Vizsla buli a Városligetben vasárnap

Vizsla buli a Városligetben vasárnap
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
10 éves lett a Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő csoportja, ezért óriási bulit csapnak vasárnap a Kertemben.

A Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő csoportja 2006 óta több mint 500 magyar vizslán és keveréken segített már. A kutyusok jelentős része gyepmesteri telepekről, menhelyekről kerül a gondozásunkba. A csapat önkéntesei időt és energiát nem sajnálva keresnek a kutyáknak ideiglenes, majd végleges gazdit. Szervezik és intézik a sokszor sérült, rossz állapotban lévő kutyák orvosi ellátását, elhelyezését és persze az anyagi háttér biztosítása is embert próbáló feldat.

Vasárnap 10 éves szülinapját ünnepli az egyesület, természtesen a sok-sok program mellett (lsd. lejjebb) ott lesznek a jelenlegi pártfogoltak, akik végleges gazdit keresnek.

Gazdikeresők, akik várnak a Kertemben vasárnap.
Gazdikeresők, akik várnak a Kertemben vasárnap.

Lesznek gyermek programok, testvértalálkozó, vizsla fül szépségverseny, vizsla-gazdi futóverseny és természetesen tombola. Ünnepi köszöntő és tortavágás is lesz 13.00 órakor.

A gyerekek részt vehetnek tápkimérő és chipkereső játékban, valamint csillámtetoválást is készíthetnek. A tombolán az egyesületet támogató cégek által felajánlott ajándékokat sorsolják majd ki 14.00 órakor.

Nem akármilyen program vasárnapra, ne hagyjátok ki!

A részletes programért klikk ide: ESEMÉNY

Kép
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

A kereséshez kezdj el gépelni!