Hihetetlen- ez a border collie vigyáz a michigani reptér biztonságára

Hihetetlen- ez a border collie vigyáz a michigani reptér biztonságára
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

2009-ben az US Airways 1549-es járata a Hudson folyón végzett kényszerleszállást, miután egy sereg vadliba belerepült mindkét hajtóműbe és a motorok leálltak. Óriási szerencse és azóta is csodaként emlegetik, hogy senki nem halt meg a balesetben. Ez az eset viszont felhívta a figyelmet arra, hogy a természetes élővilág milyen veszélyes lehet a repülőgépekre és az utasokra. Azóta például szolgálatba állt Piper, a border collie, aki ezidáig az egyetlen kutya, aki Michiganben, a Cherry Capital reptéren dolgozik, a kifutópályákat biztosítja. Piper feladata az, hogy a pályákra, utakra kerülő madarakat és más vadon élő állatokat letereljen a veszélyes zónából. Egy border collie-nak a terelés nem nagy feladat, viszont a nehezített terep (extrem hangos reptéri zaj, szélsőséges időjárási körülmények) miatt különleges kiképzésben volt része Pipernek. Van már egy saját weboldala és instagram oldala is, sok újságban is szerepelt, szóval Piper a kemény munka mellett a rivaldafényt is élvezi.

Kép
LED-szempilla az új divat! Be mernéd vállalni?

Ettől lesz igazán bulis a tekintet.

A hét gazdikeresője: csodaszép Zeusz, a kis labimix

Zeusz 8 hónapos tűzről pattant, kedves, lelkes labimix fiú! Várja az álomgazdit, aki nem adja le pár hónap múlva egy menhelyre, ahogy eredeti gazdái megtették.

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

A kereséshez kezdj el gépelni!