Ezért imádjuk Tom Hardyt és a világ legjobb Instagram oldalát

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Tom.Hardy.Holding.Dogs. Ez az Instagram oldal kiveri a cuki-, a szexi-, a wowowo- és az ohédesistenem-, mutatókat is. Mindezt egyszerre. Semmi extra, csak Tom Hardy Tom Hardy színész 11cikk 3galéria 4videó Még több róla pózolgat kutyákkal... :) Aki egy picit is ismeri a színész kutyákhoz fűződő viszonyát, az még jobban fogja szeretni ezt az oldalt... Tom Hardy Tom Hardy színész 11cikk 3galéria 4videó Még több róla ugyanis nemcsak egy klasszikus celeb-kutyás, aki cuki szelfiket kattintgat cuki kutyákkal. Ő egy igazi nagybetűs KUTYÁS. Akkor is az volt, amikor még senki nem ismerte. Gyerekkorában nem volt hajlandó elmenni az iskolába a kutyája nélkül.

" Nem voltam hajlandó bemenni az osztályba, amíg Maxot nem engedték be. Az öreg dráma tanárom mesélte: 'Emlékszem, ahogy besétáltál az osztályba, egyik kezedben a kutyád, másik kezedben egy dobozos kóla'. Max volt az én hátterem, a támogatóm. Sokkal magabiztosabb voltam, mert tudtam hogy valaki számít rám, és feltétel nélkül szeret. Fontosnak éreztem magam.... Nagyon, nagyon szerencsés ember vagyok, hogy 17 éves korom óta mindig velem van a kutyám, szinte mindenhol" (Dogs Today interjú. 2007.)

" width=

Tomot azért is szeretjük, mert nem rejti véka alá a véleményét. Például arról, amit mi emberek művelünk néha a kutyáinkkal: " Nagyon sajnálom az uszkárokat, mert ők is kutyák. Tudod a kutya egy ki****tt nagyszerűteremtmény. Mindent megtenne érted. És akkor az uszkárból bohócot csinálnak ezzel a formára nyírással. Megkérdezi valaki az uszkárt,hogy szeretné -e ha levágnák így a szőrét? Nem. Egyszerűen csak ku****ra lenyírják mint egy bohócot. Szerencsétlen meg így járkál...."

Összes fotó: instagram.com/tomhardyholdingdogs/


ÓRIÁSI KARÁCSONYI KABÁT ÉS PULCSIVÁSÁR A KISKUTYABOLTBAN! EXKLUZÍV VÁLASZTÉK - CSAK NÁLUNK! KLIKK IDE ›››› MEGNÉZEM

5 jel, hogy a párkapcsolatod már sajnos menthetetlen

Anna Faris és Chris Pratt válása mindenkit ledöbbentett, hiszen egy kívülről tökéletesnek látszó kapcsolat ért véget. És való igaz, a jelek nem mindig egyértelműek, de most segítünk értelmezi őket.

Napi horoszkóp augusztus 23.: a Bikák maximalizmusra törekszenek, a Rákok villámhárítóként működnek, s nagy népszerűségre tesznek szert

Ma is érdemes figyelemmel kísérned a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Nem is gondolnád, hogy ennek a ruhadarabnak a története milyen régre is nyúlik vissza.

Kínos pillanatok! 5 nő osztja meg, hogyan tette tönkre a szexet a kutyájuk

A kutyusokat imádjuk, de néha tényleg túlságosan közel merészkednek hozzánk.

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Ne aggódj, minden párkapcsolatban vannak harcok és viták. És nem biztos, hogy ti ketten mindent meg is tudtok oldani.

Hulk, a világ legnagyobb pitbullja

Elképesztő látványt nyújt Hulk, a 78 kg-os pitbull, aki fajtájának jelenleg ismert legnagyobb példánya. Tenyésztője egyben gazdája is, rettentően büszke kutyájára, akinek csodájára jár a világ.

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Nyilasok új kihívást találnak, a Halaknak ideje a régi ajtót bezárniuk és egy újat kinyitniuk

Ma is érdemes megnézned a horoszkópodat, hisz a csillagok állásából sok minden kiderülhet!

A kereséshez kezdj el gépelni!