Sorra érkeznek a segítőkutyák Orlandoba, támogatni a túlélőket

Sorra érkeznek a segítőkutyák Orlandoba, támogatni a túlélőket
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az Egyesült Államok eddigi legsúlyosabb tömegvérengzésének helyszínére szinte azonnal, egy napon belül 12 "comfort"- mentális segítő kutya érkezett, hogy támogassák a túlélőket és az áldozatok hozzátartozóit.

Az Egyesült Államokban a segítőkutyák szerepe sokkal hangsúlyosabb mint Európában, vagy máshol a világon. Már régen felismerték és a gyakorlatban bizonyították, hogy milyen hihetetlen támogatást tud nyújtani mentálisan egy kutya, ezért nagy gondot fordítanak a "comfort" és "service" kutyák képzésére és szinte azonnal be is vetik őket amikor szükség van rájuk.

Kép

Tim Hetzner vezetésével 24 óra alatt szervezte le az LLC (Lutheran Church Charities), hogy az ország egész területéről Orlandoba érkezzenek a segítő kutyák.

Szinte kivétel nélkül mindenki simogatja, öleli a kutyákat, akik elképesztő pozitív energiájukkal, hallgatásukkal és közelségükkel könnyítenek az emberi lelkeken. Jó hallgatók, nem vitatkoznak, nem kell nekik semmit megmagyarázni és nem ítélkeznek.

Kép
Kép

Eddig több mint 300 túlélővel és hozzátartozóval találkoztak a kutyák, akik folytatják munkájukat és amíg szükség van rájuk támogatják jelenlétükkel a szörnyű trauma túlélőit.

Forrás, fotók: Ruthie Comfort Dog , HuffingtonPost

Kép
Kép
Kép
Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

A kereséshez kezdj el gépelni!