Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hurrá! Már Balatonföldváron is strandolhatunk a kutyánkkal

Hurrá! Már Balatonföldváron is strandolhatunk a kutyánkkal
Facebook
Twitter
Pinterest
Amit Fonyód idén elsőként meglépett, Siófok elutasított, (Balatonboglár pedig biztos csak viccelt a kijelölt terület méretével és minőségével) - azt most Földvár lehajrázta! 2500 négyzetméter árnyas terület, rámpás bemenet, külön illemhely! Ez igen! Ez kutyastrand. Köszönjük Földvár!

2016.07.16-án, szombaton 10.00 órától látogatható a Balaton legújabb kutyás fürdőhelye Földváron, amely akár a fővárosból is elérhető 1 óra alatt!

Kép
forrás: Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület és Balatonföldvár Város Önkormányzata együttműködve jelölte és alakította ki a Balaton legárnyasabb kutyabarát fürdőhelyét. A fürdőhelyhez tartozó közel 2500 négyzetméteres területen bőven van hely játszani, a rengeteg fa pedig árnyékot nyújt a fürdőzésben elfáradt kutyusoknak. A víz viszonylag hamar mélyül, de a fürdőhely melletti nádasnak köszönhetően a part közelében sekély marad, így nem csak úszkálni lehet a Balatonban, hanem labdázni, frizbizni, vagy akár kergetőzni is.

A helyszínen kulturált körülmények között élvezhetik a Balatont a kutyák és gazdáik is, amelynek szakmai kialakítását a kutyabarat.hu szakemberei segítették elő. Az ebek vízbejutását rámpa könnyíti meg, és külön illemhelyet is kialakítottak számukra a terület tisztaságának megőrzése érdekében.

A Turisztikai Egyesület által létrehozott többnyelvű dog.foldvar.info weboldalon akár térképen is lehet böngészni a helyi kutyabarát szolgáltatók között, el lehet olvasni a fürdőhely házirendjét, – hogy a gazdák már felkészülve érkezzenek - valamint a közeli állatorvosok elérhetőségeit is ezen a helyen találják meg az érdeklődők

Kép
forrás: Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület

„Meggyőződésünk, hogy rengeteg kutyabarát embernek tudunk majd örömöt okozni ezzel a fejlesztéssel, akik nyaralásukat kedvenceikkel együtt tervezik és a Balaton hűsítő vizét is közösen szeretnék élvezni. Hosszabb távon 8-10 %-kal is növekedhet a vendégéjszakák száma a településen.” mondta Fekete Tamás a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület alelnöke.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy Balatonföldvár Önkormányzata és a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület nyitott a kutyás nyaralók felé, és kutyás fürdőhely létrehozatalán fáradozik. Megtisztelő számunkra ebben a projektben szakmai partnerként részt venni. Mind az Egyesületet, mind az Önkormányzatot biztosítjuk folyamatos támogatásunkról, szakmai segítségünkről." - nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu alapítója.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.