A világ legcukibb falkája. Két tacsi és egy süni.

A világ legcukibb falkája. Két tacsi és egy süni.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mi lesz, ha összeköltöztetsz két tacsit és egy sünit? A legcukibb falka a világon! Angliában, Surrey-ben él ez a furcsa mini-család, akik természetesen már meghódították az Instagramot is.

Maya és Peanut a tacskók és Minnie a süni már 2015. óta egy családot alkotnak, időközben kiegészültek kb. 31000 Instagram követővel is. A gazdájuk Natasha Fenandes az első időkben óvatosan engedte össze a kis barátokat, de ma már egyáltalán nem aggódik az összeszokott társaság miatt.

Kép

Minnie egy afrikai fehérhasú süni, aki bármilyen furcsa is, háziállat és nem vadon élő. A természetben elpusztulna. Natasha először a sünit vette magához, majd nemsokára érkezett Maya és 2015-ben a kis Peanut. A trió sok időt tölt együt, Minnie süni kifejezetten szeret a kutyák hátára mászni, a kutyák pedig szeretik követni a sünit, ahogy fel-alá mászkál.

Nézd meg az összes cuki képet, az Instagram oldalukat pedig itt találod @mayathesausage.

Forrás: Dailymail.co.uk

Nézd meg a galériánkat> 9 kép
A világ legcukibb falkája - két tacsi és egy süni
Ez lenne a tökéletes állás számodra a csillagjegyed szerint

Lehet, hogy fel kellene mondanod? Most kiderül!

Mikor vigyük magunkkal a kutyát nyaralni és mikor ne?

Szerencsére külföldön és Magyarországon is egyre több a kutyabarát szálloda és szállásadó hely , csakúgy mint az éttermek, bárok, strandok. A legtöbb gazdi ennek persze nagyon örül, de egy nyaralás tervezésekor felmerül a kérdés: mi a jobb a kutyának? Ha visszük magunkkal, hosszú autóútra, városnéző túrákra? Esetleg hosszabb időre egyedül kell hagynunk egy számára idegen szálláson, amíg mi olyan helyen vagyunk, ahova ő nem jöhet?

5 hasznos tanács, amit mindenkinek ismernie kell, aki gyakran utazik

A nyaralás még sosem volt ilyen könnyű - kövesd tanácsainkat és élvezd a felhőtlen kikapcsolódást.

A kereséshez kezdj el gépelni!