A tökéletes itató - végre nálunk is kapható!

A tökéletes itató - végre nálunk is kapható!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ez a szuper új itató és víztároló megoldást nyújt egy csomó problémára. Szerencsére már nálunk is kapható.

Minden gazdi ismeri az alábbi problémákat: miután jól beivott a kis drágánk, a tál körül, de inkább az egész konyhában vízaknásított lesz a terület, amibe természetesen zoknival lépsz bele. Utázás közben felmelegszik a víze a kocsiban. Egyedül van otthon egész nap, estére koszos és meleg lesz a vize - pláne, ha kint van a kertben. Más adagolók nem tisztítják és nem tartják hűvösen a vizet.

Ezekre a problémákra találták ki a Torus itatót, ami már meghódította az USA-t, Nyugat-Európát és most már nálunk is kapható.

A Torus itató falában egy rejtett víztartály található , mely automatikusan adagolja a friss vizet kedvencednek, tisztán tartva minden szennyeződéstől, mint pl. por, bogarak és egyéb szennyeződések. A víztartály egy szeleppel nyitható vagy zárható.

Ezen a linken találsz további infot, árakat és rendelheted is azonnal : TORUS ITATÓ

Nézd meg a videót, hogy működik:

Kép
Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

A kereséshez kezdj el gépelni!