A világ egy kóborkutya szemével - szívbemarkoló videó.

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Minden állatbarát és kutyabarátsajnálegy kóbor, gazdátlan kutyát. Aki nem ismeri a gazdis életet, a napi fix étkezést, a meleg ágyat, a simogató kezeket, a tartozást valakihez. Tudjuk, hogy nehéz az életük, hogy hányatott a sorsuk, próbálunk segíteni valahogy, de valójában még soha nem láttuk, mi is történhet velük kóbor kutyaként a világban. Szívszorító és megdöbbentőaz a videó, amit aWorld for Allállatvédő szervezet készített Mumbai-ban. Egy kóbor kutyára szerelt kamera segítségével rögzítették azokat a képeket, amik kendőzetlenül, nyersen és szívbemarkolóanmegmutatják egy gazdátlan kutya életét. Az üzenet egyértelmű :NE VÁSÁROLJ, FOGADJ ÖRÖKBE.

Segíteni nem csak örökbefogadással tudsz. Adományozhatsz, lehetsz ideiglenes befogadó, sétáltathatod a kennelsoron lévő kutyákat, fuvaros segítséget vállalhatsz.AFutrinkaEgyesület magyar vizsla, tacskó és német dog fajtamentésen kívül esélytelen keverékek mentésével és örökbeadásával foglalkozik. Évente több száz kutyust vesznek a szárnyaik alá, és segítik a gazdihoz jutásukat. További infoért klikk.Aktuális hírekért kövesd őket a Facebookon - klikk.
Kitiltották az állatidomár-számokat a romániai cirkuszokból

Néhány kivételtől eltekintve nem szerepeltethetnek ezentúl állatokat előadásaikban a romániai cirkuszok és vándortársulatok: az erről szóló törvényt pár napja fogadta el a román képviselőház.

Ki lehet A.D.? Íme minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódból, egyenesen az írónőtől

Eljött a nap, mikor leadják a Pretty Little Liars UTOLSÓ epizódját, aminek egy 2 órás résszel adjáj meg a módját. Amerikában már ma este megtudják, ki is A.D. valójában, nekünk még szerdáig várnunk kell, hogy elérhető legyen valahol, de addig is van időnk kicsit agyalni még, kik jöhetnek számításban ebben a már-már követhetetlenül szövevényes sms-zaklatási tortúrában!

A kereséshez kezdj el gépelni!