Ezért imádjuk Tom Hardyt és a világ legjobb Instagram oldalát

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Tom.Hardy.Holding.Dogs. Ez az Instagram oldal kiveri a cuki-, a szexi-, a wowowo- és az ohédesistenem-, mutatókat is. Mindezt egyszerre. Semmi extra, csak Tom Hardy Tom Hardy színész 10cikk 3galéria 4videó Még több róla pózolgat kutyákkal... :) Aki egy picit is ismeri a színész kutyákhoz fűződő viszonyát, az még jobban fogja szeretni ezt az oldalt... Tom Hardy Tom Hardy színész 10cikk 3galéria 4videó Még több róla ugyanis nemcsak egy klasszikus celeb-kutyás, aki cuki szelfiket kattintgat cuki kutyákkal. Ő egy igazi nagybetűs KUTYÁS. Akkor is az volt, amikor még senki nem ismerte. Gyerekkorában nem volt hajlandó elmenni az iskolába a kutyája nélkül.

" Nem voltam hajlandó bemenni az osztályba, amíg Maxot nem engedték be. Az öreg dráma tanárom mesélte: 'Emlékszem, ahogy besétáltál az osztályba, egyik kezedben a kutyád, másik kezedben egy dobozos kóla'. Max volt az én hátterem, a támogatóm. Sokkal magabiztosabb voltam, mert tudtam hogy valaki számít rám, és feltétel nélkül szeret. Fontosnak éreztem magam.... Nagyon, nagyon szerencsés ember vagyok, hogy 17 éves korom óta mindig velem van a kutyám, szinte mindenhol" (Dogs Today interjú. 2007.)

" width=

Tomot azért is szeretjük, mert nem rejti véka alá a véleményét. Például arról, amit mi emberek művelünk néha a kutyáinkkal: " Nagyon sajnálom az uszkárokat, mert ők is kutyák. Tudod a kutya egy ki****tt nagyszerűteremtmény. Mindent megtenne érted. És akkor az uszkárból bohócot csinálnak ezzel a formára nyírással. Megkérdezi valaki az uszkárt,hogy szeretné -e ha levágnák így a szőrét? Nem. Egyszerűen csak ku****ra lenyírják mint egy bohócot. Szerencsétlen meg így járkál...."

Összes fotó: instagram.com/tomhardyholdingdogs/


ÓRIÁSI KARÁCSONYI KABÁT ÉS PULCSIVÁSÁR A KISKUTYABOLTBAN! EXKLUZÍV VÁLASZTÉK - CSAK NÁLUNK! KLIKK IDE ›››› MEGNÉZEM

Utazzunk a nyárban: Ilyen volt az '50-es évek divatja

Az a fajta elegancia, ami akkor hódított: megismételhetetlen!

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes

Sok pozitív változás állt be az életében.

4 meglepő részlet a Trónok harca legújabb előzeteséből, amit nem vettél észre

Tegnap megjelent a sorozat legújabb előzetese, és elképesztő dolgokra lehet következtetni belőle.

A kereséshez kezdj el gépelni!