Hónapokig várta leendő gazdáját egy hotel előtt

Hónapokig várta leendő gazdáját egy hotel előtt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olivia Sievers története 6 hónappal ezelőtt kezdődött. Légiutas kísérőként rendszeresen teljesít szolgálatot egy buenos airesi járaton. Amikor először meglátott egy kóbor kutyát az utcán, nem is sejtette, hogy az társa lesz egy életre.

Olivia megsajnálta a szerencsétlen kóbor kutyát és adott neki egy kis ennivalót. Ami ezután következett arra viszont nem számított. A kóbor kutyus ettől a pillanattól kezdve nem tágított mellőle és minden alkalommal, amikor Buenos Airesbe vezetett útja újra csak várta a hotel előtt.

Olivia bevallotta, hogy először próbálta lerázni, másik úton ment a hotelbe, nem akarta, hogy kövesse. De a kutyus olyan kitartó volt, hogy 6 hónap elteltével még mindig ott várta Oliviát minden alkalommal a hotel előtt. Mondhatni eldöntötte, hogy ő lesz a gazdája, és kész.

Kép

Aztán a kutyus nevet is kapott, Rubionak keresztelte el a Olivia. Miután látta, hogy Rubiot nem tudja semmilyen módon elkerülni, keresett neki egy gazdit Buenos Airesben. Csakhogy Rubio nem sokkal gazdisodása után meg is szökött és szépen visszaült a hotel elé, várva az ő kiválasztott gazdáját.

Kép

Olivia ekkora már fülig szerelmes volt Rubioba, így mit volt mit tenni, elvitte magával Németországba és hivatalosan is örökbe fogadta. Ma már Rubio két kutyatesójával és az ő lelki társával, Oliviával él óriási boldogságban.

Forrás: boredpanda.com

Kép
A Disney új, űrtematikájú étterme nagyon menő lesz!

Fantázia egy kis vizuális élménnyel megspékelve.

”Egy héten keresztül minden este megnéztem a pasim telefonját. Ez lett az eredménye"

Jamie Hergenrader amerikai újságíró gondolt egy merészet, és egy héten keresztül minden este lecsekkolta a párja telefonját. Mi lett a vége? Most kiderül!

A kereséshez kezdj el gépelni!