Ezt minden kutyásnak tudnia kell mielőtt elkezdődik a szilveszter éjszaka

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kép

Amióta az eszét tudja az ember, azóta durrognak a petárdák Szilveszter éjszakáján. Ma is fognak és jövőre is és mindig. Hiába tesszük tele a közösségi oldalakat, fenyegető, vicces és egyre kreatívabb "Ne petárdázz mert..." fotókkal és szövegekkel, valljuk be őszintén ezzel nem megyünk sokra. A felelős állattartók azt is tudják, hogy ilyenkor sokkal jobban kell vigyázni négylábú családtagjainkra. A felelőtlennek meg hiába vered a fejét..

Sokkal fontosabb, hogy mindenki tudja, mit tegyen ha eltűnt a kutyája, vagy ha talált egy megrémült, elkóborolt ebet. AVigyél Haza Alapítvány a főváros 25 pontján, ingyenes mikrochip leolvasó helyeket létesített, ahol bárki számára ingyenesen elérhetővé teszik, a kihelyezett leolvasókat.

"A chip leolvasó pontok megtalálhatóak a webes (www.w-ebkereso.hu), vagy az ingyenes Androidos, és iPhone mobil alkalmazásokban. A leolvasóval ellátott éttermek, intézmények bejáratánál egyedi matrica hívja fel a lehetőségre az állatbarátok figyelmét. A mikrochip egyszerű leolvasása után a leolvasó hely kapcsolatba lép az alapítvány fiatal állatorvos önkénteseivel, akik az online adatbázisban ellenőrzik az állat gazdáinak adatait, majd felveszik vele a kapcsolatot, hogy hazavihesse elkóborolt kedvencét."

Töltsd le az appot, mentsd el az oldal címét és vigyázz a kutyádra!

Nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

forrás: vigyelhaza.hu

5 Carrie-szett, amit újra menővé varázsoltam

Carrie Bradshaw stílusa sok hölgynek adott bátorságot a kísérletezéshez az ezredforduló környékén – és itt most a divatra gondolok, természetesen. ;) Új trendeket indított útnak, de sajnos semmi nem tart örökké. Úgyhogy most megnézzük, miként tudjuk felfrissíteni néhány szettjét, ami nem úgy öregedett, mint a jó bor.

Csókcsata és romantikus nyaralás: íme Rihanna titokzatos, új pasija

Úgy fest, jó társasága van a világsztárnak...

Napi horoszkóp június 28.: az Ikrek egy kis koncentrációval nagy eredményt érhetnek el, a Rákok kecsegtető üzleti ajánlatot kapnak

Ma is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

A kereséshez kezdj el gépelni!