Az élet kutya előtt és kutya után - ismerős?

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Akinek régóta van kutyája, talán már nem is emlékszik rá, hogy milyen volt az élet előtte. De tényleg! Már nem is rémlik, amikor még nem kunyerált valaki folyton a kajámból, nem volt kutyaszőrös a komplett lakás, a kocsimban nem volt rászáradva a kutyanyál a műszerfalra. Amikor még bármikorra szerveztem programot, amikor még séta helyett punnyadtam a kanapén, amikor még nem a kutyabarát.hu-n kerestem hosszúhétvégére szállodát. Persze, hogy nem rémlik. Hiszen üres volt és unalmas :) Pont olyan mint a képeken, ismerős?

Kép

Forrás:maimaijohn.wordpress.com

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

Amire az egész világ kíváncsi volt...

Egyetlen okból döntöttem úgy, hogy nem vállalok gyereket

Harmincas hajadon vagyok és épp elég gyakran kapom meg a „mikor jön a baba” kérdést, általában olyan emberektől, akik nem ismernek túl jól vagy jószándékú rokonoktól (és mint tudjuk, a pokolba vezető út…). Amikor azt válaszolom, hogy nem lesznek gyerekeim, rendszerint már jön is a kétségbeesett kérdés: „De miért?!”

Nem hiszed el, mit akart eleinte Ashton Kutcher a feleségétől, Mila Kunistól

Ma már ők Hollywood egyik álompárja, de a kapcsolatuk közel sem így indult.

A kereséshez kezdj el gépelni!