Fotózkodjunk. Na de nem ám akárhogy.

Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Bemutattunk már itt a blogon kutyafotóst, illusztrátort, képzőművészt, akiket négylábú barátaink ábrázolása ihletett meg. Általában ezek a művészek is Gazdik és látják azt a csodálatos tekintetet, azt a vicces fültartást, azt az odaadó rajongást ami csak egy kutya szemében van, azt a harmóniát és különleges köteléket, ami gazdi és kutyus kapcsolatát jelenti. Nehéz dolog ezeket az érzéseket láttatni és maradandó emlékké varázsolni. Ehhez profi studio kell, tapasztalt, gyakorlott profi fotós aki TUD KUTYÁT fotózni... ami sokkal nehezebb mint egy embert, hiszen nekicsak szólni kell, felemeli az állát és csííííz.

Kép

Sokan hülyeségnek tartják ezt a “fotózkodjunk a kutyánkkal stúdióban” dolgot, “úgyis minden nap 10-15 fotót lövök a telefonnal a kutyáról, nyilván van közös szelfink is…” Ezt egészen addig gondolják így, amíg el nem készül az első profi fotó róluk (tapasztalat :) ).

Egy jó kutyafotós nem lehet “csak” profi fotós. Értenie kell a kutyát, minden kutyát akivel dolga van! Igazi falkavezér: határozott és karizmatikus. Ismernie kell a “gazdi” érzést, hogy elkaphassa AZT a pillanatot. Szerintem

Kép

Chikán Erika pont ilyen. Olyan mesterektől tanulta a fotózást mint Szipál Martin, Göbölyös Luca vagy Gulyás Miklós. Kutyakiképző, kétszeres kutyagazdi és kétszeres anyuka. Türelmes és szelíd falkavezér típus. Volt szerencsém látni munka közben, a koncepció kitalálásától a megvalósításig. Nem találkoztam még olyan kutyával akit ne tudna lefotózni.

Amikor egy gazdi kutyás fotózásra adja a fejét (és a pénzét) nem mindegy milyen fotók születnek. Nézzétek meg Erika fotóit - nem lesz kérdés.

Gyönyörködjetek:

(Az első fotó a mi kutyáinkról készült, vászonkép formájában lóg otthon a falon. Minden nap megcsodálom)

Kép

Erika elérhetőségét és még sok-sok fotót a weboldalán találod meg. Klikk ide ›››› Chikán Erika weboldal. Ha 2015. július 31-ig foglalsz szeptemberi időpontot és a Kutyadolog.com-ra hivatkozol, 10% kedvezményt kapsz Erikától.

Összes fotó: Chikán Erika - minden jog fenntartva /Photos: Erika Chikan - all rights reserved.


Szerezd be most a legjobb kutyás vizi játékokat a Kiskutyaboltból, 10% kedvezménnyel. Az akció július 31-ig, vagy a készlet erejéig tart. Kattints a képekre a részletekért.

Chuckit zsínóros vizi bumper. Jó messzire dobható, úszik a vízen, kényelmesenszájba fogható. S-es méret. Imádják.

Chuckit kétéltű firzbik, jól látható, messzire dobható szabad kézzel is. Kitűnően úszik a vizen, szélei gumis megerősítéssel.

Chuckit hajítók, S-es méret kis kutyáknak. Több színben. Hajító hossza kb.35 cm, labda átmérője kb. 5 cm.

A térdig érő kutyák boltja.
A térdig érő kutyák boltja.
Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

A kereséshez kezdj el gépelni!