni míg jön valaki és segít. Viszont egy szakszerű újraélesztéssel valóban megmentheted az életét.

Az alábbi videót Kis Anna készítette, aki országszerte tart kutyaelsősegély tanfolyamokat és idén már a harmadik, bővített kiadásban jelenik meg nagy sikerű Kutyaelsősegély című könyve.

Nézzétek meg a videót!

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Radics Gigi még csak 20 éves, az életét mégis évek óta reflektorfényben éli. A fantasztikus hangú énekesnő előtt nagy feladat áll: ő lesz az X-Faktor női mentora. Ehhez pedig őszre bizony a topon kell lennie: a Joy.hu sorozatában edzésről és étkezésről faggattuk a csinos énekesnőt.

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Vajon melyik csillagjegy szülötte bánik legrosszabbul az exével? Eláruljuk!

A kereséshez kezdj el gépelni!